M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 17
Maribela spune:
LA MULTI ANI 2009!Va poop si va dau intalnire toooocmai la ... anul!!!Sper sa fie un an nou bun pt toate!
doar cei ce cred,inving!
patri spune:
Am intrat si noi sa va spunem LA MULTI ANI SI MULTA MULTA FERICIRE!!!! Noi suntem in Austria la ski si ne simtim ffff bine, Patri e fff incantata si ar sta numai pe partie, asa ca acum a fost numai inceputul. Am profitat de un moment de respiro si am spus sa va uram si noi toate cele bune, si daca sunteti mamici in cautare de bebici sa fie anul 2009 cel care sa va aduca minunea acasa, iar cele care sunteti proaspete mamici, cred ca sunteti tare pline de fericire, stiu ce simtiti, va doresc sa va simtiti tot atat de fericite in continuare!!!
Un an 2009 plin de iubire si fericire
carmenul spune:
La Multi Ani, anul care vine sa va implineasca sperantele cele mai fierbinti, multa sanatate , mult noroc si multa dragoste.
La multi ani 2009 !!!!!!!!!!!!!!
claudia72 spune:
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
"La Multi Ani!"
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!
LA MULTI ANI 2009 !!!!
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
aissa spune:
La multi ani 2009!
Va doresc sa aveti un an nou plin de sanatate, pace, iubire, reusite si desigur... copii. Sa isi gaseasca toate aspirantele pruncii, sa finalizati cu totii procesul cat mai lin si sa primim numai vesti bune!
asi spune:
La multi ani !
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
miha74 spune:
Sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti,
De tot ce nu aveti si va doriti,
De tot ce va lipseste si nu stiti.
Un an nou fericit !
Multi ani cu sanatate !
Cu mult drag,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
misha71 spune:
LA MULTI ANI fete dragi!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
cons spune:
Gata fetelor, au trecut si sarbatorile de iarna. De luni.....la serviciu... Nu am nici un chef, dar asta este. Eu treaba am inceput-o de astazi, aproape toata ziua am stat si am lucrat la calculator.
Zilele acestea au fost frumoase, dar au trecut parca prea repede.
Va pup si va urez un inceput bun pentru acest an!
andrada77 spune:
De luni DPC-urile incep sa lucreze.Iar asteptarea....
Am fost in City Mall la noi in Constanta,si daca atistii cati bebei am vazut,si fetite de doi -trei anisori,asa frumusele,imbracate super la moda...Mi-am sucit gatul tot uitandu=ma dupa ei.
Asa de frumoase sant hainutele pt copii,cand intru printre ele nu mai imi vine sa ies...as cumpara tot.