FIV 207
Raspunsuri - Pagina 8
LucaLuca spune:
Of, Ali, uite, pentru femei ca tine ma agit eu cu campania, nu vreau sa imi imaginez ce eforturi ai facut sa vii de la Botosani la Bucuresti... Of!! Te imbratisez, fii tare!
Doamnelor, ultima strigare pentru semnarea petitiei - o trimitem zilele astea Parlamentului European si Parlamentului Romaniei. Folositi, va rog, adresele secundare daca ati semnat deja, semnati si in numele familiei: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
ce credeati ca ati scapat
?
Aici sunt cu semnatul condicii,putin in intarziere,dar a fost ne-bu-ni-e zilele astea..va spun ce am facut..ca de obicei lung si plictisitor,in stilul meu ,nu?
Dar mai intai:majoretele la apel ca maine e zi mare,parca vad ca ne inmultim ca ciupercile dupa ploaie
:

PENTRU FETELE DE JOI-e zi buna eu m-am nascut joia
:
DARIAIOANA,
21ALI
MEDAMAYA
IOANATUGS mergeme pe verde ca e speranta cum ziceam candva..sa aveti mult multa bafta fetelor si sa veniti cu rezultate super pozitive!!!
Ralucapaunsi tu ai zi importanta joia,bravo cred ca e super cu 4 embrioni,am invatat si eu acum, chestia e sa ai incredere si rabdare..mult noroc maine,Raluca!
Valeria,nu ne cunoastem dar imi pare extrem de rau,cred ca suferi,dar ai un copilas si sunt sigura ca va veni clipa din nou,ai grija de tine si de cei dragi tie..
Moniland,cum stai cu bebeii?cred ca ti-a crescut bine burtica
..te simti bine,Moni,mai ai asa dureri,greturi, sau totul linistit?Sunt sigura ca totul e Ok la tine de data asta..
si ai grija de tine!By the way,cum stai cu manutza de aur
?ca eu baba omida simt ca va fi super bine pt fete joia asta..
Elenadabuna,Elena,hai fetelor mai spuneti cum e este sa fii gravidutza la cat aveti voi acum 7-8 saptamani,mama sunteti rau de tot avansate!!
Medamayadupa ce afli rezultatul iti revine crede-ma pofta de shopping,eu am dat deja iama pe la rafturi,tot incerc sa ma abtin de la cumparat haine ,dar nu ma mai incape nimic de la size4 merg pe 8
..tot scotocesc prin dulapurile ticsite de haine-barbatu-meu nici nu deschide usile,a fost o data si i s-a facut rau..l-am tot restrans cu spatiul lui,ca doar nu e femeie
asa ca acum ma tot uit dupa chestii largi,cu tot felul de elastice..pe de alta parte mi-e frica de numai ,nu indraznesc Meda sa cumpara nimic stiu cat am suferit cand am pierdut sarcina de 1 aprilie,ce gluma oribila!!
dar asta este,Meda ,merci mult pentru gandurile tale si iti tin tie si fetelor in focuri pumnii stransi asa in stil african![]()

21Alinu dispera,am vazut ca ti-a facut testul de sange..mama a avut ciclu fiind insarcinata cu mine pana in luna a 4-a cand a lesinat pe strada ..credea ca e anemica..asa ca Ali,spera si lasa-le incolo de teste de urina..
Eu nu am ascultat,Moni zicea bine si Maria 08 le-am facut,negative,nu am cascat bine ochii..si am inceput sa lucrez ca nebuna prin casa de nervi si frustrare,mai ales ca timpul nu ma cruta,deja ma vedeam in Austria..la un nou FIV..si Ali ,dupa testul de sange,ziua 10ET,ziua 12 ET,tot am mai facut asa de stres ca mi-era teama ca am lucrat prea mult si poate am riscat totul..asa ca am mai facut 2 teste din blestematele alea de urina,scumpe ,nu ieftine...si au iesit spalacite...nimic au fost negative!!fii cuminte si crezi in soarta ta.
Ioanatugs,mama ce mi-ai placut!eu era sa il omor pe al meu,mai ales ca are deja doi copii,nu il arde asa ca pe mine si cand il vedeam asa indiferent,ma sugruma furia..plus frustrarea ca numaram zilele pana la test..iti dai seama,nu aveam pe cine sa imi vars nervii,cand il prindeam acasa intre 2 meciuri de golf sau cine stie pe unde umbla ca acasa nu il tragea inima,aveam o mutra acra,mama-mama!!
asa si tu,dar lasa ca merita nu mai caiesc pe nimeni,vorbesc de partea masculina,ca ei se descurca perfect..
Dupa ce "esti" atunci parca se mai trezesc..acum cica sa ma relaxez,asta si fac...am noroc ca nu trebuie sa lucrez si ma protejez cat pot de bine..dupa ce am facut-o lata cu nenorocitele alea de teste..
Ioana,si lasa-l cand esti suparata sa faca tot..![]()
Maria 08merci mult draga mea pt felicitari..ati avut voi toate dreptate..trebuia sa ascult dar eu catar!nimic,cica imi cunosc corpul..daca va spun fetelor nici acum nu-s mari diferente,atata ca am dureri aproape ca la ciclu,cum dispar ma panichez ca la mine durerile,nu exagerate dar surde le numim noi au fost a buna
pupici Maria si sunt sigura ca va fi bine si pe strada ta curand.
Fetelor inca o data multumesc pt toate care v-ati gandit la mine..Delia
ce baiat frumos ai Delia,am mai spus-o..
,am dureri dar nu ma plang,multumesc pentru mustruluieli cand nu am ascultat,ca am nevoie..
am tot citit pe la vecini,alte teme,mama m-am innebunit intr-o seara,eu una raman fidela aici ca parca m-am speriat rau..tot esti in pasa buna..Hai Moni tu cu manutza iar eu cu ghicitul-habar nu am dar am instincte extrem de bune de la tata mostenire!!.. sa le iese una buna la fete maine
adica teste pozitive.
Ah,si fetelor..
I-am scris ieri un sms doctoritei care il inlocuieste pe medicul meu,va fi aici la primul meu scan,parca ii vad fata..imi incetasera durerile si am intrat in panica..ea m-a sunat imediat si mi-a zis sa stau linistita pana la primul eco..asa ca nu am incotro,eu ii tot dadeam -ca citisem prin vecini-sa mai fac un test de sange ea cica "mrs just relax"ca parca pot!a fost extrem de draguta,imi spune "You know,Mrs...all the staff is talking about you, we are so excited and happy..we just wait your first scan!"asta m-a dat gata,stiam ca fetele ma plac,daca vedeati ce "intrare"de regina am avut cand m-am dus sa mai iau"suplimente" de medicamente ca deh,eram si eu..mai avansata!![]()
In alta ordine de idei s-a dus baba cu colacii,nici un Kruger parc, e imposibil,scriu aici si lui Medeea,e prea cald,peste 40 grade, si cum "sunt" -inca nu pot sa spun cuvantul,mi-e prea frica,mai incolo-nu pot risca,mi-au zis clar nu caldura,soare,sa nu ridic greutati,nimic,stres
parca pot la viteza mea,dar ma ponderez mai bine![]()
Asa ca barbatu-meu a scapat de cheltuieli deocamdata nici o vacanta,atata plecam maine in Knysna ,avem o casa in padure e de vis la un golf resort,nu prea ma incanta ideea ca stau ca pe ace ,tot numar zilele pana la primul scan,dar mai schimb decorul si acolo costa e superba,una dintre cele mai frumoase plaje,iar nu beneficiez numai ceva plimbari,ca nu am voie la soare in caldura asta..dar nu ma plang sunt incantata ca nu am parte acum de toate astea
am vreme in urmatorii ani..
Huski
simt ca ne mai citesti ,te rog mult cand te simti mai bine scrie-mi un rand eu nu vreau sa te supar acum..
Dariaioanaeu nu le am cu valorile hcg,dar dc tu crezi ca sunt doi..
e cam riscant dar intotdeauna mi-am dorit gemeni..si eu simt ca sunt doi,vorbesc despre doi,barbatu-meu zice unu si bun..
ii este teama pentru mine..

Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
fireyes spune:
21ali, nici eu nu stiu ce sa-ti zic decat sa mergi cu tratamentul inainte, asa cum ti s-a zis...
Florela, cunosc si eu prea bine perioada asta... sa ai grija de tine si neaparat sa iei ceva tip MgB6, ca sa te mai "ridice" putin. eu stiu ca am intrat intr-un fel de depresie la un timp (nu imediat) dupa aflarea rezultatului si nu am iesit usor. si cu cat te afunzi mai mult, cu atat o sa iti fie mai greu. deja era pe rol (ca plan) fiv 2 si stiam cu mintea ca lucrul asta ar trebui sa ma motiveze si sa imi alunge tristetea aia covarsitoare si totusi nu reuseam... si crede-ma ca am tras de mine in toate felurile, nici la tv nu ma mai uitam la altceva decat comedii ca sa nu imi faca si mai mult rau si l-am avut si pe sot care a fost extraordinar in toata perioada aia.
Iar acum ma gandesc (fara sa fiu pesimista, doar avand un "istoric") ca daca nici fiv2 nu reuseste, nu stiu cand o sa mai am putere pt nr 3...
Asa ca te rog, sa fii tu mai puternica si sa te feresti de "rau"
Fetelor, vreau sa va zic ca imi vine sa imi frec palmele, stiti, ca in filme, cand ma gandesc ca maine ne pregatim pt o zi maaaare
Miki-miki, cumintica si scumpica la vedere
Ioana, tot fara simptome, cum te stim pe tine?
Muffi, fa numai ce si cum iti place! rasfat maxim, ca si asa ai atat de putine ocazii in viata pt asa ceva, nu merita sa ratezi nici o secunditza...
Burticute, cum va mai simtiti?
still counting...
Ioanatugs spune:
AM REUSIT...beta HCG in z10 de la ET - 74.95
Ieri dimineata nu am avut rabdare si am facut un test de urina...s-a pozitivat instantaneu...asa ca am fugit la beta HCG. Si am asteptat pina azi dimineata rezultatul.![]()
fireyes spune:
FELICITARI, IOANA!!!!
Doamne ajuta!!!! Te pup mult si pe tine si apstrez si un pupic pt samburel!
E Craciun!
still counting...
szivarvany spune:
Felicitari din suflet, Ioana !!! Sa ai parte de 38 de saptamani de vis 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
LucaLuca spune:
Excelent, Ioana! Doamne-ajuta sa fie bine pan ala capat! Felicitari tie si taticului! :)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
huski spune:
(Mi)am revenit!
In primul rand, multumiri din tot sufletul si multi
fetelor, dupa cum urmeaza: IOANA, GOLDI, CATANK, MEDAMAYA, LAVINIUTZA, MONILAND, IMPATIENCE, MUFFINUTA, CATALINA, IANA_MARI, ELLANIK, ELENADA, MIHAELE, VALLY, DANIELA, KORA, DARIAIOANA, IAZMIN, FLORELA, FIREYES, BLANCHE (sper ca n-am omis pe nimeni
), NU STIU CE M-AS FI FACUT FARA VOI si nu spun vorbe mari!!!
M-am resemnat si sunt hotaratasa merg mai departe si abia astept sa ma apuc de o noua incercare ![]()
Ce sa zic, m-am linistit (de cateva zile dar nu prea reusesc sa intru pe forum sa scriu ca m-am aruncat cu toate fortele in munca
)
Cm-ul a venit, e pe trecute si fizic ma simt destul de ok. Cu medicii nu am vorbit. O las dupa sarbatori.
Valeria, sper sa-ti revii cat mai curand si toata dragostea ta sa o daruiesti bebicului ramas. Ma rog pentru voi!
Moniland, Catalina , Elenada felicitari pentru inimioare si va doresc sa va bucurati de fiecare clipa din perioada de sarcina dar si dupa, alaturi de bebici sanatosi si frumosi 

IOANA
, 21ALI
, DARIAIOANA
, MEDAMAYA
, 

haideti cu sacul plin de II
RALUCAPAUN
BAFTA MAXIMA!!! 
Muffinuto , chiar credeai ca ai scapat de mine?!?
Aici sunt draguta mea si sunt cu
pe tine. NU TE MAI STRESA!!!
O sa vina si prima eco si va fi bine. O sa fii o mamica tanata si frumoasa
. Apropo, ziceai ceva de niste poze...?!? 

-ici tuturor!
huski spune:
HEI, DAR CE-MI VAD OCHII 

IOANAAAAAAAAAA , FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! 

SARCINA LA TERMEN SI BEBELUS(I) SANATOS(I) SI FRUMOS(I)
BRAVOOOOOOOOOOO....bum]