Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Felicitari Monicus! Sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatoase, fericite, recuperare rapida si tot binele din lume!

Multumim spiridusule pentru veste.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Monicabo,
cu Crinuta la 6 sapt mi-a venit CM...lapte am avuuut destul,am alaptat 18 luni,doar ca de la 4 luni,nici ea nu lua bine in greutate si am inceput diversificarea...
acum se pare ca-i aceiasi poveste...,aproape 6 saptamani am avut lohii si de 2 zile curge rosu din abundenta...,asta n-are cum sa nu fie CM...ce organism frateee,pe langa faptul ca se repeta povestea...,mai este si la fix 6 saptamani...

parerea mea...
acum ca vad cat de slabuta este Crinuta...,zic ca n-are legatura faptul ca nu a luat in greutate cu CM...ci pur si simplu,nu asimileaza ea...
Mmiselli,
asa m-am distrat cu mesajul despre batista bebelusuluipai cum sa fie ceva in neregula cu ea?...pur si simplu nu are bb muci,deci n-ai ce sa scoti
si la noi este la fel...,am incercat de doua ori sa-l aspir,dar n-am scos nika...singurul muc uscat pe care-l avea...,a iesit singur(il are si in poza)
Cherie,
uite aici poze cu bb-eii,daca nu le vezi nici acum zi-mi si le incarc pe webshots
Babyzapi,
eu zic sa nu-l dai cu nimic pe bubite,lasa-le in pace...si Raducu are si cu toate ca banuiam nivea...,se pare ca nu-i de la ea

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alra, eu am facut un tipar (sm muncit 2 ceasuri azi ca sa-mi iasa o cutiuta frumoasa care sa nu necesite lipituri) pentru cutiute.Acest tipar l-am desenat pe calculator si vreau sa-l imprim pe carton (de aceea am nevoie de carton format A4) ca sa-mi fie mai usor la decupat si asamblat cutiutele. Am facut si etichete haioase cu poza lui bebe si numele invitatilor. Acum mi-a venit ideea sa fac etichete diferite, adica cu poze diferite. O sa fac cateva modele. Dupa ce le termin o sa pun poze ca sa le vedeti. Sper, inca, sa gasesc un carton frumos.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Monicus, felicitari, sa-ti traiasca minunea mica!Refacere rapida!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Lauramiron,
si eu le-am facut baie la ambii cu tot cu buric,chiar si in maternitate le faceau...nu s-a intamplat nimic...singura chestie de care tre' sa tii cont este sa nu insisti in zona...,deci speli copilu' normal,il limpezesti normal si ce cade acolo,asta e!nu pui tu apa special sa speli zona cu pricina,intelegi?

la Crinuta am tinut regimmmm,in alaptare si a avut colici fff violenti si mult timp,la Raducu am inceput la fel cu regim...,doar ca pe forum am citit multe mamici care spuneau contrariul si cu teama am inceput sa mananc si eu cam de toate...iar acum...Raducu meu nu mai are colici
am zis sa nu zic ca poate cobesc...,da' jur ca cel mai mult plange daca este obosit si nu reuseste sa adoarma ca face sora-sa galagie,dar de colici...,n-a mai plans de vreo 2-3 saptamani de cand nu i-am mai dat NIMIC pt colici,nici infacol,nici espumisan...
am zis la naiba cu toate,ca i le dau degeaba...si jur ca nu mai are nimic...,eu mananc dulciuri,beau o cafea chioara zilnic,ba una ba alta...aproape normal ce sa mai vorbim...si copilu' este bine mersi...
Alra,
tu m-ai infulentat cel mai tare vis a vis de regimnul in alaptaresi pentru asta vreau sa-ti multumesc...,mananc si eu ca omu' si ma fac cat vaca,da' asta nu-i vina ta

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

fetele, eu mananc de toate si pana acum nu am avut crize de colici. ne mai doare burtica cand avem vreo basinica mai strong .
voi de ce puneti bebeii la ambi sani? eu o pun o masa la unul, una la celalalt. f rar goleste un san si o mut la celalalt.
Alexa, eu maine merg la neonatolg si apoi o sa mrg la pediatru. cand nu am gasit loc, le-am ca trebuie sa-mi vada dr copilul, ca doar nu astpt pana la majorat, si m-au chemat cd era dr de garda. si ce zici tu de manichiura, sala, masaj....ce vise frumoase

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 144!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

FELICITARI MONICUS! MULTA SANATATE SI REFACERE USOARA! BB SANATOS, MANCACIOS SI NOROCOS!

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

a venit bebe de monicus, azi la 5:15,; Ana 3200g, 54 cm, apgar 8

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput