America (135)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana_B spune:
Lai succes in continuare
dea Domnu' sa reusesti cat mai repede.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Oana C spune:
Irina, lasa, mai, ca nu e asa cu sotul. Cind te apuca nasterea, nu o sa-i mai pese lui de pielea din masina.
O sa faca tot posibilul ca tu si Aidan sa fiti bine. La taiat cordonul si noi ne-am gindit, facut plan de nastere si toate alea, dar cind am nascut a uitat toata lumea de planul de nastere
Nu mai sta nimeni sa citeasca ce ai scris acolo. Te intreaba, epidurala sau nu? Apoi depinde de situatie. John al meu n-a avut timp sa ii taie cordonul, pentru ca au luat-o repede pe Eva, era putin vinetie, ginecoloaga mea i-a taiat cordonul.
Funny cum va faceti atitea griji. Las' ca trece repede. Tu si baby sa fiti sanatosi. 
Te-as invita in PA, daca ti-e de iarna, dar nu mai ai timp sa vii. Dupa ce mai creste Aidan.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
ancadm spune:
Lai sotul meu si-a luat o multime de camasi de la Macy's. Faine, de foarte buna calitate. Urmareste-i zilele astea ca au reduceri mari.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Oana C spune:
Lai, mult succes pentru baby. Am o prietena aici, careia i-a luat 6 ani sa ramina insarcinata cu primul baietel (cu 3 sapt mai mic decit Eva mea). Apoi vreo 2 ani a tot incercat pentru al doilea. Chiar inainte de a ramine insarcinata a doua oara, am vb cu ea la tel si mi-a zis ca s-a lasat pagubasa, ce-o fi, o fi, ca nu se mai streseaza sa incerce pt #2. La vreo 3 luni dupa, m-a sunat ca e insarcinata cu baby 2 (tot baietel, acum are aproape 3 saptamini). 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Ramona J spune:
Lai si Oana B, sper sa ne dati si voi vesti de bebe cit mai curind!
Lai, eu ma uit si de zece ori pe zi la vreme, se schimba si in juma' de ora. Practic de cite ori ies din casa ma uit cite grade sint si mai ales din ce directie bate vintul, ca m-am prins ca de la nord e rece.
Eu am o pufoaica la care am vrut sa renunt, dar de citeva ori pe an e ca o mina de aur.
Oana C, figura mosul. Are dreptate!
Oana_B spune:
Multu si io
.
Si p-aci e un frig de ingheata suflarea. Singurul nestanjenit e un husky din vecinatate
, cat e ziulica de lunga doarme tolanit ori pe pamant/zapada ori pe o masa de lemn ce o au oamenii aia in curte. Am zis ca tot ii fac o data o poza
.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
CRISMIR spune:
CORINA superrrrr,felicitari!!!

LIA si OANA bafta si succese cu bebele,sa vina si la voi barza cat mai repede
![]()
Ce fain e la voi cu frigul
,zapada...hmmmmmm...si noi vrem...aici sunt 80F 

...si s-a ridicat si umiditatea,macar daca era jos era mai ok...asta e Florida,zau ca dupa cativa ani tot de vara vi se face pofta de iarna cu ger si zapada macar pt 2 saptamani![]()
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
corinadana spune:
Multumesc inca o data fetelor!
Si noua ne a cam luat un an de zile, imi si luasem gandul, m am relaxat si uite!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Carmenbr spune:
Corina, felicitari. Chiar ca esti curajoasa. Acum cand scapasei cu totul de probleme de bebei mici, o iei de la capat. Bravo! Sa ai o sarcina usoara!
Pumba, La Multi Ani junioarei!
4 anisori...uraaa!