M-am hotarat.........adoptie(56)
Raspunsuri - Pagina 16
Mariaa spune:
va pup gagix
Tzuni, nu renunta. Nu insista insa nici nu renunta . Pentru ele e o provocare imensa ce ai facut tu. Da-le timp si vor accepta, imposibil sa nu te iubeasca pe tine si apoi pe Maria. Curajul si indrazneala de a face ce simti revolta de cele mai multe ori pentru ca traim intr-o lume unde majoritatea fac ce simte si crede celalalt pentru ca asa 'e bine' sau asa 'se face'. Mergi inainte insa nu exclude si sansa lor de a va cunoaste ca mama si fiica.
Alege-ti momente cheie si repeta gestul. Eu cred ca o sa ai o mare bucurie la final
Misha, eu sunt spiciles sunt pe undeva pe sub masa de ieri...absolut minunat! Doamne Ajuta!
va pup pe toate fara exceptie, sa aveti (avem) un an minunat in care bucuria zambetului de copil din casa noastra sa umbreasca tot ce-a fost pana acum
LA MULTI ANI,2009!
un copil creste in inima mea
SoriLea spune:
SALUT toate fetele de pe acest forum si le doresc UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI MULTE, MULTE BUCURII. SA VA DE-A DD MULTA SANATATE, VOUA SI PERSOANELOR DRAGI VOUA, SA VA BUCURATI DE COPILASII VOSTRII, IAR CELE CARE INCA NU I-AM GASIT, SA-I INTALNIM CAT MAI REPEDE. Nimic nu-i mai frumos, decat un raset de copil. Si sper din toata inima ca in anul ce vine, sa ne bucuram cu toate de el, iar sarbatorile ce vor veni, sa ne gaseasca pe fiecare dintre noi cu puiutul in jurul bradului.
LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI.
Acum ma grabesc sa-mi termin pregatirile ca sa ma pot aranja pt REVELION, iar maine o sa am un mare chef( e ziua de nastere a sotului ), uite asa o tin din chef in chef.
pe toata lumea, si mari dar mai ales mici.
SoriLea
misha71 spune:
Tzuni, Mariaa are perfecta dreptate. Cind primesti un pumn in ochi iti ia ceva timp sa te dezmeticesti si sa stii ce-i cu tine. Asta e si sfatul meu: repeta ce ai facut, este imposibil ca pina la urma sa nu cedeze. va pe toate 3 frumoasele si grasele
Fetele mele dragi, m-au uns la inima toate cuvintele frumoase pe care mi le-ati transmis. Sinteti exceptionale! Chiar m-ati facut sa bocesc nitel, de emotie si de fericire
Va doresc tuturos sa aveti un an nou de exceptie, sa va gasiti repede puiutii si sa fiti fericite toata viata alaturi de ei, saa veti sanatate si noroc cu caru'.
Va pe toate fara exceptie
LA MULTI ANI 2009!!!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
SoriLea La multi ani sotului!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Mishu, iti doresc sa vina noul an cu un sufletel alaturi!
Dar-ar Domnul sa fie ce trebuie sa fie!
LA MULTI ANI!
Fetelor mamici si sigur viitoare mamici va urez ca toate dorintele sa vi se implineasca!
Cine are pui sa si-i creasca,
Cine nu sa si-i primeasca!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
www.youtube.com/watch?v=vF8vZM-O3hc" target="_blank">LA www.youtube.com/watch?v=5aq6SFkqj-g" target="_blank">MULTI www.youtube.com/watch?v=IysYbzE3tGo" target="_blank">ANI!!!!
cons spune:
La multi ani!
Sa aveti copii sanatosi si voiosi si sa va aduca numai zambete si bucurii!
Pentru viitoarele mamici, multa sanatate si multa rabdare! Sa va aduca anul acesta cate un !
Petrecere frumoasa!
asi spune:
Anul 2008 a fost un an bun dar pentru fiecare reusita am trasa de mi-au sarit capacele.Imi doresc pentru 2009 liniste , pace si timp sa ma bucur de famile si copii.Asta va doresc si voua dragele mele prietene.
si ne "vedem" in 2009.
La multi ani 2009!
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
andrada77 spune:
La multi ani fetelor cucuietelor!
Sa va aduca anul nou tot ce nu v-a adus 2008,si v-ati dorit mult de tot.
Distractie placuta!!!