Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, ma gandesc si la tine, cu sanatatea, zici ca deja ai eliminat dopul... Eu te-as sfatui, ca sa fii sigura, sa mergi pana la ginecolog si sa-i ceri parerea... Daca poti, desigur, fizic si financiar... Macar sa iti spuna daca nu cumva ai intrat si tu pe dilatatie, cum a fost si cu Billy...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Felicitari, Catalina! Bine ai venit Ana Maria!

ledi ma gandeam la tine, cum o fi fara fir ... Ce frumos, 25 decembrie!

alina eu votez pentru Adina - Ioana. Pe locul 2 Sofia - Maria, dar ai grija ca sunt o multime de bebeline Sofia.

Vin si eu cu vesti. Am fost la spital dimineata, la monitor OK, inimioara bate cum trebuie si contractii putine. La eco - acelasi retard de crestere, e bine ca nu a mai crescut, oricum in 3 zile nu putea recupera prea mult. Ce e bine e ca in astea 3 zile a crescut si ecografic 3 zile. Asa ca viitoarea vizita e luni 22, ma duc la Polisano sa fac eco completa (inclusiv Doppler) si apoi control la ginecolog.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Vero,lasa prostioarele ca n-ai timp de depresii.Acum vine minunea mica si trebuie sa fi puternica pt ea.Evident ca-si fac de cap hormonii,insa mai e si dorul de casa,vin si Sarbatorile cand de obicei te apuca melancolia si devii mai sensibila,insa nu te lasa coplesita.O sa vezi ca totul va intra intr-o noua lumina odata cu nasterea minunii tale.O sa fie bine,capul sus.

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 11zile.

Multam Ledi - nu sunt obisnuita sa stau acasa...eu nu sunt casnica ..., nu am stat o clipa de cand am terminat scoala, am avut tot timpul servici...statul acasa cred ca ma deprima cel mai mult, si acum cumulat cu celelalte...dezastru...
Da, ai dreptate, dicutam si cu sotul aseara, cand va veni bb-le o sa uit de toate astea. Abia astept .
Nu sunt nefericita...ci doar nu imi gasesc locul, ma plictisesc repede...
Ledi - ce frumossss tu acusica ai bb in brate;
Naty - ma bucur ca e mai bine, sper sa fie din ce in ce mai bine;

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 7 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

AZI,BAIATUL MEU CEL MARE,IMPLINESTE 11 ANI!DECI SUNT F FERICITA SI F EMOTIONATA...in schimb,baiatuul cel mic din burtic,tropaie non stop,i-am vazut cu totii poponeata pe care si-o ridica din cand in cand cand stau pe spate,iar placerea lui maxima e sa plece cu burta mea stanga -dreapta...si are un fel de a tropai cand imi face burta de parca as avea un concurs de galop inauntru si ,cel mai tare ma distreaza angelo care fece,de fiacare data,ooooo!oooo!...ma sparg de ras cand vad cum face!...
LEDI iti tin pumnii!daca mai elimini ceva,du-te totusi la un control sa nu te fii dilatat prea mult!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Raportez o noapte excelenta in care am dormit chiar bine

Carmen, pai as vrea sa beau sampania cu voi la spital...dar nu se poate totusi sa fie dupa Anul Nou?! As vrea sa fac Craciunul acasaaaaa...

Ledi, cum esti?? Eu sunt bine, vad ca nu mai am nici un semn...cred ca m-am speriat degeaba, am avut o mica indigestie. Oricum miercuri am eco din nou si joi control si atunci o sa vedem cum e colul. Tu termina ce mai ai de luat ca nu se stie niciodata 100% cat dureaza dupa ce pierzi dopul. Fi pregatita din clipa in clipa.

Just, FELCITARI pentru ajungerea cu bine la termen!!

Delia, o sa-ti mai poti estompa din vergeturi dar dupa nastere..exista tot felul de creme si tratamente. O sa fie bine. Acum stai linistita si ai grija de tine si de bebe.

Lisa, bebe e destul de marisor...Hmmmm...sper sa mai aiba loc de manevre desi nu prea cred....Dr tau ce zice? Daca nu se intoarce va trebui sa faci cezariana mai mult ca sigur...

Alinuk, FELICITARI pt. cele 37 sapt!! Sa dea DD sa mai stea bebe un pic acolo si sa fie bine! Cum a fost la petrecerea de pitici?

Bee, cum esti??? Da-ne vesti cand ajungi!! Si eu am fost la un pas aseara sa ajung la EC ca ma simteam rau...
Ei au mereu Dr. de garda: obstetrician, neonatolog si internist. Doar sunt spital!!
Sper sa nu nasti! Asteapta-ma si pe mineeeee. Ai grija de tine si de bebe. De abia astept sa te intorci si sa-mi spui cum e, ce a zis Herghe?!

