Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 9
miha13gina spune:
La multi ani,Matei!acum am vazut ca mai avem un sarbatorit azi!Sa cresti mare si sanatos!
Violeta,si eu abia astept vara si sa stam cat mai mult afara!la copilasi!
Flavia,oauuu intradevar un mega party si mie mi-e dor sa mai ies ,dar cu cine sa-l las pe Thomas
Adriana,cum e la babytreff,ii place Annikei?ce i-ai dat Annikei pt tuse?De cateva zile a inceput si Thomas sa tuseasa,ieri si in seara asta mi-a facut si febra,iesirea inca la 2 se pare ca ne-a dat iara peste cap
Dana,voi ce mai faceti?
Liana,ce mai faci?burtica?sper ca e totul ok, mai da si pe la noi din cand in cand
Carmon,eu zic sa intrebi la wggk ca ei te pot lamuri cel mai bine!
Gina si Thomas
danat spune:
LA MULTI ANI Mihaita cel frumusel, sa fii sanatos si sa ai muuult noroc in viata!
Silvia sa va traiasca puii si sa va aduca numai bucurii! Petrecere frumoasa pe-acasa!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Violeta Nicolae spune:
LA MULTI ANI MIHAITA! Silvia,sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei!
Pupam toti micuti si pe mamici!
miha13gina spune:
Mihaita,La multi ani!!
Silvia,sa va traiasca copii si sa va aduca numai bucurii!
pupici la mari si mici!
Adriana_78 spune:
La multi ani, Mihaita! Silvia sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa-ti aduca multe bucurii!
Gina, sa stii ca m-am gandit la tine, ca atunci ai sunat tocmai cand plecam la intalnirea bebelusilor.
E fain, se organizeaza in fiecare marti dim. la cate cineva acasa, prin rotatie - insa suntem toate din aceiasi zona, aici in zona sunt f. multi straini.
Anul trecut am auzit in Herastrau, parcul de langa noi, 2 fete vorbind germana. M-am bagat si eu in seama, si de la ele am aflat ca exista o intreaga organizatie (austrieci, nemti, toate natiile) care se intalnesc regulat si am mai cunsocut si alte persoane.
La inatlnirile astea se vorbeste engleza, da pt. Annika nu e imp. insa, ea e si ce mai mica din grup - imp e sa fie printre copii.
Sanatate lui Thomas! Annikai i-am dat Ketof, sirop de tuse, de aici din Ro, si pe langa globuli homeopatici.
E mai bine.
Azi am iesit iar in parc ca a fost iar f soare si cald - a si dormit afara; sper sa nu i se rentoarac raceala.
adab spune:
Buna fetelor,
stiti cumva din intamplare o oferta buna de cazare in statiunea BAd Kleinkircheim ?? M-ar interesa 2 apartamente (suntem 8 adulti si 2 copii) pt. 7 nopti , din 12 martie. Sau poate stiti un site bun unde gasesc oferte bune de cazare. Multumesc mult.
Adriana_78 spune:
adab, imi pare rau, n-am nici o idee.
Baga si tu pe google numele statiunii(sau ce-o fi)/oferte cazare si trebuie sa apara ceva.
Adriana
marimar spune:
Multumim mult fetelor de felicitari ! Matei a implinit 9 ani si mie nu-mi vine sa cred !!!!
Am avut musafiri peste musafiri in ultimele saptamini ....
Silvia , La Multi Ani pt Mihaita !!! Sa creasca mare, destept si sanatos !!
-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Flaflo spune:
Buna fetele, noi sintem de ieri in Kärnten, la ski, la un Kinderhotel, Bianca e in delir si obosita la maxim. Sint o gramada de activitati pe care nu vrea sa le piarda, azi a hranit iepurasi, a pictat un tricou, a fost la curs de ski, la piscina,mai avem in program un film la ora 19 si cam gata pentru azi.
Adab, uita-te pe www.bergfex.at , ar trebui sa gasesti ce iti trebuie.
danat spune:
Flavia petrecere frumoasa, sa va simtit bine acolo si pupici Biancai
Silvia tu ce mai zici? Sunteti bine sper, ca nu ai mai dat nici un semn. Ce fac puii?
Gina sanatate puiului mic, sper ca deja e mai bine! Probabil ca a avut imunitatea ceva mai scazuta de la iesirea dintilor. Pupam frumosul
Adriana cum sunt fetele? Tu ce mai faci? Cum te simti in Buc? Pupici
Violeta ma bucur ca sunteti mai bine acum si va dorim sanatate tuturor, sa nu mai raciti
Noi suntem relativ ok, aseara Radu a facut putina febra, azi ca atare nu l-am dus la gradi pt ca avea inca dimineata febra, insa acum e ceva mai bine. Cu vremea asta schimbatoare nici nu ma mir. Ati vazut ce frumos a nins dupa-amiaza?
Pupici tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare