Fetele din Austria (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Buna dimineata fetelor din Austria!

Sunt mamica unei fetite de un an si in perioada 7-12 ianuarie vom fi in vacanta la Viena. Am inchiriat acolo un apartament si ne vom gospodari singuri. Pentru ca nu conosc germana imi va fi un pic greu la cumparaturi. Ma puteti ajuta va rog raspunzandu-mi catorva intrebari?

-in Viena se poate folosi apa de la chiuveta la gatit?

-am sanse sa gasesc in SCS ghetute ortopedice?...si daca da, cum se numesc?

-exista in magazinele mari gen Billa gris de grau (acela din care se fac la noi galustele de supa) ?...cum se numeste?

-ce iaurt cat mai natural imi recomandati sa cumpar pentru fetita mea?

-as dori sa cumpar de acolo un termometru cu infrarosu...unde as putea gasi la un pret bun?

Va multumesc mult pentru eventualele raspunsuri.

Un an nou fericit!

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna feteloooor! Cum ati petrecut Craciunul? ce daruri v-a adus Mosul?
Noi am petrecut ieri impreuna cu cumnatii mei, a fost frumos si cred ca s-au simtit tare bine ca s-au invitat si de Revelion tot la noi Azi l-am serbat putin in familie pe Stefanelul nostru scump si am fost si putin prin oras. Brrr, s-a facut cam frig!

Felicici eu nu stiu sa te lamuresc cu toate cele ce te intereseaza, insa iti pot spune ca apa de la robinet este foarte buna, chiar de baut, stiu ca este laudata ca fiind cea mai pura apa din Europa. Gris de grau se gaseste in toate magazinele, ce cumpar eu se numeste Weizengriess, iar iaurturile sunt mai bune decat cele din Romania oricare!! Schardinger, de ex e o marca buna si sunt multe...Cu ghetutele nu stiu sa te ajut si nici cu termometrul, noi avem deja din Ro cumparat Omron.
Bafta si petrecere cat mai frumoasa la Viena.

Pupici fetele si poate mai dati si voi cate un semn de viata.....

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

La multi ani tuturor prietenelor ,,virtuale " dar atat de adevarate in momente de cumpana
va multumesc inca o data pentru ajutorul dezinteresat pe care mi l-ati dat de oricate ori v-am cerut un sfat , o parere

Va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

danat

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetele,

Noi am petrecut Craciunul in familie,a venit si fratele-meu cu cumnata-mea!Mosu a fost tare darnic,mai ales cu Thomas!
Pe 26 am fost la Haus des Meeres si Thomas a fost tare fascinat de pesti !

Dana,La multi ani!pt Stefanelul vostru,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Violeta,La multi ani !pt Stefan .Cum se simt copii?

Cateva poze cu Craciunelul nostru!
http://good-times.webshots.com/photo/2445786420103597836tHmYHo
Pupici la toate fetele si la toti princhidei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, sper ca ati petrecut bine, ca mosul a fost darnic si bucatele alese.
Felicici, nu vei gasi niciunde ghetute ortopedice. Aici se face mulaj la picior si se fac la comanda. Termometru gasesti la Interspar (de ex. cel din SCS). Apa de la robinet este potabila, cum spunea Dana, cea mai pura din Europa!

Noi de revelion stam acasa, vin ai mei pe la noi, sora mea, ne-am aprovizionat cu artificii, asa ca Bianca e in delir....
Voi ce faceti de revelion?

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

felicici, vad ca ti-au raspuns fetele. Ref. iaurt noi folosim produsele de la Ja, Natürlich iaurt cu fructe, pur, lapte etc. Scrie ca sunt bio si sunt si bune, sunt multumit. Si noi tot weizengrieß avem si bem apa de la robinet.

Flavia, voi ne-ati furat bradul avem acelasi suport si bradul nostru arata cam la fel, e f. bogat, imi place f. mult.

De Revelion vom sta acasa, unde sa mergi cu sugar????

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

La Multi Ani si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca in noul an!

Multe salutari din Salzburg,

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si noi facem acasica Revelionul, am gatit cate ceva - peste cu legume la cuptor, o fripturica de porc impanata cu usturoi, tort cu zmeura si vanilie , nu stiu cat vom minca, probabil vom gusta ca sa nu zicem ca nu am facut ceva mai special de Anul Nou. Anul acesta se invitasera cumnatii pe la noi, insa ea s-a imbolnavit tare, e cobza de racita si nu mai pot veni.
Suntem obisnuiti asa, de cand il avem pe Raducu cam asa am facut Revelionul si ne-am simtit bine impreuna! Si, oricum, e mult mai bine decat anul trecut cand eu cu Radu eram la Bucuresti si sotul in Viena si am ciocnit pe internet cate un pahar de sampanie.

Asa ca, noi va dorim sa petreceti frumos si bine in seara aceasta , si sa avem cu totii un an nou BUN, plin de SANATATE si cat mai multe BUCURII!
LA MULTI ANI!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

La multi ani, impliniri, fericire si sanatate in noul an!

Dana, si eu am facut peste, un crap intreg la cuptor, garnitura de legume si cartofi natur si....cam atit ca nu mai ne tin balamalele dupa meniul de craciun.
Adriana, nici eu nu ma satur privind bradul, parca anul acesta e cel mai reusit! Pune si tu poze cu al vostru.

Va pup pe toate si va doresc o petrecere de neuitat!

Mergi la inceput