Puiuti de randunici 2008!! (163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, am mai discutat noi de peste la diversificare...Eu inca nu-i dau desi am in congelator, peste prins de tata, dar inca am o retinere, nu stiu de ce. oricum de facut i-l voi face numai la steamer, la gratar nu-mi pare ok inca. Iar pangassius si in general peste oceanic eu zic pas...numai autohton si numai proaspat (iar eu care-s pescarita si ma pricep la peste, prin proaspat inteleg doar VIU sau mort ff de curand). Pana una alta eu nici pui nu i-am mai dat pt ca nu prea ii placea, in schimb carnita de vita si ficatul ii plac mult asa ca pe astea le alternez.
Bubu si eu ii fac mamaliga Iuliei si, exact ca Seb, linge farfuria. Tot asa, o fac moale-moale ca pe un gris si f mult fiarta, dar nu-i pun branzcica ci doar iaurt si oua (galbenus).

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Tea azi a cazut din pat de-a binelea!!Cu randunoiul langa ea!A cazut direct in gaura dintre pat si patut,in timp ce eu am fugit sa-i fac piure de fructe dimineata si am lasat-o imprejmuita de perne,langa randunoiul care motzaia.Dar ea a vrut sa priveasca in gaura si s-a dus de-a dura..
tuchi,sanatate Surubelului..ofof..
Cuscra,am vazut baiet colindator imbracat de sarbatoare!Ce dragut e fulgulet!
blanka,sa va fie de bine plecarea!
bubu,mercic de lamurirea cu branza facuta cu lamaie,dar nu
stiu de ce nu a iesit;parca mi-e si frica sa mai incerc..
Mimo,zici ca si tie ti s-a intamplat cu branza.Acum cum faci
branza?cu Ca lactic?Si tot cu milli?
vali,ma bucur ca este mai bine Mateiul.
Am vazut-o pe tiza de liana draguta foc in cutiuta.
Mufa m-a spart cum a adormit!Brava pt capitolas,Luny!
Clau,ma bucur ca ai avut o noapte mai buna cu Rebe.
bubu,wau,ce de cadouri..
Tea,de cand am intarcat-o,se trezeste de vreo 4 ori pe noapte plangand,o data merge cu suzi,dar de celelalte ori trebuie sa ma ridic sa-i fac lapte si bea un pic s se culca.La 5 da trezirea urland si bea mai mult.Iar la 7 ar manca biba-si bea 100.Si uite asa sunt obo si eu..
Olga,Sophie care s-a facut bine.Vezi ca cica sunt "mai pt bebei" sarurile de hidratare Humana,decat Prolyte.Cand am avut
noi probleme cu varsatura puternica nu se gaseau humana,si cand am gasit mi-am luat sa am in casa.Sper sa nu le folosesc ever.
Poate imi spui tu cum fac branzik cu iaurt si de care lapte merge si de care iaurt sa pun,ca nu a mers cu lapte milli si iaurt campina.
Cami,sanatate Bubului!Am vazut Bubul umblaret si bradut frumos!
Am vazut Mateiul langa brad!Si wau,Vali,reni adevarati??
tuchi,intrebai de unghii la bbi.Eu numai in somn reusesc sa i
le tai,altfel nu mere deloc.Ea nu mai sta sa-i faci nik.In ultima vreme,atipea afara si luam forfecuta in buzunar si i le taiam in parc.Asta,la maini.La picoare nu mai reusesc,fiindca are dres si nu am cum sa o mai dezbrac cand doarme.Cred ca de 1 luna nu am reusit la picioare si s-au rupt singure.
Naty,cum au iesit bunatatile preparate?

Eu cu cadoul de la randunoi,m-am resemnat,fiindca in fiecare
an nu a nimerit niciodata ceva cum trebuie sa-mi ia,tot fiindca nu a fost invatat sa faca asta si nici nu are deloc spirit pt asta si decat sa vina cu o bluza ciudata sau nu stiu ce cosmetice aiurea,am preferat sa-mi iau eu ce-mi place si sa fie de la el.E aiurea...am suferit mult pt asta,dar ce
sa-i fac?Asta e,nu are pic de romantism...nu am rabdarea lui
mimo sa-l invat..Eu in schimb,tot timpul i-am luat chestii bune.Acum nu stiu inca,dar nu ma arunc la scumpeturi oricum,
fiindca datoria a crescut in ultima saptamana cand ne-a fost platita asigurarea la masina si suntem pana peste cap inglobati.Nu stiu cand vom iesi din asta,dat fiind ca euro tot creste,deci si rata noastra la masina,iar serviciul meu suna sumbru,deocamdata.
"Luny, si la al meu tot de la lipsa de cadouri de la ma-sa i se trage...si nu numai ca el nu face, dar nu stie sa se bucure cand primeste...adik ii fac cadou un pulover, se uita la el, zice mersi si il pune la loc in punga, fara sa-l probeze"--100% si in cazul randunoiului meu..
Ii voi lua jucarii nepotzicii,soacrei si mamei ceva si cam atat cu
cadourile la noi..Intre frati,cumnati nu obisnuim si bine facem.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, exista vigantoletten efervescent? eu am de 500 dar pastiluta normala...as putea sa i-o topesc si eu in apa si sa-i dau lui Stef...o sa intreb pediatra. Vigantolulil schimb la 2-3 sapt maxim, dar mai uit sa-i dau
Sa va fie de bine papica, o gramada ai gatit!
Eu le-am facut piure si pulpe de pui la cuptor, mai au ciorbica de pui a la grec pt. maine la pranz...
Noi suntem lesinati dupa supa cu galusti

Am sortat si am mai aruncat din incaltaminte, am oprit doar ce arata ca lumea. Si are, slava domnului, o gramada, am scris pe cutii pt. ce varsta .

Stela, pozee, sa va fie de bine plimbarica! Pestele mai bine il fierbi sau la cuptor, pe gratar cred ca iese mai uscat, mai tare...

Clau, ce ti-ai cumparat si de undeee?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Stela, cred ca poti sa-i cumperi linistita branzica de vaci Milli, din aia la pachet, grasa! e super buna, nu te mai chinui!
De peste, eu i-am dat lui Vlad, la inceput, numai salau sau pastrav proaspat. Lui Stef o sa-i dau dupa 10 luni si o sa incerc sa caut la fel.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Pentru car seat si altele... www.ebay.eu
Inainte de a comanda screti la vanzator e-mail si intrebati-l daca face delivery in Ro, cat costa, tot ce va intereseaza...etc. poate aveti pe cineva in tara respectiva(Anglia, Italia, ...etc) si va costa mai ieftin sa vi-l trimita prin "alte metode". Gasiti preturi ff bune fara sa platiti profituri IMENSE comerciantilor din Ro. Trebuie doar un cont pe e-bay si o VISA(recomand) Incercati.

Acum incep cap.161

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty,mai-mai, dar devii din ce in ce mai gospodina!!..ai vazut ce ok e cu pastiluta, fata de picaturi?si mie imi place mult mai mult!
stela nici eu nu i-am dat inca peste...pana nu am salau sau ceva proaspat, sa fie de incredere, nu cred ca e mare tragedie daca nu-i dau..ca si Naty, nici mie nu-mi place ideea pestelui oceanic congelat..offf, s-a busit si Tea..sper ca e ok
bubu pai ala e vigantolletenul mah..si eu il pun tot in lingurita cu apa si se dizolva!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, Luny, dar jur ca se topeste pastiluta instantaneu asa ca eu nu ma mai complic sa-i pun in apa si sa risc sa se piarda; direct in gurita si ii place!
Stela, mi-a luat Bubu vorba: ia fato branza de vaci Milli si nu te mai complica. Iulia asta a primit in spital (deci iti dai seama, ca regim pt diaree!) si i-a placut cum nu i-a placut niciodata cea facuta de mine in casa. Mi s-a spus sa-i iau din cea grasa, nu degresata si sa-i dau fara probleme, doar sa fie cat mai proaspata, oricum are termen de garantie mic. Ia cu incredere si da-i, e excelenta. Maine-poimaine fac 1 an, nu are sens sa mai fim atat de precaute.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty, exact! si eu o sa-i iau Milli daca nu mai gasesc din asta la Mega. Dintr-un pachet tu ii pui jumate o data? sau ii dai de 3 ori dintr-un pachet?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, caut o caciula gen cosmonaut sau fular care se baga pe cap. Ati vazut pe undeva? Ziceti-mi si mie!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ceva fff util , stim bine cati microbi sunt pe cosurile de cumparaturi.
O idee pentru mamicile indemanatice si INTREPRINZATOARE...why not!
Ceva ce e MUSAI sa ii cumpar ca al meu linge la barele ela de parca au zahat pe ele. Noi avem asta http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=6457352
dar nu e bun ca nu acopera in totalitate si taman unde nu acopere linge el mai cu spor

...sooo...
http://www.kozypalcartcovers.com/options.html

mie mi-a placut mult ce am vazut acolo

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput