Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
CADIA spune:
Alinaaa, PREZENT!!!

Vezi daca m-ai strigat, te-am auzit.![]()
![]()
![]()
Abia astept sa vad pozele cu bradutul vostru.

Va citesc de cateva zile, pe diagonala, pentru ca am tot trebaluit prin casa.

Billy, sa va traisaca printesa, si sa-i dea Dzeu muuuulta sanatate si noroc in viata; iar tie refacere grabinca si frumoasa.

Bee, eu zic sa tati amandoua cuminti, ca mai este mama destul pana pe 30.01.Nu ma speria, ca eu am DPN pe 02.02.
Acum am observat, ca esti mai mare ca mine,(la varsta) cu 10 zile.
Trebuie sa ne nastem puiutzele tot asa la cateva zile, da???Promiti???

Ledi, sunt cu ochii pe tine ca pe butelie.![]()
![]()
Nu te las sa nasti inainte de 25 dec.AM ZIS.

33+cu
CLARA
Selene_Bunny spune:
Uitasem sa va spun ca am reusit sa ies din casa, ca ma pocnise pofta de covrigi cu susan si falafel...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
pusyketa spune:
Am primit mesajul cu contul,o sa intru acolo sa va las nr de tel si sa le iau si pe ale voastre,daca se poate.
Aseara am fost la o prietena care a nascut acum o luna.Ma uitam la cea mica si nu-mi puteam imagina nici in ruptul capului cum voi arata eu cu copil in brate,cum o sa reusesc sa fac fata,daca o sa stiu cum si ce trebuie sa fac,etc......incep emotiile.....
Ma rog intr-una numai sa ma ierte de sarbatori,dupa 2 ianuarie,Dumnezeu cu mila! Poate veni linistit Andreiut al meu.
Vorbeati de dureri.Si eu am dureri,tot noaptea,dar e mine ma dor soldurile.Si dupa ce ca pe o parte e singura pozitie in care mai pot dormi,ma mai chinui si cu durerile astea......dar,asta sa fie paguba,ca restul sunt bune toate.
Pup pe toata lumea!
34+
VINE BEBE!
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Uitasem sa va spun ca am reusit sa ies din casa, ca ma pocnise pofta de covrigi cu susan si falafel... cu Daria Nandini http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
Mama, covrigi!!!

Trimite-mi si mie 2-3.

Hai Selene, mai rezista putin, ca nu mai ai mult.

33+cu
CLARA
lisa79 spune:

pt licurircii nostri!
ariya, sa iti traiasca Amedeo, La multi ani!
Aalina,simpatic fecioru'tau![]()
Naty,ce bucurie ca bb recupereaza
,asta pt ca mami sa nu mai fie asa stresata
Alina nici eu nu pot dormi,ma foiesc de numa'. se trezeste si tati si saracu mai mangaie el burtica,ca tare imi e mila de el ca se trezeste la 3-4 dimineata si la 11-12 el managaie burtica sa se linisteasca bblina. am stiut eu de ce il aleg
. hai ca nu mai avem mult si merita
alina1976asteptam poze cu bradul. si la noi este traditie sa il facem pe 24 si il stricam,
, dupa Sf. Ioan. ma bucur ca mama il va vedea anul asta
ttenika, bine ca ai scapat de maseaua aia si asa nu ne ajuta cu nik.
ca ai fost curajoasa!
Anuc, nu stiu daca ti-am mai zis,imi place tare mult numele de Filip
. am si avut un gagic(cand eram la gradi) cu numele asta. poate de atunci mi-a ramas un nume tare drag!
pusyketasi pe mine tot soldurile ma dor de mor
si daca adoarme bbelina pe-o parte cand ma intorc p[arca ma bate
.
nu ma speriati fetelor ca nu se intoarce. suntem numai 34+. doctorita nu mi-a zis nimica inca. merg miercuri din nou. eu sper ca nici nu m-am gandit la cezariana. noroc ca vine mama si am ajutor neconditionat. deci florile trebuie sa le scot din camera? am sa le scot,asta e! eu va intreb,voi de unde stiti ca e intors copilul?? ii simtiti caputul??? ca funduletul si eu il simt si cand o mangai se impinge nu se trage
,tare drag imi e de ea.
e foarte frig aici la noi -15 grade,brrrr!
revin mai tarziu,o zi buna sa aveti si Selene....de abia tin majoretele
!
34S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Carmen_Marieta spune:
salutare burticutze,
intru si eu mai pe seara ca azi nu am rezolvat nimic la dr, si-a schimbat programul, dar am fost harnicuta in
si am facut ciorbita cu afumatura acrita cu zeama de varza, si mancare de bame cu carnita de pui.
Azi pt ca nu am rezolvat nimic la dr, ca sa nu stau suparata mi-am luat un sirag de margele SUPERB!!! Acum cand am timp trebuie sa merg sa-mi caut unul rosu, pt Craciun.
Veronica si mie imi place Dorotheea. Nu mai fi suparata!
Naty ma bucur ca ne dai vesti bune, stai linistita ca totul va fi bine! Ioana ce face?
Ariya La Multi Ani!!! flacaului cel mare, iar tuturor, multa sanatate !
Cel mic se joaca, ca si la mine face cam la fel, iar referitor la Angelo, nu este singurul.
Alina1976 bem numai cand vrei tu! Numai sa mai astepti, eu de Craciun nu beau, astept!![]()
Anuc si eu patesc ca si tine, Azi am fost intrebata de o vanzatoare de ce mai ies din casa daca trebuie sa nasc? cand i-am zis ca nasc in februarie, a ramas muta.
Selene e bine ca ai iesit! Covrigi cu susan zici? 

Daria va veni cand vrea ea, oricum bafta maine la dr.
Roxana mai ai putin si stai si tu acasica, sa te odihnesti. Cum a fost la serbare?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
30+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Anuc spune:
Pusiketa, stai linistita ca o sa-ti stea foarte bine cu bebe in brate. Iar logica cu instinctul matern vor conlucra foarte bine. Si unde ai mai vazut tu mama perfecta? eu si acum la al doilea am emotii c a n-o sa, ca o sa...
Lisa, si mie-mi place tot din cauza unui tip...dar era din liceu. Doamne, cum arata baiatul asta, era cel mai frumos din tot liceul, toata lumea stia...si il chema Filip, normal :)
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (31s)
crisspy spune:
Buna fetele,
In primul rand BUN VENIT CELOR 2 LICURICI

. Sa le dea Doamne Doamne sanatate si lor si mamicilor recuperare grabnica sa aiba grja de ingerasi.
Intru si eu cu o intarziere destul de mare: am avut 2 saptamani foarte incarcate si stresante.
Pe scurt, mi s-a furat geanta in Carrefour si de aici numai stres pentru ca in geanta aveam toate actele mele, cheile de la casa, cele 2 telefoane mobile, cheile si actele de la masina....

.
Va imaginati ce a urmat, declaratii la politie, alergatura dupa acte, chei, etc... Nici pana acum nu am apucat sa ajung peste tot sa termin odata cu povestea asta. Colac peste pupaza asigurarea de la masina nu-mi acopera furtul cheilor si va trebui sa platim pentru schimbatul incuietorilor la masina 

. Ce mai, ceva de vis....
Pe de alta parte, de la munca numai vesti rele: se reduc primele de craciun, salariile, poate si personalul.... Plus ca am fost anuntata ca am 2 sapatamni libere inainte de nastere si 3 luni dupa nastere sa stau acasa. Frumos, nu?
In schimb sunt foarte multumita ca bebe al meu este bine. Am fost vineri la echografia si avem 1,5kg. Doctorita a zis ca e OK, voi ce ziceti?
Am dat comanda si de patut si cam atat.
In rest, ma simt obosita, da' cred ca e normal cu atatea belele pe capul meu in ultima vreme. Abia astept vacanta de iarna sa ma pot odihni si eu putin, pentru ca de pe 5 ianuarie back to work!
Cam atat despre mine,
Pup
si o seara placuta
Crisspy
31 sapt
Razvan Andrei
cris30 spune:
Hello la toate fetele!!
Ledi sper sa-ti iasa pasenta si sa nasti pe 25, daca stai in pat s-ar putea sa ajungi pana next week chiar si cu dilatatie.Eu ieri am scos pompa si m-am simtit cam ciudata ca de 3 luni ma obisnuisem cu ea, de acum ce o fi o fi.
Ariya la multi ani pentru Amedeo si petrecere frumoasa.
Lisa la mine stiu ca e cu capul in jos ca s-a vazut la eco.Sta cu capul in jos si cu fata spre fata, imi dau seama ca atunci cand se intinde sau se misca isi scoate ambii genunchii care ii simt de o parte si de alta a burtii.
Billy ma bucur tare ca te simti bine si te asteaptam sa te intorci acasa
.
Iry faina burtica ai, nu esti asa mare cum zici tu cel putin asa se vede in poze.Cum au iesit mochetele, esti multumita??
Criss multa sanatate!!
Azi ma duc la eco si sunt tare curioasa sa vad cat a mai luat bebelina in greutate.In rest am terminat cu pregatirile pentru bebe, ieri am primit o pompa electrica foarte faina pe care dupa ce nu o mai folosesc am sa o dau inapoi.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Stellutza spune:
Buna seara burtici,
Ma intorc si eu dupa 2 zile de odihna sa va salut si vad ca .... ne inmultim pe zi ce trece
.

Felicitari Billy pentru nestemata si recuperare super rapida 

Eu am fost sambata la eco morfo si, surpriza desi marti dr gineco mi-a zis la eco normal ca bebitza este mai mica cu 4 zile decat ar trebui
si ca are 1525 Gr, la eco morfo dr. mi-a spus ca fetita mea are 1987 Gr. 40 cm si perfect dezvoltata, mai mare cu 2 zile decat ar trebui asa ca fiind fericita si linistita, sambata seara am mers la CLUB pentru prima oara decand ne-am 'virusat'![]()
![]()
.Ciudat a fost ca toata lumea se uita la mine de parca as fi fost nebuna, desi nu am dansat, doar am baut suc si am admirat anorexicele 

De sarbatori nu merg la nici un control ca sa nu ma descurajeze cineva si anul asta avem un cadou in plus sub brad , l-am amenintat pe tati ca fara cadouri pt amandoua, nu are ce cauta acasa ![]()
![]()
In rest.. stam la panda sa vedem ce bebelus urmeaza 

+32 cu
Maya Maria -Ayeneea