Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 19
Amalia spune:
Caterinas foarte frumos gestul sotului tau!
Se vede cat de mult te iubeste! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el si de micutul Andrei care va veni in curand pe lume!
| Citat: |
| citat din mesajul lui caterinas Ieri am avut o surpriza extraordinara. Mi-a venit sotul acasa si a zis ca mi-a luat deja cadoul de Craciun. Va dati seama ca nu a scapat pana nu mi l-a dat. Ce credeti ca era? Un laptop. Nu mi-a venit sa cred. A zis ca mi l-a dat mai repede ca sa il am in spital in caz ca va fi nevoie. Eu aveam un calculator...vai de el. Mi-au dat lacrimile cand am vazut, nu-mi venea sa cred ca am asa un om langa mine. 38+ Andrei |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
anes spune:
leloo,
ce fericita esti ca bb nu are colici!
S-o tineti tot asa!
amalia
off! Eu ma alatur tie....referitor la incercarea tuturor remediilor. Am incercat si eu toate acele remedii si...
nu merg. Sper doar sa treaca mai repede timpul ca sa scape de colici. Doar ca la noi nu dureaza atat de mult crizele ca la voi sau la alti bebei! 
Darling
, in Romania sigur iti faceau cezariana! Slava Domnului ca totul a fost bine in final1 Bravo mamica curajoasa!
Mamiseli
, vroiam sa te intreb..de ce a fost nevoie de cizmulite de ghips pt. Mirunica pt. talus valgus? Te intreb pt. ca noua neonatologa ne-a spus la externare sa mergem la ortoped daca dupa o luna nu se vede nici o imbunatatire. S-a vazut clar imbunatatirea, dar am mers ca sa fim siguri. Era totul ok! Talus valgus de pozitie nu este ceva patologic.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
anes spune:
Mirtha
stiu ca doare ca naiba!!! Vei lua antibiotice? Multam pt. info!
Vad ca vorbeati despre
. Cum stati cu libidoul, ca eu stau cam prost!
Fizic stau bine, cheful tb. sa-mi mai vina!![]()
mar_ysa,
nu-ti face pb. daca bb este linistita, inseamna ca nu ii este foame. Si eu aveam la inceput temerea asta. 
Mami de minune
Remus
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, voi aveti umidificatoare in camera la bebe? |
nu-ti lua de la chicco pentru ca scoate un huruit. discret, ce-i drept, da' tot o sa te zapaceasca de cap.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
anes spune:
Despre mastita.... Am avut urmatoarea experienta. Eu nu am lapte in excas, ci doar cat ii trebuie lui bb. Deci..am avut un inceput de mastita din cauza infundarii unui canal galactofor.
Sanul s-a umflat doar intr-o parte, acolo unde era canalul infundat. Durerea era groaznica!
Am chemat asistenta lui bb care este din garda veche, asistenta de ocrotire. Pana a ajuns acasa m-a sfatuit sa pun varza si sa incerc sa ma mulg, dar fara sa agresez sanul, pe traiectul canalului. Eu am vazut pe mamelon un punct alb, pe care l-am indepartat cu un ac steril. Daaa...nu va mirati
! Era dopul care astupa canalul, pt. ca obstructia era in exterior.
Asistenta m-a muls si peste noapte am stat cu varza zdrobita pe san. Nu am mai avut nimic apoi la sanul ala, dar am patit-o la celalalt!
. Am luat-o de la capat si am rezolvat.
Precizez ca dr. ginecolog, pe care am sunat-o, mi-a zis din start sa iau antibiotice
si sa intrerup alaptarea
.N-am facut asta.
edit, varza este miraculoasa...daca aveti pb. puneti fara ezitare!
dandusa, lorena, va inteleg. Numai ca la voi a fost din cauza productiei mari de lapte.
Mami de minune
Remus
mar_ysa_28 spune:
caterinas felicitari pt laptop!!! 

De ras eu merg la salon si ma face cu ceara...inainte de nastere m-am epilat cu 3 zile...si acum 2 zile am reusit sa ma duc din nou...sunt atat de fericita!!!

Anes merci...si-a revenit, cred ca era obosita dupa o noapte nedormita...singura chestie e ca ma gandeam ca poate nu se simte bine si deaia nu mananca dar se pare ca nu a fost asa.
In noaptea asta se pare ca avem parte de liniste sau cel putin asa sper asa ca ma duc sa fac si eu un pic de nanita cat doarme pitika...va pup pe toate si sa aveti un somnic linistit....![]()
Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08
Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
monicabo spune:
As vrea sa va intreb ceva, daca va pricepeti sau stiti mai multe in ale alaptarii, ca are legatura cu asta..
Deci: Menstruatia duce la scaderea cantitativa a laptelui?
Cazul meu (data trecuta): mi-a venit menstra la 7 saptamani de la nastere cu toate ca am alaptat exclusiv pana la 5 luni jumatate (doar primele 2 saptamani Andreea a primit si biberon, dar doar ca si completare, ca nu se satura de la mine, probabil mi-a venit laptele mai greu, nu stiu - pe urma a ramas doar pe san).
Si in luna 2 spre 3 a luat putin in greutate - 400 gr..nici pe urma pana am inceput diversificarea nua lua grozav doar cu lapte de la mine, de aia mi-e teama de legatura cu cm-ul...
Ca am emotii ca o sa-mi vina ciclul iar repede si acum, si acum am alaptat exclusiv, nici un bibeon pana acum, nici macar unul mic de tot
Chiar m-am "enervat" data trecuta ca mi-a venit cm-ul atat de repede, exact ca fetele care nu au alaptat deloc... am mai vorbit prin parc si de tema asta, si vreo 2-3 mamici care nu au avut deloc lapte sau foarte putin si erau pe biberon, au avut cm tot asa la 6-7 saptamani, iar eu auzisem ca femeilor care alapteaza le revine cm la cateva lunide la nastere, macar vreo 4-6 luni...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
loren@ spune:
Neata
Anes eu am luat antibiotic pentru mastita ca facusem deja 38.5 si nu scadea cu antitermice luate la 4 ore
...asistenta de la Elias care a facut specializare in probleme de lactatie mi-a zis ca am procedat bine..e clar ca eu am avut o forma mai urit de mastita decit tine...ma bucur ca tu nu ai fost nevoita sa iei.
Monicabo si eu sunt curioasa care e legatura intre productia de lapte si ciclu...la bia mi-a venit ciclu la 4 luni si ceva, la 3 sapt. dupa ce am terminat cu alaptarea, pina atunci mi-a luat peste 1 kg/luna...Isa e cam puturoasa si desi luna trecuta a luat 1 kg, acum nu cred ca va lua mai mult de 700-800...om vedea
Hera eu zic ca atunci cind o sa te vada la cabinet o sa te bage peste rind...sa-mi spui!
Ieri am avut si noi cea mai colicoasa zi
...dar macar noaptea a fost exemplara!![]()
Bianca Andreea si Larisa Elena
lauramiron spune:
Alra, bine ati sosit acasa
Sa treaca zapaceala repede, sa va acomodati usor si sa aveti parte de cat mai multa liniste cu putinta
Apropo de copchilu' mare, si mie mi s-a parut Rebeca atat de mare dintr-o data si nu mi-a placut sentimentul pe care l-am trait cateva zile, adica ea a devenit "cea mare" si nu mai e puiutu' mic a lui mami
.....acuma mi-am mai revenit, desi mai am momente in care-mi dau lacrimile uitandu-ma la ea.
Caterinas, asa da cadou de Craciun
Sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri de cadou!
Anes
Babyzapi, pentru bubite eu m-am impacat bine cu Bephanten la Rebeca. Acuma Caterinaare niste bubite, ca o iritatie care trece intr-un loc, apoi apare in alt loc, nu sunt multe si nu mi se par dernjante. In spitalmi-au spus sa le las in pace ca se curata de la sine in cateva saptamani. Are cateva bubite pe fata, la pliurile gatutului, ca e grasunica
, chiar dupa ceafa.
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
oceanborn spune:

Neata!!!!
Haideti la o cafea slaba cu lapte!
bine v-am regasit si va multumesc tuturor pentru felicitari si imi cer mii de scuze Amalia, Olivia si Carmendu ca nu am reusit nici macar sa va raspund la sms,in spital am stat mai tot timpul cu bebele in brate, sau mai bine zis la san
. am reusit sa citesc ceva ceva dar inca nu am terminat, ne adaptam si noi noii situatii si nu am prea avut timp de nimic altceva.
Felicitari Alra, Anca, Oti, Flori, Ank83, Alexutza, colegele mele de asteptare, pentru bebei, sa fie sanatosi si cuminti!!!!!!!!!!

Suntem fericiti!!!!!scurt! nu stiu cu ce as putea sa incep, mi se pare totul atat de ireal 

Avem o scumpete de bebe, un flamad si jumatate care acum doarme ca un ingeras .
Am nascut duminica dar ne-am externat doar vineri din cauza unui suflu la inimioara pe care l-au auzit atat ginecologul la nastere cat si neonatologul si ne-au retinut pt efectuarea unui eco. am prins duminica, luni sarbatoare, urgente peste urgente si un singur cardiolog in saptamana asta care putea face ecograful respectiv si uite asa am stat in spital pana vineri..pana la urma e bine ca Thomas e sanatos, asta conteaza cel mai mult.
Nasterea nu a fost prea usoara,m-am dilatat usor,dimineata la 2,20 am simtit prima contractie usoara...la 4 eram la spital cu dilatatie 3, la 6 dimineata dilatatie 7 iar la 9 jum dilatatie 10. faptul ca ginecologul a decis sa nu imi faca epidurala a fost cred cea mai buna idee pt ca s-ar fi prelungit si mai tare chinul..am nascut la 12,55... din cauza ca nu simteam nevoia de a impinge in timpul contractiilor expulzia a fost cea mai grea...cateva ore... am o frumusete de epiziotomie 14 copci(asa le zice oare?) care acum deja incepe sa-mi treaca. Moasa, o duce si jumatate si ginecologul m-au ajutat f mult, dar cel mai mult a contat ca sotul a participat la tot ce se putea ,de la prima contractie si pana la aparitia minunii noastre.
Fetelor care mai urmati, nu va fie frica, e dureros dar se poate , durerile sunt cu atat mai suportabile cu cat constientizezi ca e din ce in ce mai aproape momentul in care iti tii bebele in brate(si asta v-o spune o persoana care daca se taie la deget isi panseaza toata mana si se vaita o saptamana)..VA tin pumnii sa aveti nasteri usoare !!!!
A doua zi dupa nastere mi-am vazut oasele de la glezna
...asa ca apa o elimin intr-un ritm ametitor...ma incap blugii si papucii ...asa ca sunt fericita si din pct asta de vedere...
Am sa pun poze in contul comun cu frumusetea noastra de baiat, care a facut furori la spital fiind singurul blond cu ochi albastri intre toti puii de italieni![]()
(modestia asta tz tz)
Am sa mai revin , acum a inceput sa mishcoteasca asa ca...tine-te tzitzi!!!!!!!!!!
o zi frumoasa va doresc tutror cu nasteri multe si usoare si cu bebici fara colici si mancaciosi!!!!!

38+
Andrei