Puiuti de randunici 2008!! (163)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam de raspunsuri.Si cata branzik milli ii dati voi bblului,fetelor?Cate grame are cutia?e cutie sau pachet?
Olga,of,prin ce ati trecut..si 4 dinti in acelasi timp??
Pana sa ajungi la dr,cat de des i-ai dat nurofen?Smecta e vreunul special de bbi sau merge cel pt adulti si la copii?
mai am de recuperat,dar pregatesc masa cu iaurt.

Cat de des si cat timp se poate da nurofen??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Repede repede sa-mi dau si eu cu parerea , pana nu uit despre ce era vorba
Branza am facut-o in continuare din lapte Milli 1.5% pentru ca:
1.Pana la Milli am testat vreo 3 feluri de lapte si niciunul nu i-a priit la burtica
2.1,5% pentru ca doctorul a insistat de fie semidregesat, nu stiu de ce
3.Ii pun pastile de Ca aceasta fiind singura sursa suplimentara de Ca pe care o primeste
4.Branza o mananca in combinatie cu fructele f bine, niciodata nu a refuzat ...e drept ca dupa experienta cu mamaliga la care a facut BLA nici n-am mai incercat

Pestele....pestele la gratar nici Vladutz nu l-a primit prea bine pentru ca a iesit prea uscat (inclusiv legumele au iesit uscate ) dar peste fiert cu cartof si suc de rosii si putin unt mananca de n-are aer....Despre felul de peste, eu consider ca pestele oceanic este cel mai BIO pentru ca nu exista sansa sa fie de crescatorie, crescut cu chimicale...Dintre tipurile de peste oceanic aleg pe cel fara oase, fireste ca sa fie mai sigur...iar cu pangasius asta nu prea stiu ce e, am inteles ca nu e gras si pt sa spun ca mi se pare ca nu duhneste asa tare a peste...d-aia probabil se recomanda pt copii.

Cu cadourile si rabdarile, situatia e cam asa ...nu pentru mine m-am straduit sa-l invat pe om sa cumpere cadouri, eu stiu ca nu face asta nici acum din convingere, cu tot sufletul...el e mulat pe conceptul Olgutz, practic, comod, fara emotii...DAAAARRR am vrut ca fata mea ca cunoasca aceasta fata a barbatului, sa stie ca un barbat ofera flori, face surprize, respecta nu numai traditia cu mosu' dar si ziua de nastere a femeii iubite, si 1 si 8 martie...etc...am vrut ca ea sa ste ca asa vine treaba...poate ca va avea ghinionul sa dea peste vreun insensibil si sa-l bombane ca noi...dar daca va avea norocul sa dea peste un barbat sensibil, crescut in spiritul asta, n-as vrea sa cada in fund pe spate si sa zica OAAAA, eu n-am vazut niciodata asa ceva mie nimeni nu mi-a luta, tata nu facea asa...etcetcetc...Sa zica ala pe urma ca MA'SA a invatat-o asa, acasa la ea era defectul nooo
Iar baiatul si mai si o sa-l invat...sa fie sensibil, respectuos, sa ofere flori si martisoare si sa zica sarut mana ...ca asa merita o femeie, fir-ar sa fie....tot respectul din lume
Azi m-am vopsit,Teo s-a suvitat...pt teza nimic n-am invatat, abia acum ne apucam si d-aia n-am timp de nimic ca tare as mai vrea sa vad si eu poze (bradutzul super facut de cami si copii frumosi de randunici )...macar v-am salutat si mi-am dat si cu parerea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, Stela, cam un sfert de pachet pun la o masa; pachetul are 250 g, Stela.
Smecta e acelasi pt adulti si copii.
Mimo, absolut de acord ca pestele oceanic e cel mai sanatos, problema mea e ca la noi pestele oceanic pur si simplu nu are cum sa ajunga...proaspat; de-aia zic. Norocul meu e ca am tatal si mai ales cumnatul pescari inraiti si stiu bine din ce balti prind pestele; alb sa fie. Dar tare am eu un feeling ca nu-i va placea Iuliei...om vedea. Am zis in principiu sa-i dau de la 10 luni, adica in cazul ei la 1 an.
Si si pt felul in care vrei sa-ti inveti copiii apropo de ce trebuie sa faca un barbat!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Ceva fff util , stim bine cati microbi sunt pe cosurile de cumparaturi.
O idee pentru mamicile indemanatice si INTREPRINZATOARE...why not!
Ceva ce e MUSAI sa ii cumpar ca al meu linge la barele ela de parca au zahat pe ele. Noi avem asta http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=6457352
dar nu e bun ca nu acopera in totalitate si taman unde nu acopere linge el mai cu spor

