Ptr Admini si /sau Moderatori!
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Tzuni, cu papanas am discutat despre aceasta actiune si are acordul DC. o zi buna Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
si noi de unde sa stim de discutia voastra?
o zi buna si tie
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
carmencat spune:
Chiar daca sunt inscrisa de ceva timp pe acest forum, pana acum m-am multumit sa citesc. De scurt timp am inceput sa postez si am o mare nelamurire. La orice postare imi apare mesaj ca postarea mea va astepta sa fie moderata apoi va apare pe topic. Aparitia mesajelor pe topic a durat si mai bine de 24 de ore.
Mie personal, cu scuzele de rigoare, mi se pare un sistem extrem de greoi. Eu scriu la ora... sa zicem 11 dimineata, mesajul imi intra in ziua urmatoare pe la aproximativ la aceeasi ora, timp in care... daca intra cineva pe forum care poate raspunde la intrebare, care poate ajuta intr-un fel, habar nu are ca s-a postat ceva. In aceeasi idee, cel care cere un sfat... asteapta mult si bine sa fie potriveala aparitia mesajului propriu, postarea urmatorului care vrea sa dea un raspuns la pastele cailor... si tot asa...
Se poate face ceva sa se fluidizeze putin conversatiile?
Oricum, presupun ca daca cineva posteaza ceva nepotrivit si pe acest forum, ca si pe altele, exista sanctiuni, deci nu prea vad rostul moderarii preventive a fiecarei postari.
Cu scuze daca postarea mea deranjeaza, dar chiar imi ardea buza dupa un raspuns zilele astea...
carmencat spune:
Da, cum spuneam, si aici aceeasi problema, mesajul asteapta sa fie moderat. E frustrant, sincer.
marius spune:
Mai ai putin si scapi de acest inconvenient. Asa este la primele postari.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
carmencat spune:
ma disperaaaaa!!! (galbejit care isi smulge parul din cap!!)
la postarea cu numarul... cat... scap???
ca postez peste tot, pe cuvant!!
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmencat ma disperaaaaa!!! (galbejit care isi smulge parul din cap!!) la postarea cu numarul... cat... scap??? ca postez peste tot, pe cuvant!! |
mai ai 2 mesaje si gata!
edit: extras din "Intrebari frecvente": Ce inseamna mesajul "ne-moderate"?
Primele 10 mesaje ale fiecarui membru nou inscris pe forum sunt monitorizate si trebuie sa fie aprobate de un administrator sau de un moderator inainte de a putea sa apara pe forum.
Atentie: toate mesajele postate la sectiunile "Sondaje" si "Buburuza norocoasa - magazinul DC" sunt moderate!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
scumpy_nensy spune:
Buna , tuturor! Cred ca aici ar trebui sa pun intrebarea care ma intereseaza desi am pus-o pe alt topic , am s-o repet: as vrea sa postez citeva imagini dar am inteles ca trebuie sa-mi activez un cont de album si nu stiu cum sa procedez. Nu stiu nici cum se posteaza aici. Puteti sa-mi raspundeti si sa-mi explicati , va rog frumos? Multumesc frumos!