Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 6
carolada spune:
adriana78 prietenii mei au stat la hotelul asta acum 2 sapt.si atat era pretul,ca am fost cu ei acolo si am vazut si camera.acum nu stiu sa ti spun daca au tot timpul pretul asta, n am intrebat,am crezut ca e pret fix.
salutari la toate din insoritul salzburg,
www.camping-kasern-salzburg.com
danat spune:
Buna fetelor,
AM si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta: stiti pe cineva care vine in perioada asta din Bucuresti spre Viena? As avea nevoie de niste tincturi, un medicament din Ro si nu le primesc cei de la Atlasib.
Multumesc in avans!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
hany spune:
buna fetele
cum faceti voi sa gasiti topicul asta sau sa ajungeti la 27 ca eu intru pe google si acolo imi da 25 si deschid ala si dupa aia deschid 26 si tot asa.abea va gasesc.
Adriana_78 spune:
Silvia, fetele sunt bine, Lara cu gradinita, Annika acasa, descopera lumea - sta in picioare, in patru labe nu reuseste sa mearaga, da ea vrea direct in picioare.
A trecut si diareea - suntem bine.
Dana, din pacate nu stiu pe nimeni.
Hany, noi am botezat-o pe Lara aici, si nu s-a pus problema cadoului - nu te pot ajuta.
de ce nu iti faci un link pe calculator cu site-ul desprecopii. de ce din google intri pe forum?
forumul nostru il gasesti la "Timp liber pentru suflet, trup si ochi/Vacante, calatorii si grupuri de rezidenti"
uite aici linkul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130767
Carolada, am inteles; e bun pretul, probabil ca trebuie vorbit direct la hotel, pe siteul lor n-am vazut asa oferta.
Cateva poze cu noi de la Craciun
POZE Craciun
danat spune:
Adriana cat timp stati de data asta in Ro? Ma bucur de progresele Annikai, e fetita "mare" deja si curajoasa dupa cate se observa
Hany eu cand am un subiect preferat pe net, salvez linkul direct in Favorites. Poti sa faci asa: Cand esti pe subiectul acesta cu fete de Austria, dai simplu un click pe "Add to Favorites" (semnul cu steluta galbena si + verde) si atunci iti salveaza linukl. Cand vrei sa mai citesti, te duci direct acolo la steluta galbena. Sper sa te descurci
Noi suntem asa si asa. Raducu a fost putin racit, a tusit f tare de la inceput, dar s-a rezolvat cu Bronchostop sirop si tablete de supt. Acum mai tuseste rareori, insa la gradinita tusesc multi, pe toate vocile. Eu am niste probleme de sanatate, dar sper sa gasesc un medic mai bun cu care sa pot vorbi si care sa imi inspire mai multa incredere.
Fetelor stiti vreo adresa de net (sau nume de farmacie) unde gasesc cu preponderenta produse naturiste, aici in Viena?
Pupici.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
Adriana_78 spune:
Silvia, multumim - cresc si fetitele mele, inca un Craciun , Paste ... uite asa trece timpul.
Dana, sanatate multa!
Mai spusesem odata - eu vazusem un magazin gen Plafar in Bezirkul 8 pe Kochgasse parca in apropiere de Alserstraße.
Ma bucuram ca a trecut diareea Annikai si uite ca azi a facut iar des si cam moale. Nu inteleg de la ce??
Si apropo tuse ... e deja ceva comun la noi; si Lara tuseste de ceva vreme rezonabil insa, insa si Annika si la ea saracuta e deja de o luna si mai bine, cu perioade mai slabe si mai puternice; acum i-am dat Ketof sirop de tuse - poate de la ala sa se fi intors diareea? ce mai, nu-i usor!
noapte buna
Adriana
miha13gina spune:
Buna fetele,
Adriana,imi pare rau ca micuta printesa are iar pb ,sa speram ca trece cat mai repede.Ai fost la pediatru cu ea?Thomas mi-a facut diaree cand i-au iesit dintisori,dar 2 zile si de vreo 4 ori pe zi.
In general suntem bine,Thomas a inceput sa mearga ,asa haios e cand il vad cu manutele pe sus!E asa de fericit si mandru de ce a reusit sa faca!
Dana,sanatate multa si si lui Raducu!
Din pacate nimeni nu vine din Ro sa te fii ajutat cu med.Incearca si la magazinul romanesc,poate te pot ajuta ei(din cate stiu ei fac curse sapt)!
Silar,sanatate lui Mihaita sa ii treaca cat mai repede si sa speram ca nu ia si Mariuta
Hany,aici in Viena vreti sa faceti botezul?
Pupici la mari si mici!
Gina& Thomas
silar spune:
Gina pentru urari, acum cu Maria cum o vrea DD. pentru micul plimbaret.
Adriana intreaba la farmacie de Fluimucil - este pentru tuse, eu stiu ca le dadeam la ai mei puiuti. Sunt niste prafuri la pliculet. Iar pentru diaree este furazolidon de 10 mg, insa nu stiu de la vartsa merge. si sanatate.
Sanatate la toti puiuti, la mamici si tatici.
Adriana_78 spune:
Gina, am fost la doct. cu Annika, de 2 ori chiar, ca nu-i mai trecea si am primit furazolidon - care cica e un antibiotic - eu nici nu stiam.
Azi a fost insa mai bine. sa vedem maine; am dus si proba de scaun si nu are nici o infectie nimic, chiar nu inteleg de ce face asa moale.
Silvia, merci, acum le dau sirop de tuse. Fluimucil asta e mai bun ca siropurile de tuse?
Dana, cine i-a facut vaccinul ala impotriva capuselor lui Radu, atunci cand ati fost inca in Buc.? Trebuie si eu sa-i fac un vaccin Annikai.
Adriana