Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 18
silar spune:
inais uite www.sixt.at/" target="_blank">aici o firma de inchirieri auto pe care o recomand. De exemplu noi inchiriem masini mici de vineri de la ora 12 si pana luni la ora 9 dimineata si platim cam 80 de euro. Acum depinde ce masina vrei si pe ce perioada.
Fetele ce mai faceti?? Nu mai ziceti nimik??
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,
Silvia,draga mea,noi facem prea multe si nu avem timp sa mai zicem nimic!
Lasand gluma la o parte,la noi e bine,un pic de febra David dar sper sa treaca repede.
Am inceput sa scot hainele si hainutele de vara si sa le bag pe cele de iarna in cutii,pungi.
Delia,e un pic cam greu cu apartamentele.Din cate stiu eu aici minim pe un an sa face contract dar sper sa ai succes.Sa nu iei prin agentie pt ca au comisionul foarte mare,3x chiria.Trebuie sa mai iei in calcul ca inainte trebuie sa platesti garantie tot 3x chiria.Cam asa se practica.Inceraca si tu aici www.bazar.at la immobazar
Va pup si numai bine!
michelle7 spune:
salut tuturor.
Stiti cumva cat de usor e de obtinut dreptul de liber profesionist in Austria ? ( hairstylist ). Multumesc
malta spune:
Buna, fetelor! Sunt Malta de pe odiseea ,,Mamici de ghiocei martie-aprilie"! Ma numesc Altam Aurica si sunt invatatoare in jud. Iasi.
Vreau sa va prezint 2 cazuri:
Primul este al unei unei mamici ce-si creste singura baietelul care e nascut pe 7 iulie 2008, deci are 8 luni. Nu a lucrat, traieste din cei 200RON.
Al doilea caz: o graviduta care va naste curand. E asa tanara, nu a lucrat (chiar nu este unde in zona), e toata ziua stressata ca nu are luat nimic pentru bebelus. Si cate nu-i trebuie unei mamici la nastere?! Sotul ei, un om harnic, ajuta un tip la treaba cand e solicitat, dar abia mai face fata sa ii asigure tratament sotiei, pentru ca e cam bolnavioara, era sa si piarda sarcina din cauza stress-ului.
Rog din tot sufletul meu aici, poate exista o mamica ce poate renunta la lucrusoarele copilasului pe care nu le mai foloseste. Eu voi naste peste o luna, deci bebele meu va fi mai mic si nu le voi putea ajuta.
Stiu ca niciuna din ele nu-si vor dori mai mult de cateva hainute, eventual o jucarie, un papucel, un scutecel. Se vor multumi cu putin pentru ca nu au deloc.
Din partea mea urez numai bine copilasilor vostri.
Las ID-ul meu daca vrea o mamica sa-i dau adresa lor. Nu vreau sa le fac publice.
altamaurica sau altamaurica@yahoo.com
Va multumesc anticipat!
Violeta Nicolae spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle7 salut tuturor. Stiti cumva cat de usor e de obtinut dreptul de liber profesionist in Austria ? ( hairstylist ). Multumesc Michelle |
ai o singura varianta
sa angajezi pe cineva care are licenta,dar din pacate te cam costa.
P.S. sa-ti faci licenta trebuie sa fi lucrat in Austria 2 ani si sa dai o serie de examene (vreo 5).
numai bine
Buna fetele,
se pare ca viroza asta mi-a loat copilsii la rand,acum si Stef are febra,sper sa-i treca repede ca joi are teza la engleza.
mama e la noi,asa ca maine am sa umblu toata ziua,vreau sa merg la cumparaturi si sa casc ochii prin magazine
va pup cu mic si mare
silar spune:
Buna fetele si o saptamana ushoara va dorim.
Din pacate si la noi pluteste viroza in aer, mai intai Mihaita si acum eu. Speram sa-i ocoleasca pe Maria si pe taty.
si multa sanatate
inais spune:
citat din mesajul lui silar inais uite www.sixt.at/" target="_blank">aici o firma de inchirieri auto pe care o recomand. De exemplu noi inchiriem masini mici de vineri de la ora 12 si pana luni la ora 9 dimineata si platim cam 80 de euro. Acum depinde ce masina vrei si pe ce perioada. Fetele ce mai faceti?? Nu mai ziceti nimik?? silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006) |
si
Retinut...sa vad daca ma descurc cu germana, insa!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04
michelle7 spune:
citat din mesajul lui Violeta Nicolae [quote]citat din mesajul lui michelle7 |
salut. Nu inteleg cum adica " sa angajez pe cineva care are licenta" ? eu am licenta de hairstylist din SUA si din Romania( am facut 2 scoli). Cere legea Austriaca sa ai scoala obligatoriu facuta in Austria?
Sa inteleg ca daca treci examenele obtii dreptul de liber profesionist? Ce inseamna " te costa " ? Evident ca ma astept la costuri ca sa pot lua dreptul de a muncii legal, stiti cumva la ce suma se ridica ?
silar spune:
inais merge si engleza, nu este neaparat sa stii germana. Aici unde stam noi avem o reprezentanta SIXT si lucreaza 2 romani.
Eu zik sa nu-ti faci probleme,o sa te descurci.
danat spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta cu o informatie: ma intereseaza daca stiti un apartament de inchiriat la vara, pe la jumatatea lui august pt 2 saptamani. Este vorba despre niste rude de-ale noastre, care vor sa gaseasca ceva de genul asta, pt ca sunt 4 adulti si doi copii, deci nu avem cum si unde sa ii cazam noi din pacate. Iar la hotel atitea zile ii cam cocoseaza de bani. Daca aveti vreo idee, va multumesc in avans!
Pupici si sanatate tuturor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby