Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 24
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Si o intrebare: am gasit putin sange pe pansamentul de la buric dimineata....e bai?? De fapt un sange amestecat cu o secretie galbena, mie efectiv mi-e groaza sa iau pansamentul de acolo, totdeauna am avut o problema cu buricul, si la Rebeca n-am umblat acolo pana i-a cazut, n-am spalat-o deloc Acuma ce sa fac??? Iar pentru vindecare e musai sa dai cu nitrat de argint? Mienu mi-a zis nimeni nimik in spital... Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
Si buricul Mirunei a sangerat dupa ce a cazut, mai ales cand plangea. S-a oprit sangerarea singura dupa 3-4 zile. Eu am curatat buricul cu alcool sanitar (nu spirt care are grade mai putine decat alcoolul sanitar) cu o compresa sterila (in interior tamponam asa usor si de jur imprejurul buricului) apoi cu o alta compresa sterila uscam locul. Nu ne-a dat nimeni baneocin pudra cum stiu ca au mai dat alte fete si e totul ok. Chiar azi a vazut-o dr pediatru si a zis sa stergem in continuare asa cum ti-am povestit.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui monicabo Amalia, merci de raspuns. Deci si la tine la fel a fost cu menstra... Mi s-a parut ciudat sa vina asa de repede, dar in fine, asta e organismul. Insa ma bucur sa nu aibe influenta asupra cantitatii de lapte. Ti-am zis, eu am avut lapte si dupa venirea cm, insa nu prea a luat bebe in greutatea stralucit, si de aia mi-a intrat ideea asta in cap. Acum sa vedem cum o fi... Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Monica, de unde stii daca e menstra si nu lohii?
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Ramo2007 spune:
Mamiseli, ma mulg, din cauza asta stiu cat laptic am, la pompa am biberon gradat.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
spiridusul spune:

a venit bebe de monicus, azi la 5:15,; Ana 3200g, 54 cm, apgar 8

Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
zaden spune:
Mamiseli, multumesc frumos pt primire!
Datele mele ar fi data nasterii 19.11.78, data ultimei menstr 06.02.08, dnp 12.11.08.
Iulia te inteleg perfect.Si eu am trecut printr-o depresie dp nastere, iar partea cu alaptatul mi s-a parut cea mai stresanta.Dc n-ar fi fost asta as fi fost mult mai linistita, asa m-am stresat ingrozitor, cu rani, sangerare, dc am lapte suficient, etc.si cd in sfarsit devenise ok, dp 5 saptamani mi s-a format un abces la un san si alt stres acum, tb sa vad dc imi opresc lactatia.Incerc sa ma gandesc ca am facut tot ce am putut si asta e.
Alra sa stii ca aici sunt mai multi medici care restrictioneaza meniul celor care alapteaza.si mie mi-a zis pediatra sa mananc max un fruct pe zi, o banana, sau o portocala dar nici aia toata odata ci cate o feliuta de-a intregul intregii zile.
.
va pup pe toate

mani de andrei
dandusa spune:
citat din mesajul lui spiridusul![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a venit bebe de monicus, azi la 5:15,; Ana 3200g, 54 cm, apgar 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |

felicitariiiiiiiiiiiiiii

Scorpionasii mei stralucitori

Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
monicabo spune:
mamiseli, dupa prima nastere am avut lohii cam pana pe la 5-6 saptamani, din ce in ce mai putin...pana cam disparusera de tot (lohiile), si oricum la fina nu mai era chiar sange, adica rosu-rosu, si mai deschis asa la culoare (scuze de detalii). Si pe u rma, poc, la 7 saptamani de la nastere - sangerare ca de menstra, ca er menstra care m-a tinut 4-5 zile cat ma tine pe mine menstrautia in mod obisnuit. SI pe urma mi-a venit si luna urmatoare, si urmatoarea si tot asa...doar ca la intervale mai nereguluate - prima data la vreo 42 - 35 - 33, apoi iar la 40 zile (fata de 28-29 zile la cat venea inainte). Si intre menstre, nimic nici o sangerare - deci clar menstra si nu lohii.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mamiseli_11 spune:
Monica, multumesc. Chiar detaliile le vroiam ca sa compar cu ce e la mine.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Felicitari Monicus!!! Bine ai venit pe lume minune Ana!!!
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
lauramiron spune:
Monicus, felicitari si sa-ti traiasca bebelina Ana!!!
Mamiseli
....nu-i graba cu listutza, pana trecem la scutece este vreme.
Cu buricul ideea e ca la noi n-a cazut inca si sangereaza si mi-e frica sa desfac pansamentul....daca cumva se ia cu tot cu pansament??!! Am o groazaaa si nu-s ce sa fac

Alra, mie mi-e frica,mai,sa nu-i provoc colici cu fructele si cruditatile ce le-as manca eu. Dar cred ca voi incerca cate un fruct pe zi, sa vedem ce si cum.
Deci tu ii faci baie cu buric cu tot?? Adica o bagi in apa cu totul??
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)