Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 16
silar spune:
Marimar ma bucur pentru tine ca ai nimerit bine la curs, la mine Maria azi nu a mai vrut sa mearga. Cred ca o sa caut ceva mai departe de mine spre Kagran. la copilasi si sanatate.
hany multa sanatate la micutz.
adinag spune:
BUna, deci ramene pe duminica la 13, da?
Li-am, bine ai venit printre noi!
Adina, nu stiu ce ai auzit tu acolo la curs, dar de ce te-au trecut caldurile? Eu am trecut prin sistemul scolar de aici si nu vad ce motiv de frica ar fi :-))
Sper sa ne vedem cat mai multe fete, eu deja ma gandesc la bunatati!
Va pup
marimar spune:
Adina, imi amintesc ca si tu ziceai cindva, ceva de scolile din Viena , ca nu ai o parere prea buna si vrei altceva pt copiii tai.
Chiar, tie cum ti s-a parut gimnaziul aici si unde l-ai facut?
-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Ah, vroiam sa zic si ca m-au trecut toate caldurile pt ca, daca profa care e austriaca nu are o parere prea buna despre sistemul scolar de stat, ce pot sa mai zic....
De ce sint atit de multe scoli particulare in Viena?????
-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
adinag spune:
Adina, eu am facut gimnaziul (asa se cheama aici liceul, incepe cu cl I pana clasa VIII - corespunde in sistemul din RO cu clasele V - XII) la Lilienfeld.
Eu stiu ca la Viena problema cea mai mare este cu scoala primara. Sunt foarte multe gimnazii bune de stat in Viena, chiar fff bune. Pana atunci e mai "problematic".
Eu nu stiu ce are profa aia, am multe prietene/amici profesoare de liceu chiar si in Viena si au parerea ce ti-am zis-o mai sus.
Sunt multe scoli private in Viena pentru ca eset o capitala si in fiecare capitala sunt oameni diferiti cu dorinte/cerinte diferite si fff multi snobi (sau cum se zice in RO "oameni de/cu fite").
In general eu consider sistemul ok, sunt si muuuulte scoli private de tot rahatul in Viena.
Daca te intereseaza deja, o pot intreba pe o prietena de-a mea ce gimnaziu recomanda, a predat parca si la V. Int. School (unde insa din diferite motive nu a vrut sa ramana). Apoi a predat in Bezirk 18 si inca undeva, nu mai stiu exact unde, dar este foarte in tema cu scolile si care-s bune, care au bube etc. Insa doar la gimnazii, domeniul ei, la celelalte nu cred ca se pricepe :-)
adinag spune:
Mie mi s-a parut ok gimnaziul. Nu a fost unul dintre varfuri, dar era in localitatea mea si nici unul rau nu era... A fost un timp fain, dar iti povestesc alta data. Poate pui si intrebari mai concrete, ca asa nu stiu la ce te gandesti :-)
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Mai fetelor, fac si eu intalneala! ce numai voi!
maine astept musafiri de seama: bebelusii de la scutecele de mai-iunie, tovarasii Annikai
La Viena vom sta doua sapt., pana la sf. lui aprilie
Adriana
Adriana_78 spune:
li-am, bine ai venit!
Deci faci naveta Buc.-Viena?
Ma abonez la borcanele la tine
Adriana
miha13gina spune:
Buna fetele,
Din pacate noi nu putem veni la intalnire ,de cateva zile ne luptam cu o enterocolita,suntem mai bine,dar mai bine stam cumintei acasa!
Adriana,cum a fost la intalnire?cati bb au foat?poate ne trimiti poze!
Dana,restaurantul e vis-a-vis de Franz Josef Spital,la parterul blocului turn!
Marimar,ce mai fac copii?
Adina,imi pare rau ca nu ne putem vedea,dar sper ca odata cu incalzirea vremii sa vii mai des in Wien!
Hany,sper ca Dominik e mai bine!Sanatate!
li-am,bine ai venit printre noi!
Pupam toti copilasi si fetele!
Gina si Thomas
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele!
Gina imi pare fare rau ca nu veniti!
Fetelor,cine ajunge prima duminica sa intrebe de rezervarea facuta pe numele Nicolae.
va pup cu mic si mare!