M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 19
Anca Wish spune:
Buna, gagici! Ce mai faceti?
Noi facem mai bine. Mititica mea se simte mai bine si ma bucur ca s-a terminat calvarul. A fost ingrozitor. 2 saptamani de febra, varsaturi, tuse, nervishori..etc.
Azi e prima zi de gradinita. Am inima franta ca am lasat-o plangand in hohote. Nu stiu ce-o fi in creierasul ei. Toate stradaniile noastre de a-i explica ca venim s-o luam peste cateva ore, ca toti copii merg la gradi, ca acolo se va juca si va invata multe lucruri, au esuat. Sper sa se obisnuiasca pana la urma.
Abia astept sa se fara ora 16 si sa ma duc s-o iau.
Astept vesti bune de la voi. Pup fetele toate
catty spune:
La multi ani dragelor! Sa ploua cu ingerasi anul asta si sa fiti toate fericite!
ANCA, cred ca se simte un picut abandonata. Trebuie sa tii seama si de faptul ca a trecut printr-o schimbare majora, cea de la maternala la voi si probabil inca este un picut dezorientata. Treaba cu gradi acum i se pare aiurea, dar se va obisnui curand. Succes
MISHA, ti-am rasp pe PM.
Pupici tuturor si succes
mirelatr spune:
Buna! miine dimineata voi merge impreuna cu sotul meu ca sa vedem care e procedura si actele necesare pentru adoptie la DPC-ul din localitatea noastra. Nu stiu de ce da.. am emotii.. si e numai inceputul. Stiti cumva cat timp dureaza intre finalizarea dosarului si vizita la casa pe care o fac cei de la DPC? Inca mai avem de terminat de amenajat bucataria(gresie, faianta, mobila.. aparatura) printre altele. Imi e teama ca vor veni in vizita si noi nu am terminat de amenajat, pe de alta parte vreau sa facem dosarul cat mai repede.
Aspiranta la statutul de mamica!
maruta007 spune:
La multi ani tuturor Ioanelor, sa fiti iubite si sa aveti un an frumos!
Mai fete dragi, ati plecat la schii de mai scrieti??
AncaW, printesa voastra s-a lipit tare mult de voi, probabil ati stat in ultimul timp impreuna pe acasa si acum normal ca ii este greu la gradi. Si mie imi este greu sa merg la servici ca am fost la mama si tare bine mi-a fost o saptamana. Vai ce imi vine sa mai strig: mamaaaaaaa, vreau langa tine.
Catty, mi-a placut povestea intalnirii voastre cu puiul, sa va traiasca si voi de asemenea.
misha71 spune:
Buna fetele!
si eu fac biiiine , asta pina imi amintesc ca nici acum nu mi-au dat atestatul, si am aproape 3 luni
Nici nu stiu daca sa iau de git pe careva, sau sa-mi vad de treaba. Eu sper ca nu mi-or face vreo figura, sa nu mi-l dea. Motive nu ar avea deloc, dar mai stii?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andrada77 spune:
Misha,stai linistita ca ti-l da,probabil le e lene sa-l scrie.Se mai intampla.Ca daca nu vroiau,te anunta...
Anca,sa na povestesti ce ai facut,saracutza probabil credea ca nu te mai duci dupa ea... :(
maruta007 spune:
Bun venit noilor aspirante la mamici adoptive, mi2005100 #351;i mirelatr. Sa aveti "sarcina" usoara" si sa va gasiti repede puiutul dorit .
Scrie-ti repede 10 mesaje ca altfel mesajele voastre apar cu intaziere.
Mireletr, de la depunerea dosarului si pana la prima vizita poate dura o sapt, doua depinde de DPC; dar nu trebuie sa iti faci griji pentru "dezordine", vizitele sunt placute si doamnele sunt intelegatoare.
Anca Wish spune:
Andrada, nu prea a facut bine. Am gasit-o cu ochii umflati si fata iritata de la atata plans. Ce m-a enervat a fost ca am vorbit cu educatoarea, careia i-am explicat ca suntem in proces de adoptie de adoptie rugand-o sa-i spuna pe viitorul nume, si mi-a spus ca ii este tare mila de ea. M-au apucat nervii instant. Am intrebat-o daca i se pare ei ca e un copil care are nevoie de mila si a incercat s-o dreaga cumva. Offf..se pare ca nu m-am calit indeajuns.
Azi dimineata iar a plans, dar sper sa fie ceva mai bine.
Am o intrebare: noi avem vreun drept banesc..nu stiu..alocatia copilului...ceva???
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
catty spune:
Buna la toata lumea,
ANCA, nu te mai stresa de ceea ce spune educatoarea aceea, insa ai mare grija sa nu cumva sa faca vreo imprudenta si sa ii spuna micutei ceva aiurea. Daca ti se pare reticenta sau ceva mai bine cauta sa o muti in alta parte.
Fetelor, aseara Alex m-a facut sa plang. I-am spus la inceputul lui dec cum ca burtica lui mami a fost bolnava si DD pt ca ne iubeste mult l-a rugat pe Mos Craciun sa o aduca la noi. Si Mosul a adus-o si a lasat-o sub brad inconjurata de luminite si era cel mai frumos copil si mamai si tati o iubesc mult. Nu am repetat povestea de multe ori pt ca in seara cu pricina a dormit numai la mine in brate, semn ca era ceva ce nu ii convenea la povestea mea. Si am decis sa abandonez pt mom ideea. Aseara insa nu a vrut sa il pupe pe DD si eu i-am spus ca DD o iubeste mult si are grija de ea si o sa se supere daca nu il pupa de noapte buna. Stiti care a fost replica ei? "dd, Mosu, badu, bb mos". Adica in traducere: DD l-a rugat pe Mosu sa il aduca pe bb frumos". Am ramas fara replica si am inceput sa plang, Sa mai spuna cineva ca astia mici nu stiu si nu inteleg prea multe din ceea ce se intampla in jurul ei. Oricum azi-noapte a dormit tot la mine in brate si am inteles si eu in sfarsit de ce din dec de cand cu povestea pitica mea este nedeslipita de mine. Cred ca simte atunci cand e singura o stare de nesiguranta. Dar trecem noi si peste asta cu bine.
MARUTA, multumim pt apreciere.
Bun venit noilor noastre colege. Sa aveti succes si sa va gasiti repede puiutii.
Pupici tuturor si succes
Tzuni spune:
Da, Anca, ai dreptul sa iei alocatia copilului. Iti trimit pe mail toate informatiile. Ca eu iar am facut pe detectivul....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE