America (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pumba, la multi ani fetitei tale!!

Corina, felicitari!! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!Cred ca Raluca e super fericita.

Lai si Oana, si eu va doresc o vizita a berzei cat mai curand!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

wow, mai ca imi faceti pofta:-)

Felicitari, Corina!
Iar pentru aspirante, nu ati auzit ca Mos Craciun e prieten cu barza?:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Waw ce de evenimente pe aici
Pumba La multi ani junioarei
Ancadm La multi ani si fetitei tale care s-ar parea ca e mai mare ca a mea cu jumate de luna ... Si pitica mea isi doreste tot ice-skates de ziua ei si asta ii vom lua. Voi de unde le-ati luat? Noi simbata avem petrecerea cu copilasi, in avans ca altfel daca ne-am lua dupa ziua de nastere ne-am petrece singuri daca nu am putut naste si eu mai devreme sau mai tirziu
Btw Miere, iti doresc sa nasti hat dupa anul nou ca stiu cum e sa nasti de revelion

Corina u are my hero felicitari si sarcina usoara!

Am pus si eu felicitarile la posta ieri desi dupa ce m-am intors de la dus pitica la scoala as fi stat ca ursu in birlog la ce ghetus era pe drum si ningea ca la nebuni dar am zis ca daca vreau sa ajunga anul asta ...
Desi mi-am primit mustruluiala de la husband cind ma vazu cu X-mas carduri pentru ro, ca tocmai mi-a amintit ce fuse la gura mea anul trecut cind nu a ajuns nici una in ro ci doar prin alte tari din europa ... iar eu i-am spus ca inca mai am speranta
Eu nu le-am mai scris de mina ci am cumparat etichete autoadezive mai marisoare, le-am tiparit frumos, lipit si voila ...

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CORINA,felicitari si sarcina usoara dusa pana la termen!!!Si sper si eu sa te prind din urma la odisee cat de curand!!!

Pumba,pupacim si noi sarbatorita!
Josephine,ia spune de ce anume ti-e pofta,........de bebe mic,....cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

vai,pleaca omul la cumparaturi o zi intreagasi cand se intoarce 10 pag scrise.

multumesc pt urari,pe pitica o cheama Adeline si azi dimineata o intrebam ce vrea sa faca - la pizza sau la McDonals, la care ea
" vreau sa ma spal pe dinti,mami"!

corina - felicitari,sarcina usoara si un bebe sanatos,ca destept sigur va fi!(seamana cu surioara lui)

ancadam- La multi ani, pt pustoaica ta!

si sa vina mosul cu baby pt cine i-a pus pe lista.(oana,lai...)

crismir- suntem in dakota de n,noi.
aseara aveam creierul inghetat si am vazut tarziu intrebarea.
azi e mai cald -5F

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Lai, Oana si Delia va tin si eu pumnii sa iasa cit de curind cu doua liniutze! Si cum spun si fetele, exact cind te relaxezi si zici ca nu se mai intimpla, hop si baby .

Alintaroma sa va distrati frumos la petrecere. Stim noi cum e cu petrecerile in perioada asta...Toti au spectacole, concerte pe la biserica, vizite la bunici...Patine gasiti la Sports Authority sau la Dick's. Numai de s-ar mai incalzi si la noi putin ca sa putem merge la patinat. Nici la patinuar acoperit nu putem merge ca sunt deschise pentru public numai intre 12-1 p.m., adica cit e ea la scoala. Mereu e cite un motiv de miorlaiala (cum zicea un pustiulica la zoo asta vara: I know I promised no more whining, but I feel like whining ).

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

fetelor!

Delia haide!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

delia-pt tine de la mosu'!

sanzi- ce frumos trebuie sa fie, sa o ai pe mama langa tine!toate cele bune din partea mea ,pt mama ta.
imi doresc si eu un craciun cu ai mei,atat de mult.....mai ales in Romania.

in alta ordine de idei,daca mai aud "vai ce frig e la noi, la peste 40F" nu stiu ce va fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pumba pai aici au fost azi 55, auuuuuuuuuu frigalau... Copiii la scoala cu caciuli fulare si manusi.

Si mie mi e dor de un Craciun cu cei dragi in Romania. Sanzi fericito, macar mama este aici.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21
ia spune de ce anume ti-e pofta,........de bebe mic,....cumva?

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

E un subiect vesel, bebelusi, copilasi, mai ca as vrea si eu unul:)
Dar nu prea e momentul

Mergi la inceput