FIV 207

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralucapaun felicitari pentru embrionasi! Doamne ajuta sa se dezvolte frumos si joi sa aveti tot atatia!
21ali azi e inca prea devreme pentru test, repeta peste 2 zile, atunci abia poate sa arate adevarul. Nu-ti pierde speranta iubita, mai avem putin!
Medamaya, Dariaioana va tin pumnii si voua fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs mai ai putin si ne aduci vestea cea mare.
Felicitari,Ralucapan pt. embrioni.
Mult noroc fetelor care asteapta rezultatele saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Azi am facut analizele hormonale din Z3 de CM si am urmatoarele rezultate:
Estradiol: 25,58pg/ml
FSH: 6,07 mlU/ml
LH: 2,69 miU/ml
Prolactina: 8,11 ng/ml
TSH: 1,90uUI/ml

Mai astept progesteronul, dar mi se par bune analizele, mia ales ca mai alaptez cam o data la 4-5 zile....deci ma pregatesc de FIV 2

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

ma ajuta si pe mine cineva?????

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Betty eu zic ca stai foarte bine. Aici poti sa le interpretezi si tu http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#female

raluca, felicitari pentru embrionasi! vei face ET cu blastocisti, nu? Tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni, imi face transfer in ziua a 3-a, cu 4 embrioni e riscat pana la blastocist. Eu ma rog sa-mi reziste pana joi.

Inimioarele tale ce fac?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Betty eu zic ca stai foarte bine. Aici poti sa le interpretezi si tu http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#female

raluca, felicitari pentru embrionasi! vei face ET cu blastocisti, nu? Tin pumnii.

merci frumos....e excelent

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Raluca, scuze un calcul simplu si imi dadeam si eu seama. Doar ca nu stiu in ce zi din saptamana suntem astzai. Daca-mi zici, peste 2 minute uit. Ma enerveaza la culme dar n-am ce face, cred ca de la mi se trage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara,fetelor ptr mine cred ca se incheie totul aici,a inceput cu citeva picaturi rosii ,miine cine stie ce urmeaza ..........asta este mult succes celorlante fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ali,au fost destule cazuri cu fete care au sangerat si cu toate astea erau gravidute.Fa te rog testul de hormon de sange indiferent de ce crezi tu si abia apoi sa tragi concluzii.Hai sa nu ne grabim asa de tare!!!!!Deci chiar daca ai mc in toata regula,faci testul,ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Delia voi merge miine sa-l fac,este a11 zi dar raspunsul il am saptamina viitoare si fiind sarbatorile sper sa am rasp. pina atunci,voi face si acest test desi sansele sunt minime,cind merg la baie ramine pe hirtie singe curat fara cheag de un rosu aprins.

Mergi la inceput