Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Paula-Laura spune:
neata fetelor
sunt suparata ca au iesit rezultatele la coprocultura si in continuare apare e-coli enteropatogen
acum o sa ne dea antibiotice si nu am nici un chef sa ii dau asa micut :(
ati mai auzit de astfel de cazuri? cum au fost tratati bebeii?
multumesc
paula
claudinna spune:
La multi ani! bebelushilor:
Ilinca Anastasia de tigresa
Luca de maria
Andrei de Iriss
Alexandru de bitza!!
fetelor, la mine pe scrisoarea de la blod scrie ca nu se iau in considerare datele de pe facturi si ca plata trebuie facuta in 14 zile de la data primirii plicului!!!
dya, multumim frumos si imi pare rau ca ati fost bolnaviori!
si noua tot caninii ne ies. adica ce sa zic, aia se vad, ca pana acum n-a iesit nimic. se poate sa avem surpriza sa iasa incisivii primii. pupici
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
anca81 spune:
Noua nu ne iese nici un dintisor... Nu c-as fi tare suparata insa sunt ingrijorata putin cand vad ca bebelusii vostri sunt atat de dezvoltati. Pitica mea e inca atat de mititica, inca nici nu se intoarce de pe spate pe burtica, nu tine in mana mult timp jucariile...Ma gandesc ca e putin inapoiata cu dezvoltarea dat fiind ca s-a nascut totusi prematur.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Nocom spune:
Buna dimineata,
In primul rand LA MULTI ANI!!! pentru
Luca de maria 2004
Andrei de Iriss
Alexandru de bitza2008
SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTI INCA 100 DE ANI DE ACUM INCOLO!!!
MARIA 2004 mi-e tare dor de tine. Stiu ca e greu cu 2 puiuti dar mai da macar o veste pe saptamana. PUP
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
maryb spune:
buna dimineata,
urez si eu pentru sarbatoritii de azi la mai multe lunite, sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii.
Luca de maria
Andrei de Iriss
Alexandru de bitza
felicic, astepti porcul ? pai mananci carne de porc daca alaptezi ? inseamna ca lui bebe Vladut ii prieste orice mananci tu ? mie mi-a zis dr fara carne de porc si multe alte restricii. am voie sa mananc doar lactate, carne de pui si de vitel, peste (dar nu orice fel de peste, de ex. am mancat macrou si bebe a refuzat lapticul, ba il si vomita), supe, compoturi, gemuri si dulciuri doar facute in casa si cam atat. (fara prajeli, rantasuri, carne de porc, citrice, varza, brocoli, fasole, mazare, rosii, castraveti, muraturi, sucuri, condimente, etc)....dar cum eu sunt pofticioasa, nu am reusit sa tin strict acest regim. am mai scapat si la cateva felii de pizza sau un pahar de suc. asta este...mai am o luna si gata cu restrictiile.
babytza, e foarte bine ca Valentinei i-a placut primul zbor. ai o fata curajoasa.
nerantula, ai un zambaret tare frumusel.
andreea_and, ai o frumusete de fata, iar gropitele sunt mortale.
vad ca deja aveti puiuti mari, le dau dintisorii , va doresc dureri cat mai usoare de dintisori pentru boboceii vostri.
noi am trecut cu bine peste vaccin, nu au fost probleme. ne mai ducem la 3 luni la vaccin (prevenar si rotarix) si control daca totul este in regula.
va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel
poze cu mami si bebe
nikolici spune:
linca Anastasia de tigresa; Luca de maria; Andrei de Iriss;Alexandru de bitza!!
Va uram si noi o super saptamana!!!
Mi se sfasie inima...mergem la vaccin.Am niste fiori ufff.Mai tre sa strabatem si tot Bucurestiul, pana in Baneasa sa i facem vaccinul, caci doctora urma sa se mute in centrul Bucurestiului dar se pare ca nu o mai face...si cand ma gandesc la trafic...ufff, mai ales dupa ce o vaccinam.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
maryb spune:
anca_81, nu gandi asa, sunt unii copii care de ex. vorbesc mai tarziu si asta nu inseamna ca au o problema. eu zic sa nu te sperii ca in curand o vei vedea si pe Carla intorcandu-se de pe spate pe burtica. curaj mamico, ai trecut prin multe si ai invins, asa va fi si de data asta
nikolici, asa am patit si eu, cu o saptamana inainte ma tot gandeam la vaccin, am plans mai tare eu decat bebe cand l-a intepat. asa suntem noi mamele, stiu ca iti este mila dar gandeste-te ca este pentru binele ei. curaj mamicuto, o sa treaca si ziua asta.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel
poze cu mami si bebe
claudinna spune:
anca, stai linistita ca nici razvan nu se intoarce de pe o parte pe cealalta singur, mi-a aratat soacra-mea ceva, dar nu am fost f atenta. imi arata ca s-a intors dar nu stiu exact cum, cred totusi ca de pe o parte pe burta sau pe spate si asta facea de mai multa vreme.
in maini apuca singur doar jucariile de push care sunt ff moi, nu cele f pline si le baga in gura, le tine strans, celelalte i le mai pun eu, dar le scapa imediat.
nu cred ca tr sa-ti faci griji, ca in cadrul fiecarui stadiu de dezvoltare, fiecare copil face achizitiile in ritmul lui si nu le sare:)
pupam pe carla!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
anca81 spune:
Mary, Clau
Si noi facem vaccinul de 4 luni saptamana aceasta, mi-e tare groaza
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
claudinna spune:
uh, si la noi se apropie vaccinul de 4 luni..nu vreau sa ma gandesc
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan