FIV 207
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanatugs spune:
21ali ce rau i-mi pare iubita!
Dar poate nu e totul pierdut, poate e de la implantare...!
21ali spune:
Buna dimineata,nu stiu cit de buna poate fi pentru mine,voi merge azi sa fac anza desi sansele sunt extrem de mici ptr ca de ieri a inceput cm asa citeva pete rosii ci firisoare rosii si maronii este pe punctul de a se declansa menstra doar sanii imi sunt in continuare umflati ,curios de obicei erau foarte moi.Fetelor macar voi sa aceti noroc!
mihaele spune:
21ali
of iubita este tare greu dar sa mergi inainte sa speri incontinuare Dumnezeu ne va ajuta si pe noi
Ralucapaun iubita bafta sa ramana la tine in burtica bebei tai 9 luni.
Fetelor maine este ziua cea mare va astept acu rezultate pozitive

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
dariaioanaxx spune:
Ali- inca mai poti spera pana afli valoarea testului de sange; daca nu e sa fie acum, va fi data viitoare; si eu am crampe asa ca de menstra si deja ma gandesc cum voi reactiona, caci data trecuta a fost groaznic; mergem impreuna inainte nu ? dar poate nu i totul pierdut, nu vreau sa ti dau sperante false, dar se poate intampla si sarcina cu menstra; uite eu cand am fost la Gynera la monitorizare, Claudia asistenta dnei dr. Dracea, o suna din biroul alaturat pe o tipa, si am auzit cand ii spunea ca are testul pozititv si cu o valoare f. mare si ii mai spunea : stiu ca este de necrezut mai ales ca v a venit menstra normala si destul de abundenta!!!!! deci tipei nu i venea sa creada, facuse testul doar asa ca sa fie pt. ca ii venise menstra si vezi ca tot era ! acum depinde si de corpul fiecareia dar si mie mi s a intamplat la fel la sarcina cu Andrei;
pupici si tot inainte!
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Moniland spune:
Ali, scumpo, imi pare rau. Si eu stiu ca rosu nu e de bine, dar nu se stie, fiecare organsim e altfel. 
21ali spune:
Mai fetelor ,multumesc de sustinere,am fost si am facut hcg-ul dar rez. il am pe 30 si am sunat la Bucuresti am vb cu asistenta de acolo,i-am zis de hcg si a spus sa nu intrerup trat. chiar daca este si abundent sa iau pe gura.Nu inteleg de ce nu se micsoreaza sanii,nu ma dor ,iar petele sunt doar la stergere pe hirtie si sunt rosii in continuare,teste nu fac pina nu vad ce se intimpla cu petele astea.
florela30 spune:
Ali, imi pare rau. Totusi fa si testul, poate ai ciclu peste sarcina.
Ralucapaun, felicitari ptr embroinashi, sa fie lipicioshi si sanatoshi.
Mai avem un pic si vin fetele cu testele. 
Fetelor, eu am picat intr-o galeata de negativism si dezamagire. Am o stare asa de aiurea
maria08 spune:
Intru si eu sa fac galerie fetelor care-si vor face testele maine!

21Ali: Asa cum spun si fetele, nu se stie daca nu cumva e bb. Mi se pare destul de tarziu sa-ti dea rezultatul pe 30!!! Nu au taxa de urgenta!!?
Florela: Stiu cum e ....in perioada asta mi se intampla si mie destul de des......offf, va veni si vremea cand vom simti altceva!!!
21ali spune:
Ei Maria nu au nici o taxa de urgenta,se uita aia la mine habar nu avea de anza,am facut si test si tot negativ nustiu ce sa fac cu trat. sa astept pina miine ,voi vedea.