America (135)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Miere, arati superb...ca sa te "incurajez" si eu eram cit casa...doar ca la Nick am dus-o pina la 41 de saptamini jumate!!!! Se glumea (spre disperarea mea) ca mai repede se sare peste mine decit sa-mi dea ocol!

Sinzi...ai un copilut destept...daca il inveti sa fie respectuos, nu inseamna ca ii stirbesti din personalitate. Stii tu: "cu miere prinzi mai multe muste"!

Andrada, te-a citit Marcu!

Avem o saptamina grea...Nick are examene, Alex a lipsit saptamina trecuta pe motiv de tuse si trebuie sa recupereze...avem Christmas play in care trebuie sa schimbam costume (shepard, etc)...N-am facut NICI O CUMPARATURA de Craciun...deci sint intr-o mare "situatie"!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, esti si mai in urma decit mine...

Pumba, noi avem -3 si n-am nici un gind sa ies din casa. Ieri am avut 24, am facut picnic in curte.

Burtica lui Miere mi s-a parut ca-i sus, eu zic ca dupa Craciun... Au dreptate fetele, odihneste-te cit poti de mult ca n-o sa mai ai ocazia o vreme.

Sinzi, asa mi se pare si mie, ca la altele sarcina se termina un-doi. Ba in primele luni la Alexandru mi se parea ca timpul trece foarte greu. Se trezea de nenumarate ori pe noapte, colicky... the whole deal.
Ana nu stiu cind a crescut... Pe cind mi-am intrat si eu in mina ne-am oprit de la facut copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei, si pentru ca va citesc de vreo 2 ore, nu scriu mult, dar va las poze. sunt 3 albume: primul, cu ce ne astepta acasa la intoarcerea din croaziera, al doilea de acolo si al treilea cu vizita lui veve&co.
enjoy, ma duc sa-mi citesc si celelalte forumuri si intru mai tarziu.
am citit tot dar nu pot vedea poze de la munca, asa ca mi-am trimis toate linkurile cu poze acasa, pe email :)
www.apha.shutterfly.com

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Blackpanterro super tare faza cu Cabral. Am ras de numa. Sunt sigura ca sunt multe "dive" dinastea pe la noi.
Sanzi ana sa sti ca si al meu copil a inceput sa-mi raspunda inapoi si satraga sa aiba neaparat ultimul cuvant. Eu inca nu m-am disperat dar cand am citit ce ai povestit tu parca nu mai e chiar ok. ma gandesc ca daca incepe de acum peste cativa ani, vai de capul meu. asa ca acum la 3 raspuns inapoi sau vorbit urat il pun in time out. Exista posibilitatea ca intr-o zi s anu faca de 3 ori si atunci il iert pe ziua aia. Ma gandesc ca merge poate si la voi asta dar cu interzisul a ceva ce sti tu ca-i place lui. Mai auzeam pe aici ca le interzice copiilor, in functie de greseala, statul la calculator.
Miereamara este super . Eu zic ca va fi in jur de 30-31 dec ziua cea mare, daca tot punem pronosticuri. Satul cum se simte? Are emotii? Ca stiu ca al meu avea emotii mai mari ca mine. Imediat incepem galeria.
Si la noi se simte criza cate un pic, ca parca se vorbea de criza un pic mai devreme. Nu mult, dar suficient cat s aintre lumea un pic in panica. Si noi am intrat in panica la un moment dat (pt ca nu avem green card), dar am zis ca asta e viata. Si pe aici incep sa se inchida magazine si sa fie lumea data afara. Doamne ajuta sa se termine cat mai repede si sa nu fie multa afectata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- super poze! se vede ca v-ati distrat!si de la soare ,plaja,nisip ati venit la zapada, frig si sanie, super.

eu am facut focul si stau pe net, e tot frig,nu..... mint, e mai cald -11F

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Luc e terminat,de cate ori aduc vorba de nastere se ingalbeneste la fata, a spus ca nu vrea sa taie cordonul,... m-am si enervat sambata, la petrecere toata lumea il compatimea pe el, "vai, saracu' sa vezi ce greu o sa-i fie sa stea langa tine si sa te vada cum suferi....". Bai fratilor, eu nasc, eu sufar, el tb sa aiba grija doar cand lesina sa nu se loveasca cu capul de ceva.

Si la el la servici a fost data afara o persoana, dar nu din cauza crizei cat din cauza faptului ca nu prea se descurca. Mi-a fost mila, mai ales ca stiam ca are doi copii si sotia este studenta...sa ramai fara servici si health insurance chiar acum in prag de sarbatori, si ei venisera special aici in oras, pt ca sotia fusese admisa in graduate school.
Noi nu ne facem griji deocamdata, desi Luc e in proces de aplicare pt gc, nu cred ca e cazul sa isi faca griji pt job, e f bun in ceea ce face (cam omul de baza acolo) si firma nu are cum sa dea faliment (este o banca de sange si produse din sange care asigura testare si supply pt south florida.
Eu am emotii legate de gasirea unui job, dar o sa incep sa caut ceva cam in 5-6 luni, sper sa se mai redreseze situatia pana atunci. Fostii mei colegi si-au gasit job-uri destul de repede, avem avantajul ca este un domeniu destul de extins (economics) si are aplicativitate mare (mi-ar placea o organizatie non profit).

Andreea am vazut pozicile, v-ati distrat de minune, diferenta mare intre plaja si ce ati gasit acasa. Cum te-ai simtit pe vas, ai avut greturi?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

maine pitica mea face 3 anisori si sotul a stat cu mine in sala de nasteri, el imi spunea cand trtebuie sa imping, nr pt mine si zicea "acum impinge ,hai inca un pic"....ce a trecut timpul.

miere- si cine filmeaza ,daca el nu vrea in sala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc fetele cu sfaturile cu cerceii. Numai ultimul arata bine in magazin, dar mai mare si costau 900 la reduceri, asa ca nu, imi placea numai forma nu ma doare daca e diamant sau nu.

Miere e mortala faza...
Nu te stresa de job, mai e pina atunci.
Oce, nici eu n-am luat cadou la sot, la cupil am inceput deja (am luat struxx cu lumini si roti dintate ca el e inca cu construitul sia stea se potrivesc si cu bionicle, lego etc).
Ma bate gindul sa ii iau itouch, deja are Nokia Internet Tablet, dar nu prinde flash...nu stiu ce gadget sa ii mai iau...
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, super pozele dar situl se incarca atat de greu ca abia am vazut cateva. Oricum faina vacanta!!

Cizme sub $100 la Nordstrom
http://shop.nordstrom.com/c/6020780/0~2376778~2372808~6007659~6020780?cm_cat=121508&cm_pla=general_shoes&cm_ite=bootshop&cm_em=12445979&cm_ven=email

Eu am dat iama la Victoria Secret :) , am o boala pe cheekies ai lor :), BTW au pana maine reducere de 25% la orice comanda.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vrea nu vrea, o sa stea cu mine (nasc natural, nu fac cezariana). De filmat nu cred ca o sa filmeze, nu vreau sa ma vad cu okii iesiti din orbite in vreun filmulet, eventual ceva poze o sa facem.

Legat de reduceri, sunt reduceri de 50% la Sears la saltele. Tocmai am achizitionat un set (saltea plus foundation) cu aproape 500 de dolari (queen size, pillowtop, grosuta).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput