Puiuti de randunici 2008!! (163)
Raspunsuri - Pagina 5
neliaCris spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cristian 9 luni
cris 8 lunitze
bubu05 spune:
E f. scumpic, Nelia, LMA!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cristian 9 luni cris 8 lunitze |
foarte dlagutz,sa creasca mare si sa fie cuminte!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Hello, randunici!
u all!
Noi am avut din nou o noapte linistita, ceea ce va doresc tutulor, inainte sa adoarma aseara, Andreea a fost un pic martaita, dar i-am dat Nurofen si s-a linistit, cred ca se mai anunta si la noi ceva dintisori, dar nu se vede nimicuta deocamdata.
Ieri am fost doar pana la bunica-mea, n-am mai iesit nicaieri altundeva, ca era frig si urat, poate iesim azi undeva.
Liana, multam de indiciu, habar n-aveam ca s-a facut si la noi in zona. Jinduiam dupa unul, ca pana in Titan e cale lunga.
Propun ca o intalnire si intre randunicile care stau in zona Dr. Taberei-Militari, undeva la Plaza, ca e mai aproape de casa, ce ziceti?
Valentina, e scump foc puiulicul tau dintos si e leit mami!

Bubulina-gospodina, brava tie! Felicitari Stefanut care merge de-a busilea (nor'ta e puturoasa tare, dar cel putin nu mai face scandal cand sta pe burtica) si pentru dintisori!
Cristina,
, ce-mi place cum pove tu ardeleneste!
Lyvy,
harnicutza, spor la cumparaturi si la relash.
Olgutzica, ce pove tu acolo?!
4 dintr-o lovitura, nu-i de mirare c-a patimit asa micuta! Retinut sfaturile
!
Cami, multa sanatate micutului racit!
sa treaca repede! Cu bradutul mov m-ai dat gata!

Alice,
eu fata cantareta si vorbareata!
Luny, imi pare rau ca esti trista tocmai acu', in prag de sarbatoare, capul sus si nasul jos! Felicitari pentru capitolas nou! Buna ideea cu admin. Oscillo cu seringa Nurofen, o sa-ncerc si eu!
Clau,
mamicuta mai odihnita!
Bade, palarie noua! E superba, Iulia! Sa le purtati sanatoase!
Tuchi,
sa treaca supararea! Odihna placuta!
Neliacris, ce scumpel ai tu acolo
!
Cat despre cadouri, noi imbinam utilul cu placutul, cu surpriza, adica! Ne luam si ce avem nevoie, dar si o mica surpriza
.
Va doresc o duminica placuta si sa intrati in spiritul sarbatorii indeferent ce si cum!
Pup si fug sa pregatesc masa!
Edit: LA MULTI ANI, CLAUDIA SI PUIUTILOR NASCUTI PE 14!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
ccris, ce ai gatit bun?![]()
ce plictiseala!
Mimoooooooo, ce faci? Ursuuu, Lianaaa, Stelaaaa, Natyyyyy,Roxana cuscramea,Kyaaaaaaaa???????
LUNY
bubu05 spune:
Mersi Crisulina!
L-am adormit pe Stefanoi, ce s-a mai fatait in pat
si ma apuc sa sortez incaltamintea lui Vlad ca am pungi, pungute, cutiute si sa le pun pe marimi si pe sezoane
are Stef ce purta, garla!!![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
bravos, Bubule!!
sa va zic ca eu nici acum nu am scos decat cateva pulovere din saci, si nu am schimbat garderoba de vara cu aia de iarna
??..noooo![]()
de cate ori ma apuca cheful sa revolutionez sifonierele, doarme Mufa, si cand se trezeste, nu mai am chef..
LUNY
clauclau spune:
Azi am fost la cumparaturi fara sufletica mica!
M-am destrabalat , nu gluma!
Dar ce aglomeratie frateeee, parca era sfarsitul lumii!

Stela, cum a fost la munte?
Simo, e tare bine cu mama aici, o tin pana dupa sarbatori si este mult mai lejer. Am momente in care stau pur si simplu si ele isi fac de lucru!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
mstela spune:
Salutari.Sunt enervata fiindca Tea nu a mancat la pranz.Si m-am zbatut atat sa fac si piure de leg cu pui BIO,si leg cu pangasius pt prima data.Si bucataria varza in urma,degeaba.
La peste a facut bleah,din leg cu pui daca a luat 3-4 lte.Mdea..
Voi cum ati facut pestele??MimoNoi am facut la gratar si de acolo i-am dat si ei,dar degeaba..
La munte a fost superb,in ciuda vremii reci.Am facut un tur prin Poiana Bv,Cetatea Rasnov (unde mi s-a parut superb),Bran...Pacat ca nu am putut sta mai mult,dar deh,daca atat s-a putut
Oricum,am stat cu o retinere in suflet cu gandul la teodora
O sa pun si cateva pozici.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ccris_ccris Hello, randunici! u all!![]() Propun ca o intalnire si intre randunicile care stau in zona Dr. Taberei-Militari, undeva la Plaza, ca e mai aproape de casa, ce ziceti? |

Am vazut baietel scump de Nelia; si nu e slab, sa stii!
Luny, eu pe aici, tocmai am facut un file de pangassius la cuptor cu cartof natur si acum am pe foc o ciorbica de pui; cu ostropelul de ieri si cartofii gratinati gata, cred ca stau linistita 2-3 zile
Galusti nu fac nici pt noi asa ca zau nu m-as chinui pt buburuza...
Am umblat azi cu randunoiul de ne-a venit rau la nush cate farmacii sa gasim Vigantoletten, in final am gasit la un HelpNet. Apropo Luny, sunt incantata, nici sa nu mai aud de Vigantol; nu exclud deloc ca revenirea asta a poftei de mancare sa se datoreze inlocuirii cu tabletele, plus ca e extrem de usor sa i le dau (am de 500 si de la Medlife mi-au zis sa-i dau 2 ca a fost prematura) fiind efervescente i le bag direct in gurita si gata, nu se mai pierde nimic. Ca sa nu mai zic ca a inceput simtitor sa se micsoreze fontanela care la ea era ca de copil de 6 luni

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!