Fetele din Austria (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Adriana noi am facut in Ro vaccinurile la Centrul Medical Unirea (aveam asigurare privata la ei) si acolo la medicul de familie. Cred ca orice medic de familie ar trebui sa le faca. Ca doar sunt ca orice vaccin. Pupici fetelor si sanatate multa!

Silvia sanatate lui Mihaita sa treaca bubitele fara sa il necajeasca prea mult

Gina felicitari pentru micutul plimbaret! Cred ca te topesti, sunt minunati cand se ridica si ei la verticala si descopera lumea altfel decat o stiau pina atunci

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hany spune:

am sa incerc cu linkul pe care mi l-ai dat.mersi.
nu locuim in viena locuim pe langa liezen dar botezul o sa-l facem acasa in resita.daca era sa -l facem aici al faceam deja ca avem 7 luni si pana la botez o sa avem 10.fiica nasilor mei va fi nasa lui.si restul neamurilor sunt tot acolo nu ca am avea prea multe
.
si noi tusim si am avut un sirop de tuse de la medicul de familie si a ajutat putin dar tusea tot revine si nu prea mai am curaj sa-i dau.pediatrul asta de aici tot zice ca nu are nimic.acum am niste picaturi de la farmacie dar nu i-am dar decat o data.
el tuseste de pe la sf.nicolae.are pauza o zi doua si iar mai tuseste putin si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Hany, cum spuneam tusea e la moda - aud regulat de copii care tusesc; imp. e sa nu se agraveze, sa se ajunga la bronsiolita etc.
La noi pare sa nu fie grav, insa e totusi enervanta.

Dana, as fi preferat un medic in zona - n-am fost niciodata la CMU, tot mergem la clinica privata Medicover .
vedem noi cum facem

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Adriana eu am dat Fluimucil la copii, cand nu-si mai faceau efectul siropurile. Tot pentru tuse este si Prospanul, eu l-am folosit pt aparatul cu aerosoli(la recomandarea medicului pediatru).
Multa sanatate la bebici.

Mergi la inceput

Silvia, vad ca e la moda acum cu aerosolii - toata lumea isi cump aparat acasa si trateaza copii.
e sigur bun - acum depinde de ce subst. pui inauntru si cat de linistit sta copilul.
Eu nici cu batista bebelusului nu m-am hotarat - o iau, n-o iau - mi se pare asa stupid s-o bag in aspirator ... pana ma hotarasc eu, se face Annika mare

Prospan avem pt. Annika recom. de doct. din Viena si Tusamag pt Lara.
Voi intreba la farma si de Fluimucil ala, e recomandat si pt sugari?

Flavia, sa inteleg ca te tin aia in focuri la noul job -- nu ne-ai mai scris nimic.

Violeta, Adinag, ce va mai fac puiutii?

Adriana

Mergi la inceput

Adriana eu in aparatul de aerosoli ii puneam prospan+ser fiziologic, asha aveam reteta de la medic. Mihaita statea la aparat dar Mariuta nu (era mica si nu avea stare). Uite aici despre Fluimucil http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2771 . In ce priveste Batista bebelusului si eu am acelasi sentiment ca si tine. Noi nu o avem.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi suntem bine acum, Bianca a avut scarlatina (a luat de la gradi), iar eu un inceput de gripa.
Adriana, am un program foarte lejer la munca, dar am fost ocupata cu sora-mea, am ajutat-o sa-si organizeze ziua de nastere, miine are loc un mega party, a invitat 60 de persoane, ii vin prieteni si din Romania si de la New York, asa ca este foarte fericita.
Silvia, eu am batista bebelusului dar nu o adaptez la aspirator ci trag eu cu gura. Si ne este si acum foarte utila, mai ales cind are muci grosi.
Pentru tuse eu ii dau ceai de cimbrisor (Thymian) indulcit cu miere si functioneaza intotdeauna. Aparat de aerosoli nu am si nici nu mi-as lua, in perioada asta am pus doar un umidificator.
Gina, felicitari pentru Thomas. Cred ca esti tare mindra de el.
Dana, cum sunteti?

Mergi la inceput

Flavia noi ceai de cimbrisor nu am incercat ca avem alte ceaiuri pt raceala. Cu privire la batista bebelusului am auzit ca au aparut si cu alimentare proprie, dar noua nu ne-a trebuit, noi am folosit o pompita pt nasuc. Un umidificator de camera ne-ar trebui si noua pt camera copiilor, deocamdata suntem in cautari.
Multa sanatate si la printesica. La multi ani pt sora ta sa fie sanatoasa si fericita .
Dana voi sunteti bine??
Fetele si sa aveti un week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetele!
Noi suntem pe linia de plutire. Raducu a mai avut o tentativa de tuse intr-o noapte, l-a apucat pe la 12 si pina la 4 a tinut-o in reprize de tuse, i-am dat urgent Bronchostop sirop si, slava Domnului, a doua zi nu mai avea nimic! Ciudatenie. Acum mai are ceva mucisori, ca oricum sunt omniprezenti de vreo 2 luni, mai mult sau mai putin. Insa nu deranjant.
Apropos de batista bebelusului, noi am folosit-o asa cum scrie, la aspirator (oricum aspiratorul nu prea era folosit, nepurtand covoare in casa de cand era Raducu mic) si chiar am avut succes cu ea. Erau perioade cand nu se descurca copilul deloc cu suflatul nasului si cu aspiratorul l-am rezolvat perfect. Si din cate am probat nu trage deloc tare, adica senzatia nu e o problema.

Flavia sa iti traiasca sora, cum a fost la petrecere? Ce mai face Bianca, a trecut cu bine de partea mai grea a bolii?

Silvia cum e Mihaita? Maria e bine si ea? Va pupam

Adriana ai rezolvat cu vaccinurile? Ce mai fac fetele? Annika e mai bine? Ce mai e prin Bucuresti?

Sanatate tuturor!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Flavia, chiar, azi e marea petrecere. Distractie placuta!
Si verisorii Larei din Viena au scarlatina.

Dana, inca n-am programat-o la vaccin - cred ca voi merge tot la clinica privata.

Prin Bucuresti - toate cum le stii- traficul a fost parca mai bun acum in ianuarie.
Se tot aude de concedieri (datorate crizei fin), la radio zic ca vor scadea preturile locuintelor (da pana acum nu se vede), au ramas multe constructii neterminate - da asta nu e o noutate.
Euro crescuse mult (pt. noi era bine), da acum a intervenit banca si a mai scazut.
Magazinele tot la fel - ma refer la supermarketuri, lume puhoi, preturi mari, ma rog, depinde de ce cumperi.
Acum ploau de cateva zile bune si parca gropile din asfalt s-au inmultit si marit - serios! nu inteleg

Si eu am inceput sa tusesc si sotul la fel, beau si eu ceaiuri de cimbru, patralgina, pectoral - chiar ma ajuta, da dureaza ceva. Annika e mai bine, Lara tuseste si ea ... deja obisnuit.

Intreb si eu : vine cineva din Austria la BUCURESTI?

Adriana

Mergi la inceput