Gravidute si mamici de Constanta (38)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
mirela79,multumesc din suflet...daca vrei iti pot trimite codul banner-ului,dar pe mess,ca pe email sau pm,nu prea a functionat ..
adina,sa stii ca de multe ori ma intrebam cum arati,ma gandeam oare de cate ori poate ne-am fi intalnit,si nu te-am recunoscut...despre copilasii tai...nu am cuvinte superbi,si doamne ce ochisori albastrii au,ca mami de altfel,pt ca sunt de parere ca amandoi seamana cu tine,,,tare te mai iubeste taticul copiilor!sunteti niste frumosi...ma bucur ca v-am vazut fie si numai in poze,si sper sa reusim sa ne cunoastem si personal...
mada,bine ca nu a patit darius nimic!
dandusa,vecine aici?..si noi stam vis-a-vis de primo..trebuie sa ne intalnim musai...de doi ani,ne tot intalnim,nu?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
mav,mada,cami,am vizionat pozele copilasilor...superbi!
cami,acum realizez,ca asta vara ne-am intersectat de multe ori la pitici...
creem,multumesc de oferta,conteaza sa stiu ca lumea se gandeste la noi,daca va fi nevoie,voi apela!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
ellen79i spune:
Buna seara la toata lumea....
Revenim si noi dupa mai mult timp......am incercat sa citesc din urma dar...mai fetelor ati avut spor nu gluma......
Angi felicitri pt strumf...gata e baiat mare....
Nu am reusit sa citesc prea mult dar incerc sa ajung la zi...
Noi incercam sa ne revenim...eu cu sotul dupa saptamana la Rotterdam ( sincer am fost cam dezamagita...toate ffff scumpe..frig si olandezi destul de ...hmmm vroiam sa scriu ceva urat dar ma abtin..)..iar bebe... incep sa-i iasa dintisorii si ne tine in niste partide de plans de nu-mi vine sa cred...cand a inceput sa tipe credeam ca mi-au schimbat copilul cu altul cat am fost plecati...in cele 7 luni ale lui nu a plans cat a plans Sambata noapte cand am sosit..initial s-a bucurat enorm...a ras..ne-am jucat ..dar dupa 23 ..cand toti au adormit ( eram la ai mei) s-a pus pe un plans ca nu stiam ce sa-i mai fac.....si o tot tine asa..nu non-stop dar , fata de cum era el...asa cuminte acum...urla..cred ca-l doare atat de tare mititelul...ii dau cu un gel, i-am dat si nurofen...si-l mai calmeaza..si adoarme putin...iar se trezeste...imi e asa mila de el......
In legatura cu intalnirea...ce ziceti de Miercuri sau Joi? Cine se inscrie? Va pupam si va uram noapte buna..si ne mai auzim maine ...o sa povestim mai multe..acum suntem cam obositi..si bebe doar ce s-a trezit ca mi-a adormit pe la 19...era rupt de oboseala si s-a trezit acum..., vad eu cand adoarme...
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
menuet spune:
EHEEE..noi am inceput azi dimineata.Muci ce au curs toata ziua, azi nu a pus geana pe geana deloc.Am culcat-o la 21.00 si pana acum are deja 3 treziri in tipete greu de potolit.NaSucul i s-a infundat si e se sperie mititica in somn.Am bagat umidificatorul in priza,,acu merg sa o incerc cu un ceai pe care nu stiu dc o sa il bea ca nu mai are cum sa respire. Dau imunorezistan, suc de portocale, fluimucil..E UN PIC CALDUTA..max 38 temperatura,,colac peste pupaza ies si caninii jos si e cu toata mana in gura.Maine am emotii ca is de munca cred ca o sa fiu cu gandul numai la ea.Fug sa pun ceaiul in bibe.Am luat-o din pripa..sper sa ne treaca repede.
pup
lulu77 spune:
Buna dimineatza,
Si noi mucosi ,mai frate sunt disperata ,dupa ce vineri am terminat tratamentul ,si s-au dus si mucii ,aseara am ajuns acasa si mi s-a parut mie ca e putin mucos ,dar zi noapte.....jale ,nu a putut respira ,l-am chinuit si cu Batista Bebelusului non stop.
Nu stiu cum ,de unde ,cand ,imi este peste puteri sa inteleg ,ptr ca l-am ferit de aglomeratii ,nu a fost scos afara pe vant/ploaie..e posibil sa fii luat de la mine sau tasu' care abia am terminat tratamentele ptr Bronsite?
L-am trimis pe tasu' cu el de dimineatza la medic ,astept sa vad ce zice . Ptr Cristina ,mamica gemenilor ,am niste banutzi stransi ,si sper zilele acestea sa reusesc ,sa imi fac timp , sa fac revizie la hainele lui Luca.
Isi, deci ...aseara ti-am admirat pozele ,Doamne ,cat de frumosi sunteti ,cat de frumos e Ioan ,si toti sunteti superbi.
Mada, reusita petrecerea si frumoase pozele.Sa creasca mare si sanataos Darius.
Mav , sa va traiasca crestinul ,sa va bucurati de el.
Menuet ,sanatate.
dandusa, bine ai venit printre noi ,sunteti niste frumosi!
jojo, scumpica foc nazdravana.
Si pup pe toata lumea ,fug putin la munca.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
jojo_miha spune:
Buna ziua de la o familie tare maraita,ne iese un dinte si e jale mare,mai cu neuronu gravid tare ciudat,tati ne "inghite" asa .
Adina v-am admirat pozele,pe bufleiul mic l-am mai vazut insa pe domnisoara ta-nu.E o dulce si o frumoasa,o sa aveti ce face cand va creste mare !
Imi pare rau Lulu ca o luati de la capat.
Menuet of si Ana mai mereu e cu mucisorii.Ma rog la Dumnezeu ca bebe2 sa fie la fel de sanatos ca Teodora.
Madaluta bine ca nu esti cat mine .
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
mav spune:
neatza!
andre, mada, kris, monica, ina, v-am trimis pe email: PROIECT- Norme metodologice indemnizatie crestere copil. nu stiu daca au adoptat proiectul in forma respectiva sau au mai operat modificari.... sper ca am nimerit adresele; am adaugat yahoo.com la ID-ul de la mess....
revin mai tarziu......
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
jadesy, ti-am trimis si tie pe email cursul de alaptare si proiectul de lege......
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Ontica Camelia spune:
Buna!
mamacita da-mi PM cu adresa de e-mail si le trimit. Cat despre stoicism, noi am fi plecat dar nu se lasa dusa Alexandra. Ea are experienta de anul trecut din Tomis, cand a fost la mos impreuna cu Sebi (mav) si le-a dat cate o bomboana, Alex a fost mai tupeista si a spus ca mai are o surioara acasa si a mai capatat una. Chiar am afirmat dupa ce a coborat de la mos ca nu a stat o ora pentru o bomboana. Asta este si o buna pregatire psihologica pentru serbare.
umfletel de multe ori cand mergeam la pitici ma mai uitam sa vad fete cunoscute, dar nu intotdeauna la si identificam si la cata lume este pe acolo...
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi, noi inca tot nu avem net acum va scriu de la o prietena.
La noi a dat fosrte bine rezultat tratamentul homeopatic al doamnei Plaesu, la mucisori si tuse.
Si eu parca incep sa fiu mai bine.
daca organizati ceva intalniri sa ne anuntati si pe noi telefonic pt ca nu stiu cand mai pot intra.
Va pupic si mi-e tare dor de voi!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!