Ptr Admini si /sau Moderatori!

Ptr Admini si /sau Moderatori! | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Deoarece multi copii au nevoie de un sprijin material ptr diferite interventii chirurgicale, ma gandesc sa faceti in asa fel incat un simplu click dat de catre membri DC ,pe un anumit site,reclama etc. sa aduca macar o parte din banii necesari! Se poate?Puteti?

Multumesc!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

up

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ar putea fi avantajos pentru toti, in afara de cel ce isi face reclama.

Eu nu as plati clickurile unei persoane care da click doar ca sa daruiasca bani cuiva si care nu e interesat de ceea ce eu ofer. Ar fi bani dati degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Buna, puteti folosi www.charitygift.ro - un site unde puteti ajuta copilasi in mod oficial, printr-o serie de fundatii si organizatii serioase.

cu drag,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Am aruncat o privire pe link. Dar,uite,eu de exemplu vreau sa-i ajut pe copiii de la umanitare de aici.
Pe siteul ala donez in alta parte. Normal ca am sa cumpar ceva si de acolo,dar totusi,mi se parea o idee buna cu click-ul si cu banutii stransi.Si cred ca ptr multi e si mai comod,cel putin dpv al traficului si statului la rand !
Poate,poate ,totusi se gaseste solutia. Stiu ca exista siteuri pe care daca ai dat click,iti trimit bani. Normal,multi dintre noi nu -i vrem.Cel putin eu vreau sa dau clisk si banii sa ajunga la copiii care au nevoie.
Va rog,stiu ca se poate !

Gabriela

Mergi la inceput

up

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ceea ce spui are un anume regim fiscal. Nu este ceva doar de genul dau un click si au plecat X lei. www.desprecopii.com nu este un website organizat pe acest mod de a strange bani. In momentul in care se fac proiecte de ajutorare pt cazuri umanitare acestea sunt facute oficial modalitatea de a strange banii fiind extrem de riguroasa si transparenta si bazata strict pe acte oficiale verificabile.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

up

Gabriela

Gabriela da`ce-i "up"-ul asta de-l tot scrii pe aici?E ca sa aduci subiectul pe prima pagina cum se spune sau...e vreun mesaj codat?

Dana
Vin si eu asa cu o intrebare...

editez ca nu stiu de ce a iesit asa...alambicat mesajul!Sa stii ca nu e gluma mesajul meu sau vreo tentativa de a te ridiculiza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ceea ce spui are un anume regim fiscal. Nu este ceva doar de genul dau un click si au plecat X lei. www.desprecopii.com nu este un website organizat pe acest mod de a strange bani. In momentul in care se fac proiecte de ajutorare pt cazuri umanitare acestea sunt facute oficial modalitatea de a strange banii fiind extrem de riguroasa si transparenta si bazata strict pe acte oficiale verificabile.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Ia vezi tu subiectul deschis de papanash la generale, cel cu Mos Craciun. Frumoasa actiunea, dar....unde-i aprobarea moderatorilor, s-au trimis actele? As fi donat si eu bani, dar pt ca nu s-a respectat regulamentul, n-am donat. I-am si atras atentia lui papanash ca trebuie urmati niste pasi descrisi in regulament, dar.....se pare ca numai in cazul unora se aplica regula!

Editez: la subiectul in cauza se strang bani, nu doar haine si jucarii second!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Tzuni, cu papanas am discutat despre aceasta actiune si are acordul DC.
o zi buna

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

up

Gabriela

Gabriela da`ce-i "up"-ul asta de-l tot scrii pe aici?E ca sa aduci subiectul pe prima pagina cum se spune sau...e vreun mesaj codat?

Dana
Vin si eu asa cu o intrebare...

editez ca nu stiu de ce a iesit asa...alambicat mesajul!Sa stii ca nu e gluma mesajul meu sau vreo tentativa de a te ridiculiza!

da, e ptr a-l aduce pe prima pagina.Nu m-am suparat deloc de intrebarea ta !

Gabriela

Mergi la inceput