M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 20
Mmmaria spune:
Buna ziua si La Multi Ani.
Fetelor, aveti idee daca OUG 230 recent adoptata de Guvernul BOC are aplicare si asistentilor maternali ?
Ei (si ma refer la cei care sunt pensionari) cumuleaza pensia cu salariul sau cum?
Cineva imi spunea de dimineata ca stie un asistent maternal care vrea sa renunte la cresterea unui copil ca nu-i mai convine in conditiile de fata, dar ma gandesc ca poate a inteles gresit.
Daca da, ma gandesc ca poate ar incepe sa apara copii adoptabili, “uitati” pana acum de DPC –uri, sau pentru unii care nu sunt adoptabili s-ar mai grabi procedurile...
claudia72 spune:
HELLO MMMARIA,
ASA ESTE COPII CARE SUNT LA MATERNALI PENSIONARI SI AU SALARIU DE LA STAT TREBUIE SA RENUNTE LA SALARIU SAU LA PENSIE. DECI COPII OR SA AJUNGA IN CENTRE DE PLASAMENT SAU .........
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
misha71 spune:
Poate asta e sansa sa mai apara copii adoptabili. Stiu ca nu gindesc corect, pentru ca sint multi pensionari care abia au cu ce trai din pensie si salariul de maternal i-au mai scos "din foame", cum se spune, dar si sa uiti-pur si simplu- copiii la maternali fara a le da sansa sa aiba o viata normala, nici asta nu e corect.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Manuelita spune:
Mai rau de copii ( adoptabili sau neadoptabili) care din diverse motive nu vor fi adoptati, e pacat sa ajunga in centre ...
andrada77 spune:
Anca,binenteles ca iubirea ta are dreptul la alocatie.Dar cred ca trebuie sa umbli mult..Oricum parca ultima oara era 40lei.Sper sa nu gresesc.
mirelatr spune:
buna,
multumesc maruta007 pentru incurajare. am mers astazi la DPC. Doamna de acolo a fost f draguta si ne-a dat toate informatiile pe care le-am cerut. Inca nu am depus cererea pentru adoptie, in schimb deja ne-am facut analizele de sange, plamani. Deja ne-am ales si colegii la care le vom cere sa ne faca, caracterizarea. Speram sa fie totul ok.
dpluhovici spune:
buna fetelor,
ce faceti? astazi am terminat si eu dosarul, nu stiu cum ati fost voi dar eu am foarte mari emotii si sunt asa nerabdatoare, dar in acelasi timp si ganditoare, ma gandesc cum o sa fie daca nu gasesc un bebe pe placul nostru, daca nu fac fata ...... voi cum ati trecut peste acesta perioada?
sper ca maine sa fiu doar emotionata si nerabdatoare nu si ganditoare
mii de pupici
miha74 spune:
Buna fetelor!
asa cum va spuneam as vrea sa intru in CIC dupa noua lege.... e cineva care a facut-o deja?
La noi cum s-o calcula oare...ca nu vad rostul celor 12 luni dinainte de nastere intrucat noi am prestat si dupa nasterea lor.
stie cineva care sunt actele? vreun formular specififc?
multam d'avance!
in rest noi suntem bine, am petrecut o vacanta de vis in Bucovina, unde Matei a facut pentru prima oara cunostiinta cu zapada.
astept sa stau cu ei acasa si s aprofit din plin de nazdravaniile lui Matei, care nu mai sta locului.
cu drag,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
anca- sigur ca ai dreptul, si chiar retroactiv, de cand o ai acasa pe printesa.
nu este deloc complicat pentru alocatie: mergi la primarie cu hotararea de plasament sau incredintare ( ce ai tu) certificat de nastere, si BI-ul tau (originale si copii) si completezi acolo o cerere si cu asta basta. Daca vrei sa iti intre banii in cont trebuie sa ai un extras de cont cu datele contului si nici nu mai esti legata de postas.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Salviae spune:
La multi ani! Nu am scris de....nici nu stiu de cand
Mi2oo5-Mirela,si eu am o fata de 16 anisi vrem un baietel