Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula www.flickr.com/photos/30462666@N03/3107277819/in/set-72157609663094382/" target="_blank">Ce mai radem la www.flickr.com/photos/30462666@N03/3108109124/in/set-72157609663094382/" target="_blank">Mos Craciun www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
uoof cat e de scuuump. m-a inmuiat zambetul ala al lui pretios. bravo gruia zambaretul!!!
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
babytza spune:
citat din mesajul lui Nerantula www.flickr.com/photos/30462666@N03/3107277819/in/set-72157609663094382/" target="_blank">Ce mai radem la www.flickr.com/photos/30462666@N03/3108109124/in/set-72157609663094382/" target="_blank">Mos Craciun www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Ho ho ho !!! A venit Mosul cu un zambet demential !!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nausica spune:
Nerantula, e mortal Gruia! Si comentariile tale sint foarte amuzante.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
dyanira spune:
Salutari si de la noi!!!
Nu am mai intrat ca suntem cam bolnaviori muciosi fara febra dar facem tratament cu nurofen si humex.Voi ce tratament ati facut pt raceala???
In alta ordine de idei avem deja 2 dintisori cei de jos si vroiam sa intreb ca am citit in capitolul trecut Claudinna si Andy care canini se vad cei de sus sau cei de jos ca ni se vad si noua si nu imi vine sa cred ca ar putea sa ii iasa si astia
Nu am apucat sa citesc nimic din capitolul asta deci nu sunt la curent cu noutatile dar vreau sa ii urez lui Razvanel de Claudinna la multe lunite sa fie sanatos ca frumos e!!!La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi!!!!
Si inca ceva bebei vostri stau singuri ca al meu nu sta deloc ma inebuneste!!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
Pupici si de la noi!
Azi a fost o zi frumoasa, calduroasa, insorita, am iesit la plimbare prin centru. Am ramas pana au aprins beculetele, A fost frumos, ma bucur tare mult ca de cand o am pe ea am cu cine sa ies in week-end la plimbare. Cred ca o sa fie o plimbareata, ca maica'sa.
Dya cand il scoatem si pe ginerica la un suc?
fericita de Andreea-Maria
_irina_ spune:
Baby_boy cu mama eu am rezolvat-o cum nu as fi crezut in viata mea ca voi reusi ca o voi face. Ultima oara cand a fost la noi a lasat copilul fara caciulita prin casa si nu o ora-doua, ci vre-o 3 zile la rand. Sa nu ma deochi, cred ca a inceput sa inteleaga ca ma pricep sa am grija de piticuta mea.
Si nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul cat a stat aici si ca abia astept sa mai vina. Poate dupa sarbatori o sa vina si o sa stea mai mult.
fericita de Andreea-Maria
kid2003 spune:
Hello fetele!!!
Ma bucur de vestile bune! Dya imi pare rau ca a racit flacaul...si noi am fost racite, toate 3, ambele fete si eu. Maria cel mai putin, din fericire. Ne-am tratat cu Panadol sirop, iar pt tuse nu am primit nimic deocamdata, cu mentiunea ca e prea mica...O fi, ca a mea nu a facut 4 luni. Nici Nurofen nu am voie sa ii dau, presupun ca se da dupa 4 luni daca al tau a primit. Oricum Nurofenul la racelile copiilor e net superior Paracetamolului, Alexandrei ii face f bine.
Pentru tuse si muci am primit voie doar sa ii fac aerosoli cu ser fiziologic si sa ii pun Ophtamesone in nasuc. Ca ma intreba cineva cum ii fac aerosoli...am aparat special de la Omron, cu mascuta cu tot, pun substantele acolo (lui Alex ii pun si alte substante in afara de ser) si trebuie sa tina mascuta pe fata si sa inspire boarea aia care se formeaza. Mariei i-a inmuiat bine secretiile care o deranjau, am putut sa o aspir bine dupa cu pompita si doarme linistita.
Nu mi-a venit sa postez nimic in weekendul acesta pt ca eram suparata ca imi plecase motanul de acasa...Vineri am avut musafiri care au adus un catzel cu ei si pisoiul meu de nervi a plecat de acasa si a venit dupa 2 nopti. E prima data in 3 ani cand imi lipseste atat de mult...am fost tare necajita, ati vazut ce frumos e si am crezut ca mi l-a luat cineva. De juma de ora s-a intors si sunt foarte fericita. In seara asta avem 3 baite de facut, ca tb sa spalam si animalul blanos.
gaia ma bucur sa te reintalnesc virtual. Imi amintesc de impresiile schimbate acolo, in curte la dr. T si iti multumesc inca o data ca ne-ai lasat in fata ta...sunt convinsa ca daca nu ziceai tu sa intram, restul nu ne lasau...si nici macar burti parca nu aveau. Cand te-au vazut pe tine cu burtica ca ne-ai cedat locul cred ca s-au simtit si ele si nu au mai zis nimic
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui dyanira Salutari si de la noi!!! Nu am mai intrat ca suntem cam bolnaviori muciosi fara febra dar facem tratament cu nurofen si humex.Voi ce tratament ati facut pt raceala??? In alta ordine de idei avem deja 2 dintisori cei de jos si vroiam sa intreb ca am citit in capitolul trecut Claudinna si Andy care canini se vad cei de sus sau cei de jos ca ni se vad si noua si nu imi vine sa cred ca ar putea sa ii iasa si astia Nu am apucat sa citesc nimic din capitolul asta deci nu sunt la curent cu noutatile dar vreau sa ii urez lui Razvanel de Claudinna la multe lunite sa fie sanatos ca frumos e!!!La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi!!!! Si inca ceva bebei vostri stau singuri ca al meu nu sta deloc ma inebuneste!!!! Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
felicitari pt dintisori
abia astept si eu sa-i vad primul dintisor
nici al meu nu prea sta singurmai ales seara dupa baie mamanca si 2 ore,,,plange adoarme,,,mananca si tot asa vreo3 ore
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
dyanira spune:
Kid nurofenul e de la 3 luni scrie si in prospectul lui unde mai scrie ca se poate administra si sub 3 luni dar doar la recomandarea medicului si copilul sa aiba peste 6 kg.Multumesc pentru recomandariDe unde ai aparatul pt aerosoli???
Cuscra abia asteptam sa iesim la un suc cand ne facem bine si sa fie putin mai cald.Apropo ai fost in mall ca am auzit ca se fac poze cu mosu stii ceva???Voi mergeti cu carucioru in centru???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
sabinel spune:
nurofen ne-a dat pediatra cand avea amalia 3 sapt si rosu-n gat la 8 ore. de asemenea ne-a mai dat amoxicilina suspensie. astea doua nu se dau o data ci la diferenta de 2 ore ca cica da diaree
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.