M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 18
claudia72 spune:
Buna seara,
Dragele mele am si eu o intrebare daca cunoasteti asistentele sociale de la DPC Giurgiu?
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
aura_m spune:
Am intrat pe acest topic sa va urez un An Nou fericit cu impliniri si realizari sa va bucurati de micutii pe care i-ati adoptat si sa va bucurati de ei si celor care sunt in curs de adoptie multa bafta si vreau sa felicit toate mamicile care au facut acest pas si sa nu se lase descurajate, ptr ca mama sau parinte iti este cel care te creste nu neaparat cel care iti da viata, daca cel care iti da viata nu te-a vrut nu stiu daca se poate considera parinte. Si eu cu sotul meu, dupa ce ne vom linisti aici unde suntem, ca suntem noi-veniti, vom incerca sa facem si noi un copil si daca nu se poate vrem sa adoptam. Numai bine va doresc.
AURA
misha71 spune:
aura, multumim pentru urari
Sa dea Domnul sa aveti un bebe, indiferent cum ajunge in casa voastra!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
amalia28spin spune:
Buna ziua si La Multi Ani!
As avea si eu o intrebare: in cazul plasamentului de urgenta imi pot lua concediu pentru cresterea copilului ?
acest plasament se acorda si familiilor care au atestat de familie adoptatoare?
[url=http://lilypie.com][/url]
claudia72 spune:
LA MULTI ANI !!!!
Draga amalia , este normal sa intri in CIC pana la varsta de 2 ani a copilului,si sunt unele DPC-uri care nu acorda plasament celor cu atestat sau nu acorda deloc.
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
maimutzak spune:
Draga Amalia , unele judete acorda plasament si la cei cu atestat, altele nu.Da, ai dreptul laCIC.O zi frumoasa!!
maruta007 spune:
LA MULTI ANI tuturor mamicilor, viitoarele mamici si familiilor voastre! Sa va dea Dumnezeu un an bun, frumos si cu multe impliniri mai ales de suflet.
maruta007 spune:
In ceea ce priveste plasamentul, scrie undeva in legislatie ca persoanele cu atestat pt adoptie, nu pot lua copii in plasament. Dupa cate mi s-a spus la noi in judet nu se practica plasamentul ceea ce inseamna ca sanse de a lua un copilas mai mic nu prea exista . Tare ma tem ca imi va expira atestatul si nu imi voi mai face altul. Un pic sunt trista dar voi face astfel incat sa merg mai departe.
dpluhovici spune:
buna fetelor
LA MULTI ANI!!! SA AVEM UN AN PLIN DE BEBEI CARE SA VINA CAT MAI REPEDE LA NOI sa fie un an plin pentru toata lumea de sanatate si bucurii. noi am fost plecati si nu am avut cum sa intru pe forum, ce ati mai facut, cum stati cu moralul. In concediu m-am simtit ca o mamica, uni din prieteni nostri au venit cu copiii (adica o fetita de 5 ani si un baietel de 3 ani) a fost super chiar nu am cuvinte sa va spun cat de bine m-am simtit, asa ca ma gandesc si la varianta unui bebe mai mare de 2 ani.
va pup
mi2005100 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN EXCELENT!
Am tot citit de plasament. Doresc tare mult sa adop un copilas dar mi-as dori sa fie pana in 2 ani. Se pare ca este imposibil. Am fost la DPC si mi s-a spus ca nu exista copii adoptabili sub 6 ani iar cei din alt judet ca nu au deloc (am si o casa in alt judet si as fi putut sa-mi fac mutatie aici). Am inteles ca pot sa gasesc un bebe in maternitati pe care sa-l iau in plasament si apoi sa incerc sa-l adopt, insa nu trebuie sa depun dosarul de adoptie pana nu-l iau in plasament. Aveti idee daca asa este? Daca este posibil? Stiti cumva cum ajungi sa cauti copii abandonati in maternitati si ce faci apoi? Scuze daca pare disperare. Dar sunt o mamica singura (am o fetita de 16 ani) si ne dorim tare mult sa adoptam un baietel. Insa nu ne-am imaginat ca vom intampina atata indolenta si dezinteres din partea autoritatilor in a plasa copii abandonati intr-un camin in care sa aiba o viata normala si fericita (cel putin eu asta doresc pentru viitorul meu copil). Iar ce am citit pe internet despre "bonusuri" de mii sau zeci de mii de EURO m-a ingrozit. Nu vreau sa-mi cumpar copilul, vreau sa-i ofer o viata.
Astept orice sfaturi de la voi, va rog tare mult.
Multumesc.
Mirela