Naty, mda asa e, am auzit ca Sofia este fff la moda acum...poate de aia si inclinatia spre numele asta ...ne mai gandim...Ma bucur ca esti bine si bebe a mai crescut! BRAVO! Sa dea DD sa fie bine si sa stea acolo cat mai mult si sa creasca.

Am vesti de la BILLY. Se simte binisor, de abia azi e mai OK dupa cezariana. A zis ca ea a vrut sa nasca normal si chiar a ajuns la dilatatie 7 fara sa simta dureri prea mari, deci i-au zis ca nu mai are rost sa-i faca epidurala insa din pacate copilul nu a vrut sa coboare sub nici o forma...au cam chinuit-o putin cu impinsul insa fara rezultat. Bebe destul de mare (3700g) si probabil si de aia...
Asa ca au decis cezariana dupa cateva ore de epuizare. In rest va pupa pe toate, maine ii da drumul acasa si cum poate intra pe net sa ne dea poze si mai multe detalii despre nastere.

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

LA MULTI ANI ARIYA!!! Sa-ti traiasca si sa fie santatos si mult noroc in viata!!!

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aryia la multi ani pentru Amedeo.

Porumbita daca culcata nu te doare incearca sa stai cat mai mult in pat.

Veronica e doar o perioada si va trece. Hai ca mai e putin .

Naty ma bucur ca vestile tale sunt bune pana acum.

Deci din cate vad eu pe lista nerabdatoarelor acum e Bee, Leditia si Selene. Fetelor sa dati anuntul daca va fi cazul! Pana cand va doriti insa...picioarele stranse.

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariya

AZI,BAIATUL MEU CEL MARE,IMPLINESTE 11 ANI!DECI SUNT F FERICITA SI F EMOTIONATA...in schimb,baiatuul cel mic din burtic,tropaie non stop,i-am vazut cu totii poponeata pe care si-o ridica din cand in cand cand stau pe spate,iar placerea lui maxima e sa plece cu burta mea stanga -dreapta...si are un fel de a tropai cand imi face burta de parca as avea un concurs de galop inauntru si ,cel mai tare ma distreaza angelo care fece,de fiacare data,ooooo!oooo!...ma sparg de ras cand vad cum face!...
LEDI iti tin pumnii!daca mai elimini ceva,du-te totusi la un control sa nu te fii dilatat prea mult!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian

AMR 7 SAPTAMANI

Ariya - sa iti traiasca baiatul, , sa fie sanatos si baftos . Petrecere frumoasa;
Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Am vesti de la BILLY. Se simte binisor, de abia azi e mai OK dupa cezariana. A zis ca ea a vrut sa nasca normal si chiar a ajuns la dilatatie 7 fara sa simta dureri prea mari, deci i-au zis ca nu mai are rost sa-i faca epidurala insa din pacate copilul nu a vrut sa coboare sub nici o forma...au cam chinuit-o putin cu impinsul insa fara rezultat. Bebe destul de mare (3700g) si probabil si de aia...
Asa ca au decis cezariana dupa cateva ore de epuizare. In rest va pupa pe toate, maine ii da drumul acasa si cum poate intra pe net sa ne dea poze si mai multe detalii despre nastere.

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Ma bucur ca Billy e bine si abia astept detalii si poziccciiiilleee

Veronica cu Alice
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina esti mai bine? Sanatate!

Ar fi bine sa fie asa cu programul de somn al bebicilor ... eu la Ioana am dormit tare prost si ea la fel, a fost tare rea de somn, se trezea si de 6-7 ori pe noapte. Acuma in schimb dorm bustean, poate fi o bebelina mai somnoroasa ...

Ioana mea ma innebuneste, mi-a bazait o ora in ficare seara ca nu vrea sa ma duc la spital. Dimineata a dormit mai mult si cand s-a trezit eu plecasem deja si a plans saraca juma de ora cu hohote "mamica meeeea, sa vina mamica meeeaaaa" ...

irina ai PM

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Aryia la multi ani pentru Amedeo.

Porumbita daca culcata nu te doare incearca sa stai cat mai mult in pat.

Veronica e doar o perioada si va trece. Hai ca mai e putin .

Naty ma bucur ca vestile tale sunt bune pana acum.

Deci din cate vad eu pe lista nerabdatoarelor acum e Bee, Leditia si Selene. Fetelor sa dati anuntul daca va fi cazul! Pana cand va doriti insa...picioarele stranse.

29+ cu Fabian si Dorian

Se pare ca azi sunt "miss quote"

Mey, nu uitati de Eli care avea ceva probleme si nu a mai intrat... deci nu mai stim nik...si de RalucaAlexa care iarasi nu a mai dat raportul...
Da chiar asa, mai fetelor, sa stigam prezenta ...cine stie pe unde umble unele , si noua nu ne zic
Hai, treceti la apel

Veronica cu Alice
BB e pe drum

Mergi la inceput