Pepenasi de iulie august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
'neata fetelor!
..pup pepenasii...pe toti!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Camy
,cum e la servici?
Noi ieri ne-am distrat foarte mult.Cred ca cu schimbatul laptelui si fata mea s-a facut mai desteapta.Asa e de scumpa
.Rade si povesteste,face tai tai(cu dreapta) si vino aici(cu stanga),in continuare zice "da".
Am vazut pozici cu Mara,Amira si cu intalneala fetelor la Brasov.Dementiali bebeii!
Mada eu nu pot sa vad pozele cu aranjamentele
.Imi cere nu stiu ce parola!
Ma duc sa-i dau felul 2
,ca iar a baut la prima tura doar 70 ml!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Kimmy spune:
Mada am reusit sa le vad
,supeeeer aranjamentele!
L-am mai vazut intre timp pe Sebastian de Pica,si pe Eevi de Yael
A baut tot lapteleeee 
M&M spune:
Neata!!!
AM reusit sa gasesc lapte pana la urma, vechiul Humana 2 , care se da de la 4 luni...
Am reusit sa vad doar pozele de la intalnirea lui Bujocu Gini...
Felicitari Bujo pt ma-ma-ma...
Noi am facut ieri bradul, Mihaita e extaziat, numai la brad se uita...
Asa, am reusit sa votez doar pt BUfi si Misha, la Flo nu mai merge...
Boti, chiar ca Garga e tare serioasa; ma uit la Filip al lui Bujo ce smecherel pare , e tot numai un zambet ...
Camy,
. Ce mai faci???
Misha, noi Craciunul vrem sa il facem acasa, am zis ca daca vor baunicii sa vina ok, daca nu vom merge noi la dansii pe 26 dec...Revelionul,,,hmmm..nu stiu ...avem o invitatie la un restaurant; sa vedem daca vom merge sau nu...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
mcoca,capri felicitari ptr dintisori 
ooka sa-ti traiasca nepotica 
dia cap 56 pag 6 retete piureuri
Caprioara
la multe lunite si Ilincai
flo, gallyb,Tecky,Flori,dma,maitreyi multumim de urari
VOTAT si astazi
Tecky noi Craciunul posibil sa-l facem la fratele sotului care sta in Campina si revelionul il vom face la sora sotului la Valeni de Munte
Noi ieri am fost la nasi ca a fost ziua nasicului mic ;am avut cea mai cuminte fetita nu a zis nici car;a zambit la toata lumea si a fost plimbata din brate in brate;cum am ajuns acasa a prins tupeu: a inceput sa tipe si sa gangureasca
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Tecky spune:
Neata'!
Multumim pt voturi!Daca va face placere mai bagati cate un vot aici:
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
.Inca 10 zile va mai terorizez cu votarea.
Mada am vazut pozele de pe picasa.Ce eleganta este Ami si e tare haioasa "palaria".
Ce bine ca Ari bea si din canita.
Cristina ma bucur ca ai gasit lapte pt Mihaita.Pai daca tot ati facut bradul pune si tu cateva poze ca tare mi-e drag Mihaita.
Violeta tin pumnii sa iasa bine ecografia la sold.Cu fontanela nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Va pup,azi am de facut curatenie in toata casa 
moni_or spune:
Buna, fetelor!
La multe lunite sarbatoritilor de azi si o lumanare si o rugaciune pentru puiutul Darius!
CRISTINA, si eu tind sa cred ca nu au modificat formula de la Humana 1, ca prea nu se gaseste niciunde, nici macar la Sensiblu, care se aprovizioneaza bine de obicei.
Felicitari dintzosilor!
OOKA, felicitari surorii tale, sa le traiasca bebelina!
FLORI, da, am reparat hidroforul, suntem iar in randul lumii ![]()
ANKUTA ce grasunica ai!!
Am vazut poze frumoase de bebelusi dar n-am timp acum sa nominalizez
Si poze super cu aranjamentele de Craciun ale lui MADA, tare frumoasa e casuta ta, acum poate sa vina Mosul.
KIMMY, n-are nimic, mai ales ca vezi ca nu se gaseste Humana in formula noua, eu cred ca nici nu au schimbat formula la nr. 1 . Ce mai face Clujul? Mi-e tare dor de el, eu acolo am facut facultatea, da n-am mai fost din 2004.
SUNULETZ, multa sanatate cu maseaua, sa treaca repede sa va puteti bucura de sarbatori!
Gata, a fost tare pe fuga, da se scoala Maria sa...
Pupici si o zi buna!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Kimmy spune:
moni mersi de raspuns
,mai am 2 cutii de humana 1(pana la 4 luni),dupa care caut care e de la 6 luni,ca oricum nu mai avem mult ![]()
Clujul e divin,mai ales acuma,imbracat in straie de sarbatoare.Am fost peste tot in tara,dar tot Clujul e orasul meu preferat 
Cristina,ce bine ca ai gasit laptic
,tu nu ai gasit,si eu am luat asa,fara sa ma uit 
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Vin si eu la
cu ochii carpiti de somn ca iar am facut carare noaptea trecuta pana in dormitor la Ioana din ora in ora
Eu chiar nu inteleg de ce face asa, ca nu pare a avea vreo suferinta, cum merg la ea si ii dau suzeta sau o legan putin adoarme la loc. De fapt practic ea nici nu e chiar treaza, ca ochisorii ii tine inchisi dar se foieste si miauna...of, sper sa treaca odata perioada asta de trezit non stop si sa revina la somnul pe care il avea pana acum vreo luna jumate...
Am cautat-o si eu de dinti
(ca pe cal
) dar n-am gasit nimic si nici ea nu s-a strambat cand am apasat gingia in semn de durere, deci ce sa cred, ca inca nu apare nimic?
Tecky am votat-o din nou pe Ralu!
Sper sa castigi!
Si ca intrebai de cum ne petrecem sarbatorile, noi de Craciun stam acasa, mergem in vizite la parinti, socri, bunici, etc, prieteni, primim vizite, si tot asa, iar de revelion tot acasa, o sa iesim in oras la miezul noptii la artificii si gata, iar a doua zi, pe 1 ianuarie plecam la Viena impreuna cu finii nostri, pt vreo 3 zile. Evident pe Ioana o lasam acasa ca mergem cu masina.
Noi azi asteptam bradutul, sper ca se tin de cuvant si nu intarzie sa ni-l aduca, luam unul ecologic in ghiveci si il dam inapoi dupa sarbatori
. Abia astept sa-l impodobesc!!! Aseara am scos ornamentele de la boxa sa fie pregatite, am impodobit si balconul cu o ghirlanda luminoasa pe balustrada, deja cartierul e plin de fereste si balcoane ornate cu luminite! Si am pus si eu un Mos Craciun luminos in geam de mi-a clipocit toata noaptea in ochi, da' nici ca l-am stins!![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii