Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
flowerbee spune:
Fetelor, eu aseara am ajuns de urgenta la Euroclinic crezand ca nasc. M-a examinat o dna dr f draguta, Luminita Enache (nu stiam ca au si medic de garda) si mi-a zis ca e ok, colul scurtat, bebe cu batai normale, contractii normale, insa sa ma vad si cu medicul curant.
Ideea este ca am dureri continue, puternice, in zona pelviana si lombara, nu ma mai pot misca si am senzatia ca imi vine ciclul. Peste o ora merg si la Herghelegiu sa vedem care este situatia.
Sper sa fie doar o alarma falsa si bebe sa mai stea inca cel putin 3-4 sapt.
Nu am nici un fel de bagaj facut, nu am contract de celule stem iar aseara de zapaceala nici lenjeria de corp nu o gaseam.
Bee
33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 porumbita - durerea la incheietura aceea o am si eu, nu trece decat daca schimbi des in timpul noptii partea pe care dormi. si eu mai stau un pic pe spate sa iau greutatea de pe picioare si mai fac cercuri in aer cu piciorul care doare si noi tot pe 24 facem bradul - eu cred ca altfel pana la craciun nu ar mai avea acelasi farmec 36+ cu Stefan Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png ![]() AMR 3 SAPTAMANI ![]() |
culcat nu ma doare, dar cand merg imi vien sa schioapat de durere
jasmi spune:
Ledi, iti multumesc tare mult 
Am gasit o cerere pt reducerea programului de la 8 la 6 ore, am modificat-o pt ce-mi trebuie mie si o sa o depun la HR ![]()
Mai apoi o sa aduc si copii dupa adeverinte/bonuri etc pe care o sa le primesc in zilele in care chiulesc. Ca doar de aia chiulesc, ca am de mers si de asteptat la coada la policlinica, la dr de familie, la un cardiolog ... si sper ca atat
Jasmi
31+ cu 
way to go, BB
veronica75 spune:
Neata Fetelor,
Sa traiasca licuricii,
sa creasca mari si sanatosi
;
Ce harnicute sunteti voi
, bvooo...
...eu am o depresie
, acu ma apucat si pe mine
, ma bufneste plansul asa deodata, nu am chef de nik, mi se pare ca arat groaznic, sufar ca nu am servici, mi-a trecut ulciorul de la ochi si mi-a ramas "o bombita" sub pleoapa, imi e dor de tara si de ai mei....etc. Si uite asa
. O fi de la sarcina ????
Incerc sa ma mobilizez sa fac ceva, ca altfel o iau razna...
Miere - esti chiar sexy cu tot cu burtoaca aia mare
;
Delia - si eu am vergeturi la sanul stang, nu multe, da am. Oare mai trec? sau raman ca cicatricile?;
Cris - sanatate multa
sa iti treaca repede raceala;
Lisa - din cate imi dau eu seama, bb inca face tumbe in burtica. Cand sughite o simt ff bine si sambata, mare mi-a fost mirarea, sa o simt suchitand sus
, deasupra buricului....ca dupa aia seara sa fie iar in pozitie
, nu cred ca trebuie sa ne facem griji. Am citit pe site, ca se poate intoarce si in ultima saptamana.
Roxana -
mi-ai facut o surpriza placuta...uraaaa
, mai e cineva caruia ii place Dorotheea.
Bee - tin pumnii sa fie bine
, sper sa iti treaca durerile;
Va pup pe toate
si va doresc o saptamana cat mai buna. Aveti grija de voi si bb-i si sa nu va obositi prea tare
;
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 7 SAPTAMANI
BB e pe drum
Leditia spune:
Jasmi cat mai mergi la serviciu?
Bee,eu sper ca e alarma falsa.Eu am dureri de spate,de burta ca la ciclu ,iau nospa la greu si stau cuminte in pat.De sambata chiar nu am mai facut nimic,doar la baie m-am ridicat(de zeci de ori
.Ma doare intre picioare, ma doare bazinul,noaptea dorm prost,simt niste dureri ca niste cutite prin burta..am pierdut si dop,am si colul deschis si tot sper sa ajung pana pe 25.Tin picioarele stranse!![]()
Azi mi-am trimis si sotul sa-mi ia trusa de epidurala,ser si ce mai trebuia de pe la farmacie.Ma rog,ce am nevoie la nastere si in spital,ca apoi mai luam cand revenim acasa in functie de necesitati.
Ceva vesti de la Billy mai aveti?
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 11zile
.
Selene_Bunny spune:
'Neata, fetelor!
Eu deja m-am saturat de noptile nedormite... Si de durerile de coaste... E naspa rau... Nici azi-noapte nu m-am putut odihni cum trebuie... Nu mai pot sta nicicum... Alina, si mie imi vine mancarea inapoi... Ledi, si pe mine ma doare inghinal... Nici nu mai stiu ce sa fac... Cine a scos teoria cu redusul intensitatii si numarului miscarilor copilului, din cauza lipsei de spatiu, sigur n-a luat-o in calcul pe nebunatica mea... Care, mai nou, se misca toata noaptea... Si ma "cauta" cu manutele pana aproape de rinichi, zici ca sapa santulete pe acolo... Apoi mi se umfla burta in jurul buricului, cand la stanga, cand la dreapta, se face ditamai galma... Si tare... Tot o mangai eu, dar se calmeaza doar putin si revine, asa impinge, de zici c-ar vrea sa iasa prin piele sau buric... Of... Daca mai sta mult, parca vad ca se face cat un tanculet... Are 39 de saptamani si 3 zile... Vergeturi mi-au aparut vreo 2-3 mici de tot, in jurul buricului, unde e pielea foarte intinsa...
In rest, monitorizez semnele de nastere in fiecare zi, dar nimic, nimic... Durerile de burta gen dureri de ciclu, de care am scris, au trecut... Dopul, nici gand sa iasa... Apa e inchisa...
Am ditamai burta, ca forma si marime, e fix cum o avea si Billy in pozele de pe mailul comun... Maine seara ma duc la control...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Leditia spune:
Vero,lasa prostioarele ca n-ai timp de depresii.Acum vine minunea mica si trebuie sa fi puternica pt ea.Evident ca-si fac de cap hormonii,insa mai e si dorul de casa,vin si Sarbatorile cand de obicei te apuca melancolia si devii mai sensibila,insa nu te lasa coplesita.O sa vezi ca totul va intra intr-o noua lumina odata cu nasterea minunii tale.O sa fie bine,capul sus.
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 11zile
.
deliafairais spune:
veronica, am inteles ca nu trec niciodata, doar se mai cicatrizeaza...dar nu stiu sigur. oricum...se pare ca m-am speriat prea tare aseara, azi mam uitat din nou, am doar 3 bucati micute pe partea stanga si atat. eu ieri le vedeam peste tot :))) cred ca e din cauza ca stau f mult pe dreapta, si atunci pielea de pe stanga sta tot timpul intinsa.
acum am alta problema...dr meu e in concediu la spitalul din fg...dar deocamdata nu stiu pana cand. urmeaza sa aflu. oricum, maine merg la el la control la cabinet, si vedem cum stam cu colul si cu dezvoltarea lui bebe. eu nu am mai fost la un eco sau control din sapt 29+. acum sunt in 36+. o sa am emotii mari maine!
35+
DAVID
Selene_Bunny spune:
bee, poate ne iei prin surprindere, ca si Stefania... Si numai ce ne dai vestea cea mare... Dar mai bine sa fiti voi amandoi linistiti, si sa nasti fara prea mare stres...
jasmi, ai fost la Expo Transilvania? Eu da, intr-o seara, cu fratello... Mi-am luat doua bluze si o geanta, plus un pulover cu fermoar pentru taticul bebelinei...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

AMR 3 SAPTAMANI