America (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, welcome back. Ce de poze! Dar spune-ne cum a fost, cum v-ati distrat?
Miere, las'ca-i trece...
Andrada, daca nu conteaza pietrele n-are rost sa dai atitia bani. Mie imi plac diamantele, dar cum tot ce-mi place mie costa mii sau zeci de mii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Delia, uitasem inca un motiv "important" pt care nu mai vrem copii. Aidan imi spune in fiecare zi ca "babies are yucky and ce pute!!!" :)))

Andrada, o sa ii placa iTouch, zic eu.
Sota-miu are orgasme de cate ori umbla la el, ii place la nebunie, mai ales cand calatorim ca prinde diferite retele neprotejate si putem fi online si cauta tot felul de informatii despre locurile pe care le putem vizita, restaurante etc.Pt el e foarte important sa fie conectat la net oriunde in lume ar fi.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Vrea nu vrea, o sa stea cu mine (nasc natural, nu fac cezariana). De filmat nu cred ca o sa filmeze, nu vreau sa ma vad cu okii iesiti din orbite in vreun filmulet, eventual ceva poze o sa facem.

Nu uita epidurala Miere, this is how God intended it.
Si eu am vrut sa fiu organica si wholesome, la jumatate mi-a trecut elanul si m-am agatat (cica sotu, eu ma jur ca nu-mi aduc aminte) de halatul doctorului dar mi-a zis ca e prea tirziu. I-am zis data viitoare daca mai e sa fie, viu cu ea de-acasa facuta (si-mi iau si doo la pachet in caz de dinti)

Lexi ma simt asa jenata ca am uitat total, si i-am zis lui Onel ca io trimit fuga la toti ca uit, si tot am uitat. De plantat, poate Ramona ca eu sint "social" gardener, sorry.

Gata l-am aranjat si pe sotu cu cadoul.
Pantero, da, eu sint cu designul si sa nu-mi rugineasca in ureche, dar altfel nu le am cu pietricelele.
Am fost la Nordstrom, Macy's, nimic mei cizme si mi-e frica sa comand online ca mi-e ca nu-s bataturi-proof, desi unele arata moi.
Alea Steve Maden gri arata bine online, in magazin erau niste oribilitati bulki si sobolanii,
A

Mergi la inceput

Cole Haan - bataturi free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, am ajuns la concluzia ca trebuie innoit sotul cu ceva camasi mai fainute asa de Mos. Lipsita fiind de experienta in cumparatul de camasi barbatesti, va intreb pe voi - incotro sa ma indrept?

Lai

Mergi la inceput

Lai, vezi ca pe macys.com au si reviews. Pe mine asta ma ajuta intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,superbe pozele...astept si eu impresii,cum a fost,hai povesteste-ne...moaama,ce de zapada aveti...vreau si eu...am vazut si familia Veve...ce copilasi frumosi

PUMBA,brrrr,ce rece e la voi...aveti zapada?...unde sunteti voi?...poate ai mai zis dar am omis...m-i se pare extrem de frig,de aia intreb

RAMONA,la voi e omeneste cu gradele,as vrea si eu asa,putin rece...aici au fost vreo 2 zile 10 C si am tremurat...ne-am adaptat la caldurile astea...

ADRIANA,pleaca cu site-urile astea de aici si reducerile...esti ispita rea...

MIERE ,da da,epidurala e mana Dumnezeiasca...eu la primele contractii urlam dupa asistenta ca vreau injectia...apoi a fost parfum...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Mirela, nici mie nu-mi place de la zece grade in jos. Astazi am stat in casa, numai cit am mers dupa Alexandru la scoala. Si Anuta s-a vaitat de frig!

Mie nu mi-a placut epidurala, am avut la Alexandru (e drept ca-mi ieseau ochii de durere), dar s-au oprit contractiile si apoi a fost mai greu.
Desi mi-au facut si la Ana, ea s-a nascut imediat dupa aia si pe cind si-a facut efectul epidurala ea era deja nascuta. A fost mult mai bine asa, ea a venit ca o furtuna si furtuna a ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,ce ma distreaza cum povestesti de Anuta...cred ca e ca un titirez fetita ta
Mai,mie mi-a placut cu epidurala,dar am avut noroc... ca la inceput tot impingeam si intradevar nu-mi dadeam seama ce se intampla,doar ca imi zicea asistenta si sotu' ca e timpul sa imping,eram monitorizata si vedeau contractiile,dar cand l-am nascut pe Robert era deja pe la final anestezicul deci am simtit sa imping exact la fix...m-am bucurat ca m-au cusut si nu am simtit mai nimic ca eram inca cu anestezie,ceva ramasite,a fost ok ...am inteles ca ,cusatura doare mai rau ca nasterea

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

nici mie nu-mi place la -13F
zilele astea m-am gandit la fetele din Canada,care au temp astea aproape toata iarna,toata stima pt ele.

la prima nastere ,mama mi-a spus sa nu fac epidurala ,ca raman cu dureri de spate(ce naiva eram) si am stat de la 6am pana la 7pm cu dureri groaznice,in final am implorat pt injectie.si ce bine a fost.

la nr2- acum 3ani,cand a venit pe lume pitica mea , a venit ca o furtuna si asa a ramas,vorba Ramonei,fara epidurala, fara medicamente ,nimic,la 5am au inceput durerile si la 11am o tineam in brate.

Mergi la inceput