Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 8
silar spune:
Adriana soacra mea aterizeaza pe data de 10 februarie in Bucuresti, vine de la Viena. Daca pot sa te ajut cu ceva cu mare drag o fac.
Dana Mihaita este bine, iar Maria inca nu a facut nik . Nu ma intelegeti gresit dar as fi vrut sa faca acum varsat de vant ca sa scapam odata, daca tot am prins experienta.
Pupam toate fetele
Adriana_78 spune:
Silvia, Mihaita are varicela? citisem eu ceva de niste bubite, da nu intelesesem exact depre ce-i vorba.
Eu cred ca face si Maria, ca sunt in contact permanent.
Mai e un pic si sarbatoriti vad in listuta.
Soacra ta e din Buc. sau pleaca mai departe?
Eu sunt inca la "afacerea borcanelu'" - deci m-ar interesa 3-4 borcanele, nnu prea mult, ca sunt cam grele.
Adriana
danat spune:
Buna fetelor! ce mai faceti? Nu mai aveti chef de scris deloc?
Pupicei de la noi
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Carmon spune:
Buna tuturor,
Am si eu o mica nelamurire, sper ca ma puteti ajuta .
M-am mutat in Austria acum 3 luni, cu job si prieten cu tot. Nu sunt inca mamica, sper ca nu-i o problema .
Am o nelamurire referitoare la asigurarea de sanatate - mai exact eCard: teoretic ar trebui sa fie valabila in toata UE, doar ca in loc de datele mele in campurile de la asigurarea de sanatate sunt ... stelute (*****) . Fostul meu card (grecesc) era nominal. Banuiesc ca in Austria e ok, chipul de pe eCard citeste toate datele de asigurat, dar e valabil cardul asta si in restul Uniunii Europene? Daca nu, unde ar trebui sa ma interesez de card nominal? Am incercat pe site-ul lor oficial, dar din pacate germana mea e la nivel de incepator (lucrez in engleza) si nu inteleg mare lucru.
Merci pentru orice ajutor,
Carmon
miha13gina spune:
La multi ani,Philip!!
Gabriela,sa-ti traiasca Philip ,sa fie sanatos,cuminte,intelep si sa-ti aduca numai bucurii alaturi de surioara si fratiorul lui!
pupici la toate fetele!
silar spune:
La multi ani Matei , sa cresti mare, sanatos si voios.
La multi ani Philip , sa cresti mare, sanatos si voios.
Fetele sa va traiasca baietii si sa va aduca multe bucuriii alaturi de fratiori si surioare. Distractie placuta si multe cadouriiii.
Pupam toate fetele si copilasii.
danat spune:
Uite ca ati aparut
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi, Philip si Matei, sa fiti sanatosi si norocosi!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Flaflo spune:
La multi ani Matei si Phillip! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Silvia, multa sanatate Mariei!
Adriana, ce-ti mai fac fetele?
Noi suntem bine, nici o boala la orizont, sper sa iesim din iarna fara gripe sau raceli. In rest, ocupati cu muncile, cu Bianca, musafiri, party-uri (ne-am chefuit saptaminile astea cit nu am mai facut-o de ani de zile). La ziua Lianei a fost super, am plecat abia la 6 dimineata si am avut nevoie de 2 zile sa-mi revin (si nu am baut nimic).
Va pup!
Adriana_78 spune:
Buna seara!
scriu repede ca Lara e in cada
La multi ani Philip! Gabriela sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca multe bucurii!
Inteleg ca e si ziua lui Matei (Adina)?? La multi si lui atunci!
Silvia, nu vreau s-o incurc pe bunica ta, plus ca marti dim. avem program - babytreff international -
a plecat sotul unei fete de aici si i-am dat ei o listuta. Merci oricum.
carmon, nu cred ca Ecardul e valabil in toata Uniunea europeana. nu stiu insa detalii.
Flavia, deci ati petrecut nu gluma!
Noi suntem bine, mai cu tuse mai cu muci- da ne-am obisnuit.
Azi au fost 18 grade si am iesit si noi dupa "secole" de stat in casa, afara in parc. Cred ca si d-aia suntem asa raciti, de puturosi ce suntem, c anu ne miscam nicaieri- e vina mea, lenesa sefa.
kemimay, tu mai esti pe aici? ce mai face printesa ta?
Adriana
Violeta Nicolae spune:
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI PHILLIP!
Fetelor noi suntem bine acum,la mijlocul lui ian eu am avut o gripa tare urata,Maira a luat de la mine.In rest ceilalti nu au fost "contaminati"!
Eu am ceva mai mult de lucru in ultimul timp,copii sunt bine,dar nu prea reusim cu iesitul afara.Abia astept sa vina vara sa iesim si noi afara fara sa trebuiasca sa ne infofolim!
Fetelor va pupam si va uram un Wochenende frumos!