Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 18
Liana30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi aseara stateam de ma uitam la tv,si ce aflai..k nikita e gravida Anca.. ![]() ![]() ![]() 17+ |
auzi la ea..citez..

luptatorul meu"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariacs off da, dau cu aciclovir! dar tot infloreste din rau in mai rau si e taman in virful nasului..imi vine sa pling...si ma maninca de imi vine sa imi rup nasul ![]() ![]() |
Aciclovir? Parca stiam ca scria pe prospect ca nu se foloseste in sarcina.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
12+
anamariacs spune:
dragelor, dar ce test a facut fatuca asta?
a inventat ea unul care "sa iasa tirziu"? deci lesin de ris...rid de una singura..mai sunt si la birou de se uita lumea lung la mine 
..
of cum de ajung toate "nescolitele" ca sa nu zic proastele la tv? mai mult? mai sunt si "vedete"?
ana-maria
17 weeks
anamariacs spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Aciclovir? Parca stiam ca scria pe prospect ca nu se foloseste in sarcina. Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 12+ |
ma dau cu crema, nu iau pastilute! si crema am voie, in prospect nu scrie nimic legat de asta..mai mult, se pare ca pot s ama dau de 6 ori pe zi, eu ma dau de 3.. exista ceva similar? deci nu pot sta indiferenta la nenorocirea asta de herpes 1.pt ca e in vf nasului, si 2. pt ca ma maninca ingrozitor si bubitele supureaza de nu mai stiu!..mai mult..nasul tot trebuie sa il suflu..deci vreau nu vreau in "zgindar" deci fac si mai rau

imi vine s aurlu de suparare.ana-maria
17 weeks
nicuratze spune:
Ramona P, La multi ani , multa sanatate,sarcina usoara si un bebelus sanatos iti doresc!
elena,
14
baby-first spune:
Buna, burticutze harnicutze,mi-a luat ceva timp ca sa va citesc din urma, nici acum n-am facut-o in intregime...
Vreau sa va felicit pe toate butricutele care stiu deja culoarea caruciorului, abia asteptam si noi sa stim sigur ce vine si la noi...
Bun venit albinutzelor noi, sa aveti sarcina usoara si lipsita de griji...
Bebe Beca, si noi avem acelasi nr. de saptamani, dar nu il simtim chiar asa de tare...poate ca de ce este primul...
Bafta multa celor care au intalnire cu bebicul azi, sa veniti si sa ne spuneti cum a fost

Am uitat sa va spun ca tortul a fost super pana la urma, lumea a chiar cerut si a doua bucata...
Azi am fost si noi sa luam bradul, asa ca abia astept sa vina tati sa-l impodobim.
Va
si ne auzim mai tarziu
20+
voicu_bebi spune:
hahaha tare Liana..auzi tu "test care iese tarziu" 

hai k p-asta chiar ca nu am mai auzit-o
. io ce e drept m-am uitat la capatos si se cruceau si aia cum de ea abia la 4 luni a aflat ca e gravida ce nu stie cand apare armata cum zicea unu
mai bine mai statea inca 5 luni ...si aparea si copilul si poate atunci isi dadea seama
Anca..

17+
nicuratze spune:
Ela,eu nu cred ca fac recoltare de celule stem (am vazut ca in afara tarii nu prea se face ).
Ziceau fetele ca domeniul e inca in faza de cercetare,si trateaza doar boli gen leucemie.
Dar daca sunt finante,oricum nu strica, nu se stie ce se poate intampla,doamne fereste!
elena,
14
oana_du spune:
Buna seara burtici!
anamariacs,
pentru clubul carucioarelor albastre! Eu cam stiam ca e baietel din saptamana a 12-a, dar... ieri am avut confirmarea mie la suta! Nu imi doream decat ssa aflu ca orice ar fi, fetita sau baietel e sanatos/a.
annkkaa, felicitari pentru caruciorul roz! Fetitele au preluat in acest moment conducerea cu 7-8!
In legatura cu kg in plus, acum am 2,5 in plus fata de greutatea obisnuita. Dr. mi-a spus ca e ok, atata timp cat iau vitaminele, ma hranesc bine, iar bb e ok, asa ca nu va faceti probleme daca burtica nu e foarte vizibila inca!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
19+ cu 
http://community.webshots.com/user/oana_du
philip spune:
ramona p, la multi ani fericiti si sarcina usoara.
cealalta ramona, ti-am vazut craciunitza, e scumpica foc.
elena, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
mey, dar fie-va mila de mine si puneti-mi ce e cu sotul mariei, am incercat sa citesc din nou din urma dar nu gasesc nimic. maria, e totul bine?
pupicei la toata lumea
eu am fost luni la eco din nou pt ca dr m-a speriat ca e burta prea mare pt cate saptamani am. masuratorile au iesit la fel, am 16 saptamani azi si dpn 3 iunie (bine ca n-a scjhimbat nimeni data in lista). am fost uriasa cu philip, acum sper sa n ajung asa, macar n-am pus nimic in greutate, poate voi fi toata o burta imensa :)
philip
&andreea