Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
Sa avetzi parte de sarbatori luminoase si vesele alaturi de cei dragi, si .... sa vina repede MOSUL cu multe cadouri !
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
danat spune:
Slaba de tot miscarea pe aici...:-(
Sunteti printre sarmale, ciorbitze, racituri?
Eu am prestat sarmale azi, sunt acum la cuptor sa prinda culoare, maine mai fac o ciorbitza cu bors si salata boeuf, un tort buuuun jofre si cam atit.
Voi cum va "laudati" fetelor?
Adina sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos! LA MULTI ANI lui Floris pentru azi!
Spor la treburi si pupici tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
carolada spune:
buna fetelor,
craciun fericit si toate cele bune va urez!
danatdin fericire petrec seara de craciun la o prietena,asa ca am scapat de grija mancarii
www.camping-kasern-salzburg.com
danat spune:
Dragelor, eu sunt consecventa si chiar imi face placere sa va urez sa aveti parte de Craciun minunat, cu tihna si cei dragi alaturi, sa va priasca zilele astea in familie si sa va aduca Mosul cel bun tot ce va doriti!
Craciun fericit tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
alinah spune:
Craciun fericit!
Masa imbelsugata si bucurii tot anul sa va aduca Mosul!
Si va urez de pe acum si La multi ani pentru anul ce vine!
miha13gina spune:
Craciun fericit, distractie frumoasa tuturor, un mos darnic si cu multe cadouri frumoase si minunate!
Gina si Thomas
Flaflo spune:
Craciunul este vremea miracolelor, cind visele se implinesc, o sarbatoare ce ne aminteste ca viata este o binecuvintare! Primiti in suflet lumina nasterii Domnului, fiti mai buni, mai generosi si iertatori. Craciun fericit!
Dana, eu am facut tot tacimul, salta boeuf, oua umplute, chiftelute, pasta de peste, sarmale, friptura, tort,... Suntem 10 persoane la masa, prima data cind nu gateste mama de craciun, asa ca vreau sa fac impresie.
La noi a fost mosul, Bianca a murit de frica, nu a vorbit nimic, dar a cintat de mama focului (de frica sa nu plece cu cadourile). A fost mortal!!!
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
In sfarsit timp sa intru sa va salut.
Cu intarziere urez si eu
la multi ani, Floris! sa fii sanatos, voios si sa-i aduci multe bucurii mamicii tale!
Adina, sa-ti traiasca baietelul!
Vad ca mai e un sarbatorit ... la multi ani, Elias!
La noi a venit aseara mosul, Christkind de fapt, Lara s-a bucurat cel mai tare, a primit o multime de cadouri, s-a agitat, aba am putut s-o ducem la culcare.
Cu mancarea noi nu ne-am omorat - Flavia, felicitari! ai un meniu pe cinste - da a fost totul bine si frumos
Va doresc un Craciun fericit alaturi de familie si zile de sarbatoare cat mai frumoase!
Adriana
adinag spune:
Craciun fericit! Sper ca ati avut si inca aveti niste sarbatori cum vi le-ati dorit!
Noi am sarbatorit pe 24 cu ai mei, la noi acasa, majoritatea mancarii adusa de parinti... deci a fost fain!
Noi desfacem cadourile pe 25 dimineata, Mosul vine in timpul noptii, cum era si la noi cand eram mici. Insa au fost si pe 24 ceva cadouri, de la ai mei.
Multumesc mult pentru vorbele de bine pentru Floris, a fost o aniversare linistita si frumoasa.
Eu nu am prea intrat din lipsa de timp, copiii mucosi, tusesc, ba unul mai tare, ba celalalt... Dar voi stiti cum e, nu?
Pupici si sarbatoriti mai departe, ce faceti de revelion?