Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 17
Violeta Nicolae spune:
Dana mergi pe Triesterstraße pana aproape de Matzleinsdorfer Plaz si o sa vezi blocul turn,este din sticla si singurul din zona.Are o forma mai ovala!
Va pup iar
danat spune:
Multumesc Violeta! Stiu blocul ca trecem zilnic cu trenul pe linga el, dar nu imi imaginasem ca e exact acolo la parter.
Ne vedem maine! Sper ca, cat mai multe!
Pupici!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
miha13gina spune:
La multi ani,fetele!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos !
Distractie placuta!
danat spune:
Buna fetele!
Vroiam sa va pup si sa va spun ca eu m-am simtit bine cu voi astazi si va multumesc! Va rog sa imi trimiteti si mie pe email poze
Flavia, Gina si Miramar imi pare rau ca nu ati putut veni si voi astazi...
O saptamana buna tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
li_am spune:
la multi ani fetelor,
sper ca v-ati simtit bine astazi. noi am fost la stegersbach, la un hotel tare dragut (balance), e foarte aproape de viena (cam o ora jumate cu masina) vi-l recomand, e minunat si cu copii si fara, mai ales pe o vreme din asta ploioasa si urata! piticul a stat numai la piscina, il scoteam din apa numai cu plansete amarnice, mai mai ca-mi venea sa-l adorm pe umar deasupra apei... care avea 31 de grade... hmm...
m-am gandit la voi, sper ca la urmatoarea intalnire sa putem veni si noi, desigur, daca ne mai primiti.
va salut cu drag,
Lili
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), ET luni!
delia_g spune:
Dragele mele,
Dupa saptamani de cautari, de telefoane, de sperante si dezamagiri, ma adresez voua ca poate ma scoateti din impas.
Am primit o bursa postdoctorala de 3 luni in Austria si as vrea sa plec de la 1 aprilie. Voi merge o luna la Graz si doua luni la Universitatea din Viena.
Cum am un copil care se tine de fusta mea si acum, la 5 ani (stiu ca nu e bine, dar recunosc ca si mie imi place :) si cum noi functionam bine doar cand suntem toti trei la un loc, voi pleca si cu baietii mei - deci cu toata familia.
Va rog sa ma ajutati sa gasesc si eu un apartament de inchiriat pentru cele 2 luni. Daca nu se poate altfel, voi inchiria pentru 3 luni si voi face naveta la Graz (nu doresc, dar nu am ce face).
Va marturisesc ca am fost foarte aproape sa gasesc ce aveam nevoie, dar discutia s-a purtat in cel mai romanesc stil cu putinta. Doamna care avea apartamentul este romanca si mi-a marit pretul de 3 ori in 5 zile, trecand peste orice intelegere am fi avut. Nu imi permit sa accept o oferta neserioasa. Am raspunderea unor bani dintr-o bursa - castigata cu greu, dar si un copil pe care il iau dupa mine intr-un loc strain. Si stiu ca ma intelegeti...
Va imbratisez pe toate si va multumesc de pe acum pentru orice sugestie. Pupati copilasii de la noi!
Delia
silar spune:
Buna fetele,
Ce ma bucur ca ne-am intalnit de 8 Martie, tare frumos a fost. Imi pare bine ca am mai cunoscut fete ( pentru Adinag,Alina si Lia).
Sper sa ne mai intalnim asha multe si cu copilasi, mai ales ca vine caldura.
Delia eu nu te pot ajuta in legatura cu gasirea unui apartament. Sunt de putin timp in Viena. Pot doar sa-ti tin pumni si sa-ti urez succes.
Multa sanatate si pentru toate fetele si toti pitici.
delia_g spune:
Multumesc mult, Silvia, pentru incurajari. Trebuie s-o rezolv cumva. Pe urma (dupa 1 aprilie) o sa va intreb cum si pe unde sa-l mai duc pe fiu-meu prin Viena :)
Toate bune tuturor!
inais spune:
Seara buna!
Scuzati ca dau buzna insa am o intrebare intrebatoare...am zis sa va intreb pe voi...si apoi dau buzna si pe net.
Intrebarea este: cat ar costa pe zi de inchiriat o masina? Din Viena. Stiu ca preturile difera functie de masina, insa vroiam o cifra informativa.
Pe de alta parte va intreb pe voi pt ca poate ati avut vreo experienta in sensul asta.
Multumesc pentru raspunsuri...daca se gaseste vreunul.
Va
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati