Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

dragi "2in1" vad ca imi furati patentul :))..inseamna ca va place..ceea ce ma bucura!
ziceati de noutati? pai ..ne-am programat la 4D la Medlife, avem trimitere de la dna dr direct catre dna dr. Bolintineanu..si am reusit sa facem o programare pe 28.ian.2009 asta pentru ca urmatoarea data libera era 25 februarie..cam tirziu pentru noi!
in rest o ducem cu nasul infundat inainte..cu nedormitul nopatea- de ex de la 4 pina la 6 nu am inchis nici o geana- si bomboana de pe tort..am un super mega herpes pe nas..a inflorit in citeva ore de aseara incepind..parca sunt un clovn! cam atit..noutatile astea sunt!

pup

ana-maria 17 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

uff anamaria sorry de herpes ,ei lasa ca trece el da-ti cu o crema ceva
si eu adorm cam greu uneori ,alteori ma apuca somnu instantaneu
aseara stateam de ma uitam la tv,si ce aflai..k nikita e gravida auziti voi are 4 luni si nu a stiut atatea luni k e gravida hihihi

Anca..
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

multumim, multumim din suflet!!!!
ne-am luptat pt programarea asta, sa putem fi linistiti de sarbatori ( deh, evident cat se poate)...
era sa o pierdem prin saptamna 8 si... de atunci stam cuminti la pat. a dat domnul sa fie bine si cand am vazut-o astazi... a venit mos craciun mai repede...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

In pauza de masa m-am uitat pe Zone Reality si am prins un inceput de "Nasteri Miraculoase". Nu stiu daca ati vazut vreun documentar din seria asta, dar...la desert am avut o portie de lacrimi. Am vazut o nastere la foc automat ( nastere naturala de gemeni, la 14 minute de la ruperea membranelor ) si o nastere in apa, alaturi de delfini. Cand am vazut puiutii nou nascuti nu m-am mai putut abtine , m-au coplesit emotiile. Mi-am adus aminte de momentul cand l-am tinut in brate pe Matei. Nimic nu se compara cu asta si merita toate durerile facerii.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 13 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Va multumesc fetelor pentru primirea calduroasa!
Si ii multumesc si viitoarei mamici care m-a trecut in listuta.

elena,14

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

uff anamaria sorry de herpes ,ei lasa ca trece el da-ti cu o crema ceva
si eu adorm cam greu uneori ,alteori ma apuca somnu instantaneu
aseara stateam de ma uitam la tv,si ce aflai..k nikita e gravida auziti voi are 4 luni si nu a stiut atatea luni k e gravida hihihi

Anca..
17+

off da, dau cu aciclovir! dar tot infloreste din rau in mai rau si e taman in virful nasului..imi vine sa pling...si ma maninca de imi vine sa imi rup nasul
ziceai de nikita..saraca..fata asta e terminata de tot..gravida iar? cu cine Doamne iarta-ma? pai si cum face femeia asta copil cind acum nici o luna cred ca fost la Maruta de s-a dat in spectacol, a facut un fel de criza ..cica de la tratamentul pentru dezintocsicare..nu a pronuntat 2 vorbe corecte intr-un context cit de cit normal..batea cimpii! Uneori stau si ma gindesc ca da DD copii cui nu trebuie, iar cei care sunt capabili si responsabili se chinuie de le ies ochii pina primesc bb de la DD!
ce sa mai zic?!!

ana-maria 17 weeks

Mergi la inceput

Sorry, ma gindeam la MARIHUANA!
le-am incurcat! firar! dar oricum...nici pe Nikita nu o vad 2in 1..poate ma insel..

ana-maria 17 weeks

Mergi la inceput

anamaria,da de marihuana ziceai tu ,am vazut si eu faza aia pe net k nu am prins pe viu la tv..hihi si aia o "podoaba" hahaha doamne in ce hal era
nu prea cred eu k e nikita gravida ,cum zicea una la tv k e la moda acu sa fii gravida

Anca..
17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

anamaria,da de marihuana ziceai tu ,am vazut si eu faza aia pe net k nu am prins pe viu la tv..hihi si aia o "podoaba" hahaha doamne in ce hal era
nu prea cred eu k e nikita gravida ,cum zicea una la tv k e la moda acu sa fii gravida

Anca..
17+

o fi la moda sa fii si "vai de tine" ca sa nu zic altfel..ca mai toate "vedetele" noastre ..ca zau dc mai e vreuna mai de Doamne ajuta!!

ana-maria 17 weeks

Mergi la inceput

aaa da sa stii,anamaria. toate numa cu impresii de mare doamne si niste fitzoase ...ce ti-e si cu vedetismele astea!

Anca..
17+

Mergi la inceput