Puiuti de randunici 2008!! (163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, gata cu dintii deocamdata nu se mai vede nimic la orizont...sper sa nu se mai trezeasca noptile...

Naty, f. dlaguti balerinii!

Eu am facut si in biblioteca ordine, am spalat pe jos...as vrea sa sortez incaltamintea lui Vlad...Stefu face nani...azi are la pranz piure de legume cu ficatel, iar branzica de la Mega are maxim succes, e super buna!
Pot sa-i fac mamaliguta cu branza???ca v-am mai intrebat o data ...

La multe lunisoare puilor de 13-14! sa cresteti mari!
Tz,tz,tz...nici o atentie, nici o maslina de la mamicute...tz,tz,tz

LMA Claudia99!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubu, poti sa ii faci, numa' sa o fierbi foarte bine!
Seb linge castronul cand ii dau mamaliguta cu branzica!

eu o fac moale-moale, ca un gris cu lapte!

a mancat si Sebul un castron de supica cu galusti si ficatel si a mai baut si 120 laptic!
Acum l-am pus in pat, in curand se culca!

Simo, cum e soare la voi? Ce bie! la noi e asa de urat ca imi vine sa ma impusc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cata supa cui galusti, ce-as manca, dar nu-mi ies deloc!..eu nu i-am facut inca nicio supa/ciorba..de galusti mi-e frica..
lui Mufa nu i-a placut mamaliga cu branza, nici mie, nu avea niciun gust, frate!..i-am pus si putin iaurt, degeaba..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai, ma, Luny, reteta lui Bubu nu da gres!

ma duc sa ma hodinesc, ca le-a tacut gura la toti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multumim de aprecieri

Bubu a dormit vreo 3 ore si acum e ff vesel si jucaus, nici muci nu mai are si nici nu mai tuseste. Sa vedem cat il tine

Nu va mai spun cat am cautat ornamente de brad mov Intr-un final am gasit niste globulete pe la Metro iar fundele le-am comandat la croitoreasa Anul asta am avut eu o problema cu movul, pana si dormitorul mi l-am facut cu 2 nuante de mov

Olgutz, fetita prietenei mele se pare ca e puuuutin mai bine, a inceput sa pape putin laptic (a ajuns la 27ml) dar este inca in incubator si i se fac in continuare teste neurologice Speram si ne rugam cu totii sa fie bine in final.
Ma bucur mult ca Sofiuca e mai bine si plina de dinti

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Luny
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127870

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,de aici incolo

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Luny
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127870

Bubu mic
Bubu mare
Poze

pun in bookmark ptr urmatoarea supa! dar ptr Stef cum faci cu albusul?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pt. Stef separ, pun doar galbenusul, putin ulei, cateva picaturi si 2 lingurite de gris. Legumele le fierb intregi, ca tot le pasez, apoi pun galuscutele, ies doua cat o lingurita cu varf, apoi pun apa rece peste ele, fierb cu capac si se umfla numaidecat. Mai las cu capac dupa ce am stins focul, pun cateva crengute de patrunjel verde, pe-asta nu i-l pasez, ca nu se face crema, mai raman firicele...si gata!

Cami, chiar e super braduletul cu fundite

Gata, am papat si eu si Stef, eu mi-am luat "doza" de 3 patratele de cioco amaruie, dar amaruie rau , mi-am facut si un capuccino , dar in rest tin regim, n-am mai calcat in strachini

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Miercuri seara avem si noi petrecere intr-un club, cu cei din firma randunoiului abia astept!

Iar maine poate ma duc cu Stef la controlul de 8 luni...mai are vreun bebel buricul iesit in afara??

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput