Cirese de mai-iunie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
iulyp spune:
Salutare salutare. Reprimiti disparuti?
Desi cam tarzior noi va uram Un an nou plin de impliniri, cu multa sanatate si bucurii. In mare suntem bine, cam puturosei in anumite privinte, ok in altele si plini de idei nastrusnice non stop.
Va pupacim dulce pe toti si sa stiti ca ne gandim la voi chiar daca nu o aratam
cocutica spune:
Viviana,
Te inteleg foarte bine...si eu am trecut prin asta. Tot ce pot sa iti spun este faptul ca nu are sens sa te gandesti prea mult la cat de greu iti va fi. Vei vedea ca daca le iei pas cu pas nu ti se mai par atat de grele. Sentimentele de vinovatie ca nu mai stai suficient cu Ingrid m-au incercat, ma mai incearca si sigur ma vor mai incerca si pe mine ca mai reusesc sa astau atat de mult cu Elena, dar invat si incerc sa nu ma las prada lor. Mai ales ca aceleasi sentimente le am si cand stau cu Elena si nu stau cu Maria. Totusi, am vrut sa iti scriu si sa iti spun ca ieri am fost la onomastica unei prietene si acolo ne-am intalnit cu o familie cu 2 fetite de 6 si 4 ani. Mama lor mi-a spus ca din clipa in care amandoua au mers la gradinita totul a fost mult mai usor. Asa ca sigur va fi bine si la tine, chiar daca la inceput va fi mai greu. Cred ca este important sa te tii tare, sa te protejezi, sa vina bebe sanatos si la termen si apoi incet incet te vei acomoda cu amandoi. Multa sanatate si nastere usoara! Sa auzim numai vesti bune!
cocutica spune:
Sanatate multa cireselor bolnavioare! Ieri parea ca vine primavara...poate scapam de virusi.
Aura, bine ai revenit !
cocutica spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care si-au dus ciresele in colectivitate: Au facut vaccinul impotriva hepatitei A? Si daca da, cu cat timp inainte? (Vad ca sunt 2 intrebari daca raspunsul e pozitiv
)
Multumesc
cocutica spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care si-au dus ciresele in colectivitate: Au facut vaccinul impotriva hepatitei A? Si daca da, cu cat timp inainte? (Vad ca sunt 2 intrebari daca raspunsul e pozitiv
)
Multumesc
vivighe spune:
Cami, Cocutica...multumesc de incurajari.O sa o scot eu la capat cumva...stiti cum e...orice nu te doboara te face mai puternic.Ma tot gandesc ca nu sunt nici prima nici ultima asa ca ...o sa treaca![]()
Cocutica noi n-am facut vaccinul de care spui tu,dar o sa intreb medicul de familie despre el.O sa intreb si despre cel impotriva pneumoniei si otitei (desi Ingrid a avut si pneumonie si otita).
Despre hepatita A eu stiu ca Romania e zona endemica pt hepatita A si ca de obicei cine calatoreste de peste mari si tari si vine la noi in tara ar trebui sa faca acest vaccin.Despre noi localnicii nu stiu ce sa zic-probabil ca avem imunitate.
Boala asta se cam face in conditii de inundatii ,chestii d-astea unde e problema cu apa de baut,igiena,etc.
arleena spune:

vad ca sunt fete noi prin livada
viviana doamne ajuta sa duci sarcina la termen si sa nu ai problme.
iulyp bine ai revenit....asteptam detalii despre voi...poze...si de la vivi evident.
am citit cam in diagonala capitolul asta si am si uitat deja la cine ce am vrut sa scriu
....inca nu mi-am revenit din oboseala psihica accumulata in sesiune. sm terminat de o sapt si abia azi mi-am putut continua munca la proiect.greu dom'le cu invatatul dupa atata pauza. dar principalul e ca m=am descurcat mai mult de cat bine...defapt FB
,ca asa e notareala doctorat
doroty cum esti??n-ai mai dat prin livada....cum e cu sarcina???....
apropo....o sa fiu matusa....finaly, si culmea cumnata-mea e in 5 luni si abia acum s-au gandit sa impartaseasca familiei vestea.....frate-mio zice ca nu e un lucru asa de important, nu tre sa se mandeasca cu asta
...doamne....si au 35 de ani...era cam cazul sa-si faca si mostenitori sper la anu sa facem si noi bb2 daca toate merg bine si criza asta nu se acutizeaza....
in rest....sanatate tuturor
mai revin
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
dalina2x2 spune:
Salutare, salutare! 
Va mai amintiti si de noi? (desi nu prea cred...
)
Stiti, noi "stam" mai mult pe la gemenei... iar cu timpul.. stam cam prost!
Stiti cum e. Inceput servici, casa, copii, mancare, spalat, curatenie.. bla-bla..
Vroiam sa va intreb (ca eu nu mai stiu ce sa fac!
) mai e cineva ca noi? Inca nu am scapat de pampers, nici macar ziua, d-e-l-o-c!!!
Eu tot incerc, cu tot felul de povesti, cu recompense dar.. nimic! Spun doar dupa ce fac pisu iar cand vine kk se ascund si cand ma vad, striga "lasa-ma! fac kk!" ca stiu ca eu le pun sa faca pe olita.
Mai e si tra=eaba cu bona cu care stau cat sunt eu la servici, pentru ca, dupa mai multe incercari si cu ea, mi-am dat seama ca e prea comoda (sau, nu stiu, poate considera ca e prea greu, fiind singura cu ele - una pe olita si cealalta singura pe nu stiu unde prin casa; ca, deh, tre sa stai langa copil cand e pe olita, nu?), asa ca le pune scutecul si.. gata!
Ziceam ca sa le mai las asa, pana la vara, ca se usuca mai repede hainele spalate; atunci o sa le las de cateva ori sa faca pe ele.. poate-poate..
(s-o chema el, forumul asta, "clubul scutecelor 0-4 ani" dar, zau asa.. pan' la 4 ani?!
parca nu-mi da mana s-astept!..
)
Pupicim trupa de ciresici, cu drag! 
OanaRusu spune:
Dalina, daca petreci mult timp la gemeni
precis ca acolo ai auzit asta
ca gemenii sunt altfel decat copii "singuri" - stiu doar ca gemenii din fam noastra au iesit din pampers la 2 ani si 10 luni intr-o saptamana - fara accidente ulterioare.
Rabdare si noroc 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
andruskandu spune:
Buna seara, livada!
Fetelor, altadata terminati un capitol intr-o saptamana, acum cred ca au trecut 2 luni si tot la capitolul asta stagnam
... pai se poate!?
Dalina, io te stiu de la "gemeni"![]()
. Lasa fetele in pace ca sunt deosebite! Mai la vara poti incerca tactica cu facutul pe ele si schimbat (fara cearta, suparare, lacrimi...). La noi a mers, cu recompensa ca-l lasam pe el sa-si arunce pipi din olita la wc. Dar kk nici acuma nu face la olita. Noaptea si la somnul de dupamiaza ii pun scutecel, si in general, profita de ocazie
. Dar nici cand a facut pe el nu l-am certat...
Da, o inteleg pe bona, s-ar putea sa-i fie greu sa le suprevegheze...
La cresa au program de olita, si lui Andrei i-a prins tare bine. Poate incearca sa le faca si lor. Bineinteles ca daca vrea un copil la olita si cere, e pus si fara "programare"...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006