America (135)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianaloy spune:
Pumba, Anca- La multi Ani! papuselelor. Sa va umple viata numai de bucurii.
Philip- super pozele din croaziera. Cred ca si-a meritat fiecare penny.
Miere- arati super. Stai cumintica de sarbatori, daca vrei sa le petreci acasa. Apoi dupa Anul Nou...nastere usoara! pentru alegerea nasterii naturale. Eu i-am nascut pe ai mei, natural, fara epidurala- mi-a fost o frica groaznica de injectia aia in coloana sau de cezariana.
Ce se intampla cu vremea asta, fetelor? Ger in Texas? Nici California nu mai e ce stiam eu. Ieri am vazut zapada-cobora lumea de la munte cu ea pe capota. Eu ma comut din Sacramento(ii zic "Ploiesti") pana la "Sinaia" locul unde lucrez, asezat chiar la poalele muntelui(Sierra Nevada). In Sacramento inca 45-50F, dar aici la job 32F- exact la limita inghetului. Am scos jacheta de ski de la naftalina- ca io-s friguroasa rau. Aseara am "dat foc" la semineu si am facut vin fiert cu scortisoara- buuuun rau de tot!
Ramona J spune:
Corina Felicitari si sarcina usoara.
Adrianaloy, buna ideea, mai ales pe gerul asta. La noi maxima abia ajunge la 33 astazi. Nebunie! Ma gindesc cu groaza ca trebuie sa-l iau pe Alexandru de la scoala. Poate c-ar trebui sa merg cu masina. (sint vreo 300m pina acolo)
miereamara spune:
Corina felicitari si sarcina usoara!
Pe mine m-a atentionat barbatu' care nu cumva sa mi se rupa apa pe scaunele lui de piele din masina nou nouta, sta cu un prosop mare in porbagaj, just in case...Cica..."dar nu se poate sa mergem la spital cu masina ta"?
La noi sunt + 24 de grade...Celsius, m-am saturat de caldura asta, parca vine vara nu Craciunul. Offf, cred ca o sa ma mut in Canada, tocmai imi spunea cineva ca acolo sunt -23 de grade celsius.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Ramona J spune:
Miere, isi revine el. Sotul meu e un super-sensibil si a rezistat cu bine cind Alexandru i-a vomat in cap (si de acolo prelins mai jos) vreo 200ml de lapte.
Cit despre vaitatul de 24 de grade... cred ca vorbesc hormonii.
philip spune:
corina, eu am 16 saptamani maine, dar nu-i bai, iti voi da sfaturi pt bebelus pe care le voi lua de la irina :) sarcina usoara si pupici ralucai!
philip&andreea
arminad spune:
Corina ,felicitari!!!!
Intre copiii mei sunt 8 ani si jumatate dar inca se joaca frumos ca doi fratisi se iubesc enorm.
Sarcina usoara !
sinzi_ana spune:
Corina, felicitari!!!!!!!!! Ce veste extraordinara de Craciun!!!! (ca tot vb aici de bb2) Cred ca Raluca este extrem de fericita si va fi un real ajutor!!!!
Mire, las' ca pielea e mai rezistenta decat materialul......si ruptul apei cred ca e doar inceputul!!! Incep apoi: regurgitari in masina, pipi (cand schimbi un diaper pe goana pe bacheta din spate, mai da si pe langa) voma, frimituri, sucuri, apa...ehehe
Andreea, superbe poze!!!! Tu cum te mai simti cu burtica???
Aseara a venit mama, cu vreo 4 ore intarziere (s-a defectat avionul) dar vesela nevoie mare!!!
David e in culmea fericirii...doarme cu ea in pat
Eu inca desfac cadouri
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,