Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
Aalina spune:
Veronica multumesc. Uite si de Alina uitasem. Azi sunt stresata si citesc pe diagonala ca e nebunie aici.
Naty nu functioneaza daca ii explici Ioanei ca te duci sa il aduci pe bb care o sa vina cu un cadou pentru ea. Si ca iti trebuie timp pentru cadou etc??? Zic si eu ca tot imi fac planuri cum voi face cand va trebui sa ii zic eu la pustan.
29+ cu
Fabian si
Dorian
Naty spune:
ariya La multi ani! Ce baiat mare ai!
bee ????
andreea tu ce faci?
aalina la noi nu merge faza cu cadoul. Ioana are o logica de fier
cica cum sa-i aduca ei Nadia un cadou, ce are cadoul in burtica la mami? Si daca nu, cum sa se duca ea dupa cadou, nu e bb mic?
In plus, ea saracuta a fost internata recent si cand aude de spital innebuneste.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
35+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Aalina spune:
Naty m-am gandit ca la Ioana poate fi si recenta poveste cu spitalul. Eu am noroc ca al meu a mers cu mine la clinica cand ma duceam la control si statea cu tati afara si se juca si am discutat despre faptul ca acolo voi naste. Si din cate stiu poate veni si in vizita. Sper sa reusesti cumva sa treci cu bine peste asta. Stiu cat de stresant poate fi pentru tine dar si pentru ea.
Chiar fetelor baiatul meu are 5 ani jumatate. Si cand i-a vazut pozele lui bb o zis doar "saracul ce chel e"
. Ma gandeam daca ar fi ok sa il duc sa il vada pe bb la ecograf?
29+ cu
Fabian si
Dorian
jasmi spune:
Ariya,
La Multi Ani
baiatului tau!
Selene nu am fost la Expo. Mi-am terminat curatenia generala de Craciun (nu dau detalii ale efortului ca ma bat fetele
) si apoi am fost prea obosita sa mai merg pe undeva. Inca unul din motive e ca anii trecuti am fost dezamagita de ce-am gasit acolo... poate si de aia nu m-am grabit sa merg ...
Jasmi
31+ cu 
way to go, BB
Leditia spune:
Selene,am fost sambata la dr.Stiu ca am dilatatie,de aia stau si cuminte in pat.Oricum de la dilatatie 1 pana nasti mai dureaza totusi si daca ma apuca contractiile regulate iti dai seama ca ma duc la spital.
Naty,fara fir e cu dilatie,cu strangeri de picioare..
,chestii din astea.![]()
Da,pe 25 vine barza,sper sa stea acolo pana atunci.
Ma bucur ca bb e bine,eu zic ca o sa fie bine.
Vero,am fost si eu frustrata la un moment dat ca eram obligata sa stau numai in pat,mi-a trecut.Am avut si eu zilele mele de depresii,insa cand il simteam pe bb ca misca si face tumbe imi trecea.
La multi ani baiatului tau ariya.Multa sanatate si numai bine.
Deci nu zic de cand ma chinui sa scriu si sa trimit mesajul asta,al meu e la shopping si stam cu tel agatat de ureche amandoi...greu e cu shoppingul prin tel.Dar alta varianta nu am.
Acum 2-3 ore am experimentat si o ditamai contractia de nu mai puteam respira..a trecut si alta n-a mai venit,slava Domnului.
Gataaa,trimit,ca mai stau 2 ore..![]()
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 11zile
.
veronica75 spune:
Aalina - ce comic ala micu
.
Parerea mea e ca daca poti sa il iei cu tine, ia-l, sigurrr va fi o amintire super frumoasa pt. el si mai tarziu ii va povesti si fratiorului
.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 7 SAPTAMANI
BB e pe drum
cristi_2003 spune:
of si eu am dormit mai greu azi noapte si bebele a simtit si s-a agitat si el - se mai calmeaza cand il mangai pe fundulet. dragul de el.
am fost la finante sa platesc impozitul pe chirie - am stat la o ditamai coada.
ariya - la multi ani lui amedeo. ce mare e!
stefanial - da-ne poze cu bebele...
36+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI

flowerbee spune:
Buna fetelor,
Aryia, La Multi Ani pentu Amedeo! Sa aiba o viata frumoasa, cu sanatate, iubire si impliniri!
Ledi, zici ca ai pierdut dopul? Hmmm, mai e putinel. Anunta insa medicul!
Selene, cum te mai simti?
Naty, ai sa vezi tu cum puiuta mica recupereaza pe ultima suta de metri!
Alina, tu cum te simti? Deci gata gata sa dam una peste alta la EC aseara. Sa stii ca nu ma asteptam sa fie atat de promti si sa ma primeasca.
Eu vin de la Herghe care intre timp fusese anuntat ca am fost aseara la EC. Colul e scurtm orificiul intern inchis, uterul cu contractii nedureroase. Durerile mari pe care le am se pare ca sunt de la faptul ca bebe are capusorul lipit de col si fiecre miscare inseamna o impunsatura a colului, vezicii, intestinului si nervilor din jur.
Acum speram cu dr ca macar pana la 35 sapt sa rezistam. Oricum, dr a fost super de treaba si ma mai duc pe 24.
Sa speram ca bebe sta cuminte.
Bee
33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
alina2700 spune:
Vin si io la apel! Dar ianinte de toate [red]FELICITARI BILLY!,RECUPERARE RAPIDA,SA VA BUCURATI DE ANA MARIA TOATA VIATA SI MUUUUULTA SANATATE !!!
si LA MULTI ANI !!! PENTRU AMEDEO SA AIBE PARTE NUMAI DE BUCURII SI MULT NOROC SI SANATATE !!![/red]
Acum pot sa va spun ca in Weekend am lipsit pentru ca ne-am ocupat de cumparaturi,am avut si ceva musafiri si nu prea am avut loc la comp de iubitul meu...
Si eu am sa merg joi la control si abia asteptam sa-l vedem pe bebe,sunt curioasa de nu se poate, mai ales ca nu l-am mai vazut de 10 sapt!
Va pupik pe toate!
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Si bun venit Anei Maria si multe felicitari pt Billy Billy si proaspatul tatic! Sa aveti parte de multa fericire si noroc toti trei!
Ce veste frumoasa, un copil de duminica! (olandezii spun ca o sa aiba noroc in viata!) Eu zic ca toti copilasii nostri vor avea noroc in viata
!
Fetelor, eu am ramas in urma, mai sunt stiri despre Dariuta?
Eu sunt in concediu, senzatie ciudata, trebuie sa ma obisnuiesc...deocamdata ziua de azi s-a derulat ca o zi obisnuita (libera) adica trezirea la 6, jucat cu Francesca, rufe la spalat, rufe la uscat, jucat cu Francesca, plimbat cu Francesca, incercat de negat crize de Francesca (nu vreau afara, nu vreau pantalon, nu vreau haina aia, vreau mar, nu vreau kiwi
) si deci incercand sa fiu tare pe pozitii, sa neg comportamentul negativ si sa-l rasplatesc pe cel pozitiv (care e si el, sa nu fiu nedreapta, isi duce farfurioara la chiuveta, se stie juca si frumos, nu sparge-deocamdata- globuri).
In rest sunt tot cu burta ridicata, si am trecut de 36 saptamini!
Daiopri, esti figura...eu cred ca e socant daca te astepti sa fie baietel sa fie fetita, si noi suntem acum cu o imagine in minte si asa trebuie sa ramana
! Lasa kilogramele, iti promit eu ca am enorm de mult de dat jos la anul si ne stimulam una pe alta, deal? Deci ati pierdut primul dintisor
.... creste baiatul creste!
Alina, imi place mult Sofia Maria, nu stiu inca ce au zis fetele.
No, vad ca toata lumea la acelasi nume te-a sfatuit... great minds think alike
!
Criss, stiu si eu ca e bun uleiul, dar inainte de baie????
Eu am pus in baie cateva picaturi, sau am masat bebe mic dupa baie. (vorba bine ca pisica Francesca si acum e masata dupa fiecare dus/baita).
Porumbita, acum doua saptamini aveam si eu durerile acelea, mi se pare ca intre noi cam doua saptamini diferenta sunt, nu?
Alina, saracuta de tine, nu poti sa te odihnesti...eu dorm mai bine ultimele nopti, insa al meu drag doarme foarte rau.
Ledi, saracuta de tine, si tu cu insomnii... Tu mai lucrezi sau erai acasa?
Alinuk, de-ai stii tu cat vorbesc cu bebe meu si rog frumos sa coboare ca ma streseaza cat e de sus...dar crezi ca asculta? Si Paul a discutat cu bebe subiectul.... la Francesca insa imediat se agita, cand ii aude vocea incepe sa imi danseze in burtica, pardon, burtoi.
Just, si tu in saptamina 38? Se apropie momentul intalnirii si la tine...
Delia, si eu stau cu bagajul cam ca si tine, doar cosmetice pt mine si bebe mai am de pus in el. Noi ajungem in 10-15 minute la spital.
Carmen, cum a fost la doctor?
Miere, si tu ocupata la curatenie? Si eu am planuri, mai ales pe maine, cand Francesca e la cresa... spalat mobila in bucatarie, spalat toate usile din casa (si sunt destule, la 6 camere, doua holuri, doua bai). Mi-e ciuda de geamuri ca arata cum arata, dar nu cred ca ma inham la el, ca trebuie sa urc pe scara si am interdictie de la Paul
! Burticuta e super!
DarkBendis, al tau sa se ia de mana cu al meu, la fel adunam un milion de prullaria care de fapt sunt nefolositoare si ar trebui aruncate...
Cred ca e de ajuns ce ai sa aduci bebe mic, eu am body, costumas, caciulita si un fel de saculet cu capison, manusi. Pt spital am pus prea multe, cred, sper, ca daca e ok ne lasa acasa dupa cateva ore. Am pt spital trei randuri de schimb (body, costumas, manusi de bumbac, ciorapei, caciulita).
Fil_Lily, -30 grade, are you kidding me? Noi la minus citeva grade dardaiam afara, e drept ca sunt la mare si bate un vant care iti patrunde oasele, nu avem munti si zgarie-nori sa ne apere, dar -30...brr...mi se face frig doar cand ma gandesc?
Roxana, tu ce mai faci?
Vorbiti despre Craciun...noi am primit deja o gramada de felicitari (aici isi da toata lumea felicitari, colegi, vecini, familie, prieteni
). Si ne-am dat seama ca suntem nesi ca nu ne-am ocupat inca, am facut ieri poze cu Francesca pe rol de Craciunita si le-am comandat aseara pe internet, ca si felicitari de Craciun...ne vin in citeva zile si atunci o sa le trimit, dar ca de obicei o sa imi ajunga prea tarziu in Romania si alte locuri pe unde trimit. In Olanda la timp, sper.