Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Buna dimineata( sau mai degraba buna seara).
La noi a mai scazut putin temperatura, acum sunt -34 grade, daca bate vantul se simte ca si la -43 grade, dar se pare ca azi se incalzeste cam cu 10 grade, la amiaza vor fi - 24 grade.Nu ma deranjeaza, dimpotriva, dimineata am deschis geamul ca nu mai puteam de cald si am dormit f bine o ora de la aerul asta rece!Ma simt f odihnita!
Vad ca multe fete se pregatesc de nastere. Ce frumos, si eu as vrea sa-mi vad bebelina anul asta , dar nu cred ca vrea ea sa ma vada.Eu am mai slabit un kg. in ultimele 2 saptamani, dar bebe a crescut, doctorul a masurat burta si creste cum ar trebui. Asta conteaza!

Liliana33+ Briana-Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetelor

buna ziua

raspund si eu la apel chiar daca nu sunt trecuta pe listuta de absente .... am dormit f prost azi noapte .... si chiar as avea o intrebare pentru fetele care nu pot dormi noaptea din cauza mancarii care vine inapoi sau a lichidului gastasric .... voi luati ceva????

31+ANTONIA IOANA

AMR 9 SAPTAMANI

Camelia

Cami , nu mai eram sigura daca ai scris ceva azi sau nu...sorry bca nu te-am chemat la apel!
Stiu exact ce simti, eu cum ma intind la orizontala cum incepe sa ma doara stomacul, am arsuri, imi vine mancarea si sucul gastric inapoi imediat...Din pacate nu prea ai mare lucru ce sa faci...lapte (cum s-a mai zis) inainte sa te bagi in somn, un pic cald si inghitituri mici, evita sa papi orice cu min. 4-5 ore inainte de somn, si incearca Gastrocynezine (este homeopat). Si dormi cu capul pe 3-4 perne, cat mai sus. Cam asta ar fi...

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris, mochetele au iesit super, foarte multumita sunt, asa cum ziceai si tu a iesit apa neagra, chit ca noi le vedeam curate, dar cel mai multumita sunt pt faptul ca am scos parul de pisica (incredibil cat de mult s-a strans intr-un an cu tot cu aspiratul nostru). Bafta la eco si sa vii cu vesti bune!

Lisa, eu am avut control ginecologic la 36 de saptamani si doctorul mi-a spus ca e cu capul in jos. Dar deja stiam pt ca era asa de la 29 de sapt cand l-am vazut la eco 4d. Plus ca am simtit cand s-a intors, au fost niste manevre mai ciudate prin burta la mine (pe la 26 de saptamani), s-a intors f devreme si asa a ramas. Oricum se simte si la pozitie, are fundul cand pe stanga, cand pe dreapta si picioarele in sus, aproape de capul pieptului (al meu), ii simt genunchii sau talpile cand le scoate in afara. Probabil o sa ai si tu control pe la 36 de saptamani si o sa iti spuna, eu sunt sigura ca se va intoarce(daca nu cumva s-a intors) dupa modul in care povestesti ca o simti.
Ariya, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucure viata! La Multi Ani si petrecere frumoasa!

Fetele din State, sunt reduceri 50% off la saltele la Sears. Noi vrem sa schimbam salteaua si am gasit o Serta cu tot cu boxspring la numai 350 de dolari (queen size). Super pret...si au si saltelute pt crib(Crisspoliss tu parca voiai ceva organic, sa stii ca am vazut, dar scumpute, in jur de 200 de dolari parca).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Alinaaa, PREZENT!!!
Vezi daca m-ai strigat, te-am auzit.
Abia astept sa vad pozele cu bradutul vostru.

33+cu CLARA

Mi se pare ca nici nu stam foarte departe...de aia m-ai si auzit!
Il asteptam pe tati acasa si facem bradul, de abia astept...

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Anuc, daca bebe 2 la mine era baiat, FILIP ii spuneam! Este un nume perfect!! Parca m-as mai risca si la un baiat...numai sa pot sa-i spun Filip...
BAFTA maine la serbare!! Sa faci poze si sa ne dai sa vedem si noi fulguletul de nea

Selene, COVRIGI!!! OAU! Vreau si eu.....
Si la mine e agitata bebelusa...sunt seri cand ma loveste chiar rau de tot, zici ca o sa-mi crape burtica nu alta...

Lisa, imi pare rau nu am vrut sa te sperii...asa ma gandeam eu ca fiind deja marisoara e poate mai greu sa se rasuceasca acum cu capul in jos...dar cine stie, poate mai are timp. Oricum daca nu face asa sigur o sa faci cezariana ca nasterea spontana pelviana este nasoala si din cate am inteles in America nu te lasa...nici in Ro nu te mai lasa sa nasti normal daca bebe este in prezentatie pelviana.
Sa ne ti la curent!

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Eu ascult muzica iar bb , mancal-ar mama de dansator!!
De abia astept sa-l tin in brate!!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

SERTA am inteles ca e firma buna, am luat de la ei salteaua de crib si imi place ca e firm, nici prea tare nici prea moale.
Noi la pat avem o saltea queen foarte buna, dar as vrea sa schimb suportul care se pune sub saltea( nu stiu cum se cheama) a inceput sa cam scartaie cand ne asezam in pat.Se vede ca am lucrat la greu pe patul ala .

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Suportul ala se cheama box spring sau foundation si era la Sears in jur de 130 de dolari cel mai ieftin (tot Serta).

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Buna fetele,

In primul rand BUN VENIT CELOR 2 LICURICI. Sa le dea Doamne Doamne sanatate si lor si mamicilor recuperare grabnica sa aiba grja de ingerasi.

Intru si eu cu o intarziere destul de mare: am avut 2 saptamani foarte incarcate si stresante.

Pe scurt, mi s-a furat geanta in Carrefour si de aici numai stres pentru ca in geanta aveam toate actele mele, cheile de la casa, cele 2 telefoane mobile, cheile si actele de la masina.....

Va imaginati ce a urmat, declaratii la politie, alergatura dupa acte, chei, etc... Nici pana acum nu am apucat sa ajung peste tot sa termin odata cu povestea asta. Colac peste pupaza asigurarea de la masina nu-mi acopera furtul cheilor si va trebui sa platim pentru schimbatul incuietorilor la masina . Ce mai, ceva de vis....

Pe de alta parte, de la munca numai vesti rele: se reduc primele de craciun, salariile, poate si personalul.... Plus ca am fost anuntata ca am 2 sapatamni libere inainte de nastere si 3 luni dupa nastere sa stau acasa. Frumos, nu?

In schimb sunt foarte multumita ca bebe al meu este bine. Am fost vineri la echografia si avem 1,5kg. Doctorita a zis ca e OK, voi ce ziceti?

Am dat comanda si de patut si cam atat.

In rest, ma simt obosita, da' cred ca e normal cu atatea belele pe capul meu in ultima vreme. Abia astept vacanta de iarna sa ma pot odihni si eu putin, pentru ca de pe 5 ianuarie back to work!

Cam atat despre mine,

Pup si o seara placuta

Crisspy 31 sapt Razvan Andrei

Ce ghinion pe tine!!! Bine ca ai mai rezolvat cu refacerea actelor.
Despre greutate , daca doctorita a zis ca e Ok, atunci sigur asa este.
Mie mi-a zis ca e cam grasunica. A mea a avut la eco de 32 saptamani 2100 g.Dar important este sa fie sanatoasa.

33+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Suportul ala se cheama box spring sau foundation si era la Sears in jur de 130 de dolari cel mai ieftin (tot Serta).

Aidan

thanks!

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput