America (135)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Voiam sa va arat si voua site-ul asta, nu am cumparat inca nimic de pe el, deci nu stiu cat de serios este, dar lucrurile par dragute, au si costume p o p u l a r e (ii si camasi), carti, cosmetice (asla vital)
http://www.madeinromania.ca/index.php
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
corinadana spune:
Fetelor va multumesc din suflet!!! ma doare stomacul de emotii de aseara de cand am vazut primul test.
Azi noapte nu am prea dormit, Raluca pune 500 de intrebari pe minut si uite asa...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana_B spune:
Corina, felicitari si sarcina usoara.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ancadm spune:
Mai, pleaca omul o ora de aici si gata se intimpla lucruri! Felicitari Corina, o sarcina usoara si un baby minunat! O sa fie asa de frumos si ai sa ai asa mult sprijin de la Raluca . Ca sa nu mai zic ca pana se naste baby ai sa ai baby sitter acasa, oricind ai nevoie .
Miere ai o burtica de toata frumusetea . Nu te mai necaji cu problememe pe care si le face sotul! O sa ii treaca lui! Nici sotul meu nu a vrut sa taie cordonul la Andreea. Avea emotii! L-a tot impins doctoritza de la spate si cind a vazut ca ii tremura mana l-a taiat ea. Acum nu stiu zau de ce insista ei atita sa taie tatal cordonul...Daca el zice ca nu vrea sa il lase in pace!
La noi e viscol in toata regula! Dar s-a incalzit la -18C .
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
ancadm spune:
Mirela, Andreea, Ramona, Corina multumesc frumos pentru urari .
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
corinadana spune:
Va multumesc , Raluca si a oferit serviciile o sa vedem cand vine timpul. Nu vreau s o impovaresc cu asta doar daca va vrea ea.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana C spune:
Corina, felicitari si sarcina usoara! Raluca o sa fie o super big sister.
La multi ani sarbatoritelor de azi! (Andreea?)
Am citit pe sarite, am vazut ca vorbeati de vreme. Ieri au fost 70F in Pennsylvania, iar azi, intr-o ora, cit am fost la Color Me Mine cu fiica-mea, s-a depus stratul de zapada de 3-4 cm pe masina. Inca mai avem tag-urile de Florida, si cind curatam zapada de pe geamul din spate, un mos, care astepta sa imi ia locul in parcare, a inceput sa rida de Florida mea
Andreea am vazut pozele din croaziera, ce-ati gasit acasa si vizita lui Veve. Ati avut si babysitter in croaziera, fain. Arati super pentru cele 16 sapt de sarcina, si curaj de pantofi cui
Oana si Eva (29 iunie 2005)
lai spune:
Ramona, multumesc!
Vorbind de vreme, astia zic ca e dupa cum bate vantu'! Daca bate dinspre golf, e cald, daca-i dinspre nord, e frig - no, cel putin nu ne plictisim da' tre' sa-mi intre in obicei sa ma uit pe weather channel in fiecare zi. (e a doua oara cand sunt indusa in eroare, si cand m-am mutat in California mi-am dus toate hainele de iarna fie in Romania, fie la Goodwill, acu' la fel, si de ambele dati a fost o idee proasta )
Fetelor, care mai aveti sugestii de unde sa cumpar camasi barbatesti, mai ziceti, sunt ochi si urechi.
Anca si Pumba, La multi ani copilelor frumoase!
Corina, felicitari!!
Phii, ce de gravidute frumoase!
Eu am fost dezamagita de abordarea medicului internist cu privire la problemele mele de fertilitate, partea buna in schimb este ca mi-a dat trimitere la un reproductive endocrinologist despre care am citit numai de bine si mi-am facut programare pe 31 decembrie. sunt foarte increzatoare si sper ca la anul sa ma inscriu si eu pe lista de gravidute
Lai