Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
bufi spune:
Fetelor va rog sa-mi recomandati si mie un steamer bun, cel mai bun
vreau sa iau unul si nu ma pot hotara
multam
bufi
ana_a spune:
salut!
apar si eu...in miez de noapte!
Stefan tuseste
nu-mi vine sa cred....o tuse seaca...si Matei de ieri parca se infunda la nasuc si l-am auzit si pe el o data dimineatza chehaind 
Luni ma duc la doctor cu amandoi.Pana luni i-am dat la Stefan humex.
Mi ciuda ca nu mi-a trecut prin cap sa mergem astazi...da nu are mai nimic...doar tuse.
Marti are serbarea dupa care sta acasa in vacanta si sper sa scapam cu bine si sa nu i se intoarca tusea si mucii la Matei.
La capitolul mami obosita...astazi ma chinuiam sa ma incalt cu ghetele lui Stefan
si nu pricepeam de ce nu imi incap in picioare....Copilul se uita nedumerit la mine da nici na zis ca sunt ale lui...ma lasat in pace sa ma chinui...offf offf
Da am avut o zi cu o mare durere de cap nu stiu ce a fost cu mine...si numai spre seara m-am prins ca pot lua un algocalmin sau alceva ca sa-mi treaca 
Noapte buna si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
Ingry spune:
Boti, e foarte buna ideea cu vanilia.
Ca si la Dana81, vad ca s-a dat inapoi pe brazda. Incercam sa il ademenim cu "Uta-uta, aaaa, aaaa", si toata gama de sunete si mai trage din bibe. La mine nu e vorba de gust, caci cerealele pe care i le dau eu chiar nu au gust, dar e el fascinat de lingurita. El la fiecare mancare e cu gura larg deschisa asteptand sa vina avionul (lingurita).
kamelya spune:
neata
va invit la o 
Kimmy noi nu suntem oe humana dar si laptele nostru se prepara la fel,dar eu pun toata apa(o incalzesc un pic ca altfel nu se dizolva bine laptele) si apoi masurile de lapte praf si agit bine: nu cred ca este vro problema daca mananca 150ml intr-o ora cred ca ar fi problema daca ar manca peste 3-4 ore; si Dariei tot pe verticala ii place sa adoarma si sa fac carare dintr-o parte in alta a camerei ca ar tre sa vina sa faca asa cine a invatat-o :si
Techy ,Bufi Votat si azi
mada mercy de parola
Anka insanatosire grabnica Elizei
Anaxena nu cred ca voi lua tarc din lipsa de spatiu
Bufi iti recomand steamer din gama TEFAL
Ana_a si n-a zis nimik? nici nu radea
de tine?
[red]Despre ce vanilie este vb ?[/red]
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE
DARIA MARIA ( JJOVANA80 )
RAZVAN ( LILYS )
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
serbanica spune:
Buna dimineata!Nu am mai scris dar de citit am citit tot ,ma simt ca parca invadez un teritoriu in care nu sunt pra bine venit dar asta e doar parerea mea,
Anababy eu am folosit pt Serban crema de galbenele si inca o folosesc seara dupa baita il ing pe la putulica.El dupa ce am iesit din spital a facut o laergie urita si cu crema a scapar,era rosu pe tot corpul de zici ca avea costum pe el.
Fetele si pepenasi
ileanna spune:
anka uitai sa raspund: da, mi's cat se poate de sholdoveanca de la Suceava, nascuta in Vatra Dornei si copilarita in satul Arbore (loc pliiiin de istorie).
moni tu incepi sa ma sperii mai!!!
1. si eu am vandut casa, mai rau ca tine ... cu copil de 3 luni de gat, singurica singurica, cu cheia de la scara aruncata pe geam ca nu mergea interfonul ... si nu numa in piata blocata ci ... in piata in cadere liberaaaaa.
2. si eu ma mut (ar fi trebuit gravi sau sa nasc in timp ca barbac-mio muta boarfele, da' au intarziat constructorii evident). Iar gravi fiind am stat 1 luna intre moloaze si mutand dulapuri k am renovat apt asta ca sa aiba un pret mai bun (noroc k a cazut piatza
)
3. si eu mi-s de formatie umanist si lucrez in banca (stresu' naibii ca is umanista shi la suflet si la stiinta). Si da, anu viitor cred ca voi face un MBA si evident ca is stresata. Chiar o sa vreau sa vb putin cu tine pe tema asta.
4. probabil dc mai pove ceva din viata ta, gasesc ceva similar