Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noi am avut deja prima noapte de dragoste si acum ca au venit rusii am inceput si eu pastilele !!!! Super, asa stau si eu linistita ca nu apar surprize

Nikolici te inteleg mamico.Asa am fost si eu dupa ce am nascut-o pe Valentina. EA era centrul universului pentru mine si tot ce conta era doar ea. Dar trebuie sa avem grija in continuare si de noi si sa nu ne neglijam. Ai sa vezi , ca atunci cand te vei simti pregatita vei face si pasul acesta Nu e nicio graba

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Oh da...stiu Babytza, insa noi nici nu am dormit impreuna de cand am nascut.Tati a dormit cu Sasha- catzelul si mama cu Karinutza maimutzica, iar de cand a plecat Sasha in tabara, tati a racit si nu am apucat sa dormim impreuna sa vad daca functioneaza proverbul :pofta iti vine mancand .
O sa vina si timpul nostru candva.
Deocamdata facem bradutzul impreuna, iar Karina se uita la noi printre beculetzele ce i le am pus la legan provizoriu,

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Mai, fetelor, nici nu stiu cum s-o spun, ca nu vreau sa ma dau eu desteapta, dar trebuie sa aveti grija sa nu va neglijati partenerii.
Ei reusesc cumva sa devina tati si sa ramina si barbati, noi avem tendinta sa devenim mame si-atit, si probabil le e tare dor de femeia lor.
Primele luni din viata unui copil sint, uneori, o perioada dificila pentru cuplu. Si lipsa de pe ei cred ca-i marcheaza altfel decit pe noi.
Imi dau si eu cu parerea, puteti sa ma contraziceti.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

VA salut si eu fetelor..dupa o repriza de calcat hainute raducu.
EU de abia astept sa vina week-end-ul ca sa pot sa mai fac si eu cate ceva gen..calcat..curatenie. Desi o am pe mama acasa..nu ma ajuta cu nimic..cel mult vine cand aude ca plage RAducu...ca ce are..ce-i facui.ca sa-i pun caciula..ce-l tin cu capul gol, sa-i dau ceai(desi il alaptez exclusiv),..si mai mult ma enerveaza.

Multumesc mult Claudinna si Felicic pentru raspunsuri. Din pacate RAdu doarme f putin ziua..de genul la 8 e in picioare..sta 15 min linistit adica ne uitam..tainuim..radem..incepe sa planga...il iau in brate ..nu pot sa-l las sa planga..in afara faptului ca mi-se rupe inima..plange din ce in ce mai tare..se face rosu tot..apoi mai mancam..si tot asa o tinem..cand mai atipeste ..o face leganat in brate.si-l tin vreo 15 min cel putin ca zic sa adoarma bine..pana sa-l pun jos...unoeri simte si se trezeste imediat...si asa stam noi toata ziua..el nu a adormit niciodata singur adica..sa stea si el in pat sa adoarma..el incepe sa planga ca ...efectul- eu il iau in brate..si adoarme..asa ne chinuim toata ziua..eu nu pot sa fac nimic..doar ce apuc sa mai citesc la voi cu el in brate iar seara sunt obosita moarta...si plina de nervi..pe care mi-i vars pe sot. Sunt norocoasa insa ca doarme noaptea..de la 9.30 la 8 dimineata- bineinteles cu trezirile de pap de 2-3 ori.

Suzeta nu vrea s-o ia -pentru ca am incercat si cu asta. Chiar nu stiu cum sa-l fac sa stea mai putin in brate..eu l-as tine mereu..dar ce ma fac ..in ritmul asta nu stiu unde ajung.

Despre..recunosc..am testat "instalatia " si e bineeeeeeeee (intr-o dimineata de duminica cand radu inca mai doarmea)

Felicit si eu bebei
karina maimutzica de nikolici
florin razvan de claudinna
alexia de andy p
ania de nausica

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multzumim frumos fetelor pt urari!!
La multi ani si pt Ania, Alexia si Karina!!!

avem si noi pozici de azi poze recente

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

prichindeilor care se serbeaza azi, alaturi de Cipi-Cipi a mea: Karinutza, Alexia si Florin Razvan!!!

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Si noi mai asteptam inca facturile de la Cord Blood Center desi avem aproape 3 luni.

LA MULTI ANI pt frumosii sarbatoriti de astazi

FLORIN RAZVAN

KARINA

ANIA

ALEXIA

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumim de urari fetelor

Florin Razvan

Karina

Ania

Sa cresteti mari si sanatosi!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna seara gagici!
am terminat si noi cu baita si am intrat sa uram la multe lunite puiutilor:

Carla de anca_81
Tudor Gabriel de Simo_ef
Radu de Onutzu
florin razvan de claudinna
alexia de andy p
ania de nausica
karina de nikolici

MommyMagda dar nu se platesc in 14 zile celelele,,,hmm ar tr facuta reclamatie la cargus

si la noi tot 3 luni de la nastere si nici un semn de la cord blood center
pup

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput