Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana_78 spune:
La multi ani, Bianca! Flavia, sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!
Adriana
miha13gina spune:
La multi ani,Bianca!Sa cresti mare,cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Flavia,sa va traiasca mica printesa!
Gina si Thomas
silar spune:
Bianca si de la noi. Multa sanatate si impliniri si pentru parinti si pentru printesa. Flavia sa fiti fericiti si .
greiere spune:
Buna fete din Austria. Va doresc un an nou fericit cu multa sanatate! Va rog frumos pe cele care imi puteti raspunde sa ma indrumati si pe mine spre ce ar trebui neaparat sa vizitez in Viena si unde te poti caza ieftin . Multumesc
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami
Flaflo spune:
Fetele, multumim pentru urari! Noi am petrecut bine, atit cu copiii cit si cu familia.
Ce va mai fac copilasii? Sper ca nu mai este nici unul bolnav!
Va pup pe toate
carolada spune:
greiereaici e un hotel aproape de centru cu 24 euro/pers.inclusiv mic dejun:
http://www.hotel-resonanz.at/
pt.informatii despre ce sa vizitezi in viena,poti sa vezi subiectul viena aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83170
www.camping-kasern-salzburg.com
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
Nu mai aveti nimic de povestit? hai, povestiti-mi mie, ca eu nu pot vorbi cu voi la tel.
Silvia, cum a fost in Ro? cum e cu gradinita? e mai cumintel Mihaita acasa dupa gradi'?
Dana, voi ce mai faceti?
Flavia, vine iar o sapt. stresanta la noul job? sau e mai bine? cum sunt colegii? sefii?
Gina, ce "nebunii" mai face Thomas?
Violeta, Adinag, celalate fete voi ce mai ziceti?
Adriana
Adriana_78 spune:
Aaa, Carolada, am intrat si eu pe pagina hotelului, ca eram curioasa unde anume inc entru un hotel asa ieftin: am bagat mai multe date de sosire, luni diferite, da n.am primit niciodata oferta de 24 euro - cea mai ieftina era 40 euro!!
Si eu stiu un hotel, Hotel Neuwaldegg, in Bez 1170 unde pro Person era 27 euro cu mic dejun. Hotelul e simplut, da e curatel si desi nu e chiar in centru se poate ajunge relativ repede cu tramvaiul 43 in centru
hany spune:
la multi ani fetele!
nu am mai intrat de mult.imi cer scuze.o perioada am mai citit p[e fuga cate un mesaj doua in pauzele de somn.apoi a fost bolnavior o vreme febra si tuse.avem un doctor asa de prost aic,i pediatru e sigurul din oras si pe o raza de 30 km.
de cate ori merg la el spune ca copilu e sanatos.am fost la medicul de familie si i-a dat picatiri de tuse.
am si eu o intrebare.noi vrem sa facem botezul dupa paste si nu stiu ce ar trebui sa le luam nasilor.
voi ce le-ati luat?
silar spune:
Adriana ce mai fac fetitzele?? In Ro a fost frumos, tot timpul pe drumuri, obositor.Cu Mihaita treaba merge bine, la gradi a inceput sa rupa in germana, acasa e mai binisor.Mai nou vrea numai desene seara, iar cand trebuie sa se culce intreaba "dar eu cand ma joc?"; asha ca o dam la pace pana la urma - juma de ora desene restul joaca - si intelege. Iar Maria e scaiul meu cel de toate zilele, azi am ultimul test la germana (s-a terminat primul nivel), apoi de maine sa incepem sa sunam iar la gradi. pentru fetitze si pentru tine.
Hany multa sanatate la bolnavior. La nasi eu am luat la botez un set de arcopal (ca era moda atunci)- la o pereche de nasi, si pahare dn cristale de Bohemia la cealalta pereche de nasi. Acum ce sa zik, trebuie sa te orientezi, sa vezi ce le-ar place, ce le-ar trebui, etc.