Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
seara buna mandrelor
Carmen, multumesc, a fost bine la serbare... poezii, colinde, cadouri, Mos Craciun... am pus ceva poze: aici
Lily -34 de gradeeee??? grrrr aici cand au fost acum 2 ani -23... ti se lipeau narile cand ieseai afara. nici nu vreau sa ma gandesc cum poate fi la -34 ![]()
Crisspy ufff ce patanie urata cu geanta. sper ca in rest nu a fost mare paguba... ca de alergatura de acte... stiu cat de mult timp pierzi!
DarkBendis spune:
Buna seara!
In sfarsit intru si eu... azi mai mult in pat am stat... cu o "Rodica Ojog-Brasoveanu" langa mine... si ce bine a fost! Am tras si un nani bun, ca noaptea m-am tot trezit ca jucau pisicile fobal prin casa si nu ma odihnisem bine. Da' dupa aia a vai de capul meu... ca nu am avut ce face si m-am bagat la sertare... si am descoperit cat de bine a "aranjat" sotiorul hartoagele cu asigurarile (si nici nu avem putine, si de boala, si de deces, si de venit, si pe locuinta, si... si...) toate de-a valma...mi-a luat vreo 2 ore si un sac de nervi sa le pun in ordine.
Am citit ce s-a scris... cat am retinut... vai si amar ca bietii neuroni...oricum, ma bucur ca licuricii nostri sunt bine, Selene, multumim frumos de update, sper sa se refaca BillyBilly cat de repede.
Mai, si mie mi-e o pofta de covrigi... ieri am vorbit cu mama si i-am si zis sa puna cativa in valiza cand vine. Si cozonac (Panettone gasim aici, da' nu-i tot aia)... si mai stiu eu ce-mi mai trece prin cap? Azi fac niste pasta bolognese...ca se face iute... nu prea am chef de gatit zilele astea.
Fetelor, uite aici un link referitor la travaliu, cand e de mers la spital etc - e newsletterul pe care-l primesc eu saptamanal de la Mothercare, mie mi s-a parut foarte util.
http://www.mothercare.com/gp/browse.html/ref=sc_fe_l_1_0_42900041_21/203-1944055-9992724?ie=UTF8&node=47131031&no=42900041&me=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core&extid=EMC-9038m
Lisa, nu te agita chiar daca bebe e inca in breech position, inca ar mai putea sa se intoarca, oricum tu intreaba de ECV (External Cephalic Version)cand ajungi la control.
Aryia, La Multi Ani la flacau mare!
Crisspy, biata de tine, ce aiurea! Fir-ar ei de hoti... exact pataranie din asta nu aveai nevoie!
Cami, pentru arsuri gastrice eu iau Gaviscon... si functioneaza... asa cum zic fetele e bun si laptele...iar daca nu papi nimic cu 4-5 ore inainte de culcare nu ai probleme.. da' io pap 
Ma "intorc" sa mai citesc din urma...ca mai a ramas destul de parcurs.

36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:

mai bine nu ieseam din casa
,am facut paguba in buget de $800

. dupa cum va ziceam e foarte frig si la noi-13 grade acum, idiotii ,ca aletfel nu am cum sa le zic, au redus bugetul la astia care curata strazile. asa ca ieri a plouat toata ziua,azi noapte frigggg si azi dimineata derdelus
!. nu tu sare,nisip,nimic, ca pe zapada o mai conduci masina cum o mai conduci,dar pe gheata...nici o sansa. asa: merg eu la banca,la al doilea semafor,al doilea

,noroc ca mergeam incet ca am vazut ca e rosu din timp si aveam vreo 15 km la ora daca nu mai putin...am apasat pe frana,de unde era sa stiu ca era patinoar pe jos si m-am oprit in jeep-ul din fata
. in mine s-a oprit un van(camioneta) si in camioneta o masina mica...ca in filmele cu prosti,pe cuvant
. masina mea e avarita in fata numai de la carligul de tractiunea a jeeoului,in spate deloc
,macar atat. bine ca a fost asa si nu mai grav
!
34S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
fil_lily spune:
Lisa imi pare rau pt. accident, dar stii cum e , da-o incolo de masina, bine ca tu si bebele sunteti ok!
Intr-adevar nasoala situatia!
Dark multumim pt.site.Super informatiile, mai ales pt. noi care suntem la prima sarcina.Am citit o gramada de chestii despre nastere , dar niciodata nu este de ajuns
.
Roxana te obisnuiesti cu temperatura
.Suntem in Canada de 2 ani, asta e a treia iarna aici, si temperaturi asa am avut doar de vreo 4-5 ori.Si cand te gandesti ca in zona unde stam acum temperatura medie pt. perioada asta este de 0 grade
. Dar este un aer asa de curat, e super
.
Liliana
33+
Briana-Iasmina
miereamara spune:
Lisa, bine ca nu ai patit nimic. Nu ar trebui sa iti acopere insurance-ul paguba? Sau nu ai collision?
Si eu am facut o paguba de 500 de dolari, on line
. Am luat saltea si box spring.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
iuliacris spune:
Dau si eu un semn de viata, am avut o sambata mizerabila, nu cred ca am mai fost vreodata asa low-energy
, n-am avut chef de nimic si nici n-am putut dormi. De fapt nu pot dormi ziua DELOC chiar si atunci cand sunt obosita. Cred ca nu-s normala
. Ieri am avut musafiri, ca duminica viitoare plecam in California
si nu ne mai vedem prietenii de-aici pana dupa sarbatori.
Arya, LA MULTI ANI!
lui Amedeo.
Miere, esti o gravidutza superba si sexoasa. Multzam de info despre reducerile de la Sears. Si noi ne-am tot propus sa schimbam salteaua...
Lisa, uite un site cu determinarea pozitiei lui bebe. Nu stiu cat e de util, dar mi s-a parut interesant http://pregnancy.thefuntimesguide.com/2008/09/baby_position_in_womb.php
Si cateva poze, sa pun si eu o moaca (sau o burta) unui nume
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#
Va
pe toate.
Iulia 29+
Carla
iuliacris spune:
O, Lisa, imi pare rau de accident,asta lipsea acum de sarbatori. Bine ca n-ai patit nimic, desi banuiesc ca te-ai speriat un pic...
Iulia 29+
Carla
DarkBendis spune:
Lisa, bine ca sunteti voi OK... ca banii se fac ei... neplacut dar ce e important e ca sunteti voi intregi 
Fil_lily, ma bucur ca-ti folosesc informatiile. Pentru cine mai e interesat, mai sunt...despre nasterea propriu-zisa si despre recupararea dupa nastere.
http://www.mothercare.com/gp/browse.html/ref=sc_fe_l_1_0_42900041_5/203-1944055-9992724?ie=UTF8&node=48441031&no=42900041&me=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core&extid=EMC-9038n
http://www.mothercare.com/gp/browse.html/ref=sc_fe_l_1_0_42900041_16/203-1944055-9992724?ie=UTF8&node=48592031&no=42900041&me=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core&extid=EMC-9038p

Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
iulia super burtica si mamica ..... esti slau baaaaaaaaaaa ... nu te-ai ingrasat deloc .....
dark, alina 2700, alina 1976 mercic de raspunsuri .... voi face cum ziceti ....
lisa ai grija de tine .... bine ca sunteti bine .... lasa masina se repara ...
pupici
31+
ANTONIA IOANA
AMR 9 SAPTAMANI
Camelia
lisa79 spune:
am asigurare dar deductible este de 500 si nu imi merita,adica imi cumpar piesa online cu 200 si o sa o repare un prieten de-al nostru. deci cred ca voi scapa mai ieftin
!
m-am speriat un pic,dar eu sunt tare relaxata la volan,poate din cauza meseriei![]()
multumesc pt linkuri pt intorcerea lui bb
. bb se misca,poate si din cauza ca nu stiu cum ar trebui sa fie ,de sughitat o simt in josulk buricului,ma loveste in stanga si in dreapta a burtii. oi sa merg miercuri la control sa vedem ce ne zice d-na doctor! poate e intoarsa si io nu stiu

34S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora