Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
Serenity90 spune:
Teky Didi Moni Ms mult de tot...va puuuuppp!!
Mama da ce parole pune Mada..."usor" de retinut ![]()
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
bufi spune:
Multumim de voturi 

http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html
bufi
estrella80 spune:
Hello si de la noi! 
Nu am citit tot din urma dar incerc sa raspund la ce am citit.
Irolf1 multam de retetele de piure!!
Kimmy inceraca sa fierbi apa la 50 grade ca se topesc mai bine cristalele. Oricum, chiar daca nu se topesc nu se intampla nimic. Tetine cu 4 de la avent nu sunt. Sunt doar 3plus cu flux reglabil pe care eu le folosesc pt lapte cu cereale. Chiar daca e mai gros laptele de la Humana e ok sa folosesti tetina de 3 plus. De mancat in transe stiu ca nu e foarte ok, insa si MAYA mananca la fel.... si eu tot din cauza ca mananca putin am acceptat si varianta asta. IMPORTANT E SA NU STEA CU BIBERONUL MULT IN GURA...
Bufi am votat si eu!!Te lasa zilnic sa votezi! E o scumpa!!
Tecky votat si la tine! Voi sunteti doua frumusele!
Annaxena eu i-am cumparat Mayei centru de activitate!!Nu e un tarc propriu zis.... dar sta cu picioarele atarnate si de jur imprejur are o serie de jucarii cu muzica culori etc!!
Anka multa sanatate Elizei!!!
Mada mersi pt parola!!!
Ileanna mie mi se pare ca a luat bine in lungime!!!Cat vroiai sa ia?? Bafta cu MBA!!
Revin!
carissma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or am crezut ca imi expira buletinul pana termina Monica, mami de Luca 17.07.2008 |
Scuze Moni dar nu ma pot abtine...

Bufi am votul numarul 1019, cand ne apropiem de 1480 si ceva sa ma anunti ca eu vreau sa-ti dau al 1500-lea vot. Io-te domle' ce preocupare mai am si eu in week-end-ul asta!
Denisa super re-welcome! Acum Raducu e Fat-Frumosul tau, lu' ala mare da-i ignore cand te enerveaza!

Serbanica eu tin minte ca tu ai mai scris la noi chiar la inceputul scutecelor asa ca sa nu cumva sa te superi si sa ne parasesti ca vin dupa tine la subiectul cu gravidute de Tm si te aduc inapoi!
estrella80 spune:
Am revenit!
Moni_or eu mi-am propsu din cele citite sa nu ii dau Mayei banane decat de la 6 luni in sus, motiv pt care nici cereale cu banane nu ii dau.De fapt, eu i-am dat pana acum decat cereale fara lapte, alea care se dilueaza in laptele formula si i le-am dat in biberon si nu in farfurie cu lingurita. La 5 luni mi-am propus sa incep sa ii dau lingurita la masa de seara si sa ii dau si cereale din alea care contin lapte. Sunt mai multe adica mai variate. Astea fara lapte in ele sunt destul de putine... adica... Nestle - burtica sanatoasa(orez cu morcov) si de la HUMANA- orez cu mere. Si ami e cereale cu orez simplu.... care Mayei nu ii plac. Am vazut ca mai au si gris pt 4luni dar nu vreau sa ii dau deocamdata. Banana are risc alergogen crescut!!!In plus stiu ca ar si constipa!!
Dma eu am spus mai sus... pt cereale sau mai precis pt hrana semi-groasa folosesc tetinele 3plus cu flux regalbil de la Avent!!! Bafta la cumparaturi!
Tecky spune:
estrella multumim si pt vot si pt compliment!![]()

Ne puteti vota la :http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=165![]()
Serenity90 spune:
Bufi, Tecky...votat ![]()
![]()
![]()
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
boticelina spune:
Irda am fiert 2 l apa cu 2 cm de pastaie de vanilie cam 10 minuteca am vazut ca s-au evaporat cam 2 degete de apa...
Dia caisele ori le fierb 5 minute la MO chiar inainte sa le robotesc sau le inmoi de cu seara pt a doua zi dimineata. Pe astea rehidratate i le dau doar in amestec cu alte fructe si branzica, cand ii dau doar caise folosesc de-alea de la conge. 
tetine cu 4 gauri Avent exista, am luat eu azi de la o farmacie Helpnet ![]()
Am gasit si Sudocrem, miroase tare fain, deja i-am dat fetei la gatutz, acolo are niste cututze care se inrosesc. Va zic maine daca e buna. Nancy are si un pliu la un piciorus unde e mai rosie si nu trece cu nimic, pediatra a zis ca nu e DA, o sa o dau si la respectiva cututza, poate se rezolva...
Noi am primit ieri la munca prima de Mosh pt bebe, asa ca azi am rupt magazinul, i-am luat jucarii, hand & foot finders, niste forme cu animale si burlanul cantator cu bile de la Chicco, care-i place de numa' ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"

de 
Luca 17.07.2008