...sooo...
http://www.kozypalcartcovers.com/options.html

mie mi-a placut mult ce am vazut acolo

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

tari site-urile! sunt dati dreaq americanii astia, ce le bese mintea!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Mimo, si eu am aceleasi principii
Iar fetelor, barbatii vostri vor invata sa va faca daruri atunci cand vor creste si copilasii si vor fi destul de mari sa intrebe " dar mami ce a primit?" he, he, atunci sa vezi!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Ceva fff util , stim bine cati microbi sunt pe cosurile de cumparaturi.
O idee pentru mamicile indemanatice si INTREPRINZATOARE...why not!
Ceva ce e MUSAI sa ii cumpar ca al meu linge la barele ela de parca au zahat pe ele. Noi avem asta http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=6457352
dar nu e bun ca nu acopera in totalitate si taman unde nu acopere linge el mai cu spor

...sooo...
http://www.kozypalcartcovers.com/options.html

mie mi-a placut mult ce am vazut acolo

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

tari site-urile! sunt dati dreaq americanii astia, ce le bese mintea!!

Super tare!

Da ma, interesant ce-i acolo!

Ms Naty, ma gandeam eu ca de 3 ori ii dai din pachet.

Stela, mai e o branzica buna, asta e la cutie, mie mi se pare mai comoda, ca are si capac cutiuta, e tot la 250 g, de la Lacta, f.f. buna, cremoasa.
De Nurofen scrie pe cutie, depinde pt. ce-i dai. Daca ii dai de dintisori, cam 3 seri la rand merge. Apoi mai alterneaza cu Panadol.

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu inca sper ca iubul meu a zis ce a zis legat de Craciun si cadouri doar din cauza stressului si a problemelor de care ne tot lovim de ceva timp...ptr ca, practic, el nu a uitat o zi, aniversare,ocazie, sa-mi faca un cadou si un gest romantic..d-aia m-a mirat si m-a intristat, nu ma asteptam sa fie asa pasiv anul asta ptr ca nu-i sta in fire...dar sechelele copilariei poate ies la suprafata din cand in cand..to el a fost ala care a zis de muuulte ori 'in familia noastra nu vreau sa fie anumite chestii asa cum au fost la mine cand eram mic...de, mama era practica si pragmatica..'
si altfel...nu ar fi avut nicio sansa cu mine, nu m-ar fi cucerit daca nu ar fi fost romantic,atent si sensibil...d-aia nu cred ca a vorbit din suflet, si sincer, as vrea ca Mufa sa fie ca el!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Avem 8 lunite!

si tort pentru toata lumea

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va pupam, fetele! Am citit si eu tot din urma, am vazut poze cu copii fantastici, frumosi, simpatici!!

Interesant ce scrieti voi despre dinti, branzici, peste... Si eu ma astept cu pestele, desi David n-a avut pana acum probleme cu nimic.

Tuchi, eu ii tai unghiile cand se uita la reclame. In rest nu reusesc deloc.

Olgutz, sanatate multa Ioanei! Sanatate le doresc si celorlalti pui mucosi.

Azi avem si noi 7 dinti. Si ne-am decalotat total. Cam atat despre noi... Va pupam!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Uitati-va pe TVR 1. Slagare din greu

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput