Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

nurofen ne-a dat pediatra cand avea amalia 3 sapt si rosu-n gat la 8 ore. de asemenea ne-a mai dat amoxicilina suspensie. astea doua nu se dau o data ci la diferenta de 2 ore ca cica da diaree

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Si noua ne-a scris Ospamox dar sa ii dau numai daca face febra.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya noi suntem plimbarete rau de tot. Am fost si la mall, luni am stat aproape toata ziua acolo, e un mos si ceva studio foto si se fac poze. Dar nu eram cu chef de poze, poate alta data. E plin in mall de gagici cu carucioarele, eu eram cu marsupiul dar l-am pus in cui ca m-a rupt de spate.
Am fost pe centru cu caruciorul, l-am catarat in masina, am pus-o pe piti in scaun si am plecat doar noi doua ca fetele. E frumos, sunt casute, azi am prins si aprinderea beculetelor.
Ieri am fost la real, tot noi doua...

Maine am iar program lung de plimbare daca e soare. Sincer nici nu imi dau seama cand trece timpul cand suntem amandoua la plimbare. Acasa ma plictisesc.

sa treaca raceala.
Pentru dintisor i-am luat Calgel, dar e asa mirata cand ii dau, e mortala. Probabil cum simte ca amorteste zona.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina ce bine ca piti e cuminte si ii place la plimbare.Si la Andrei ii place dar noi iesim destul de rar ca eu nu prea am voie sa ridic greutati din cauza problemelor cu coloana si putem iesi doar cand e tati acasa sa care carucioru iar tati vine destul de traziu si nu mai apucam sa iesimIn weekendu asta nu am iesit ca e racit asa ca poate mai iesim pe marti miercuri.In ritmul asta Andrei o sa devina un sensibilos ca sta mai mult in casa
Ah si am uita ai un PM.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Dya e clar atunci de ce nu ne-a dat Nurofen, ca nu am facut inca 6 kg Aparatul l-am luat de la Sensiblu, adunasem ceva puncte pe card si am primit o reducere bunicica. Costa cam 3 milioane, dar eu zic ca merita investitia, eu l-am amortizat la greu la fetita cea mare...in ultimul an doar ca doar anul trecut l-am cumparat...E bun la toate virozele respiratorii, la Medlife am vazut ca luat bani frumosi parintilor care veneau cu copiii de doua ori pe zi la aerosoli acolo...Si cum si Alexandra primise trimitere la aerosoli la o raceala am hotarat sa luam aparatul si sa ii facem acasa. Si Omron aveau la Medlife, l-am vazut apoi si in farmacii la noi (in mai multe locuri, nu numai la Sensiblu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

In ce colt al tarii noastre e soare? La Bucuresti e urat si ploua! grrrr

Fetele, multumesc pentru raspunsuri. Se pare ca Raducu meu papa, nu gluma. Lasa sa fie sanatos si multumit el.
Are un "program" care ma cam termina, dar incep sa ma obisnuiesc: ziua mananca la 3 ore fix, si doarme intre toate mesele. In acest timp mai spal vasele, mai vad ce face Teo, iesim afara, si diverse trebi, din pacate nu apuc sa dorm. La 6-7 seara insa incepe circoteca, si nu ma pot dezlipi de el pana pe la 1 noaptea cand adoarme, in sfarsit, dupa ce a mancat cam din jumatate in jumatate de ora. Uneori mai si regurgiteaza, dar in general mananca zdravan in perioada asta si e si foarte agitat. Apoi doarme pana pe la 5-6, si eu cu el, slava Domnului, si apoi de la capat.
A inceput sa urmareasca jucarioare cu privirea si pe tati prin camera, si daca ma stramb la el zambeste!

Azi am beneficiat de rasfat ca la spa:
Am pus bebeii in masina si ne-am dus in vizita la o prietena care are o fetita de varsta lui Teo. Cei doi s-au alergat prin toata casa, practic avand "grija" unul de altul, fimiu a mancat tot ce a prins, pui, cartofi, ciorba, parca nu mancase de trei zile... Radu a dormit tot timpul, si mesele le-a luat mai in somn decat treaz... iar pe mine m-a pus prietena mea la masa si nu m-a lasat sa ma misc pana nu mi-a circulat pe sub nas trei feluri si desert, o de prietena!
Sarumana pentru masa! N-am mai mancat asa la masa fara sa fiu nevoita sa ma ridic de 20 de ori de cand am fost in delegatie la Paris in martie, si am batut restaurantele pe-acolo

Kid, mi se pare normal, desi nici pe mine nu m-a lasat nimeni sa intru decat in ultima zi in care am si nascut. Dupa ce am stat la coada 2 sau 3 ore, tipa dupa care eram m-a lasat pe mine in fata, dar altcineva nu... desi ma tot intrebau in cate saptamani sunt si le ziceam ca 41, si am bagajul de spital la mine, ca am contractii... si ele, vai, ce burta mare-mare ai!
Am mai avut o zi in care sangeram, si m-am dus repede la dr T fara programare... dupa ce ca nu m-a lasat nimeni in fata, m-a facut si Ramona cu ou si cu otet ca ce am venit fara programare, daca nu era dr. acolo?! de parca puteam sa stiu luni, miercuri si vineri intre 4 si 5 ca sangerez joi pe la 12...
Cred ca in ziua aceea bebe din burtica putea sa astepte sa vada ecograful mai mult decat fetele voastre sa vada tzitzi .

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

gaia.nevia in Timisoara a fost soare azi. Sper sa fie si maine.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare fetelor!

Intru repede sa va dam ultimele noutati: de pe 6 decembrie suntem in formatie completa, adica Elena a venit de la bunici...si e atat de bine...nu ne mai saturam de ea. O iubeste tare mult pe Maria, dar accesele de gelozie nu sunt inca violente...se lasa doar cu ceva proteste cand ii dau sa pape. Eu nu mai am timp de nimic altceva decat de fete, asa ca ne cerem iertare ca nu suntem la curent cu cititul...
Saptamana asta am avut si zi de doctor, i-am facut Elenei Prevenarul si Mariei Rotarix-ul(a doua doza). Maria are aproape 7 kg si e totul in regula, mai putin faptul ca are un singur scaun pe saptamana(fara butica tare, crampe sau dureri si dificultati la eliminare) Dar eu tot sunt ingrijorata...cred ca o sa-i fac pana la urma o eco abdominala, desi pediatra zice ca nu-i cazul...

Gata ma duc la nani ca fata mea cea mare la 7 dimineata e in picioare si nu ma mai lasa sa dorm nici un pic

Va pup si sper sa revin la normal cu cititul si scrisul ca mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilinca Anastasia de tigresa
Luca de maria2004
Andrei de Iriss_04
Alexandru de bilitza2007

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira, lui Andrei sa treaca raceala cat mai repede.

Andy, cum e Alexia?

Kid, ce motanel cu personalitate aveti, bine ca s-a intors acasa.

Nerantula, multi lui Gruia cel zambaret.

Salutari mamicilor nou venite si o saptamana minunata tuturor

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!

Anca...pai de dimineata ne-am chinuit sa -i luam pe betisor proba,da cred ca mai degraba de pe limba ca n-a stat nici cum si plus ca am bagat betisorul in mediul steril si l-am scos si i-am mai luat o data..deci iti dai seama ce steril va fi

Dya sa va treaca raceala,la noi se vad umflaturile jos la canini

Nerantula e un scump Gruia si ce frumos zambeste!!!

Ilinca Anastasia de tigresa

Luca de maria

Andrei de Iriss

Alexandru de bitza

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput